>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lekkoatletyka 2017

Status
Zamknięty.
M 75

marmas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie tak jak pisałem wcześniej, to co odstawia LVbet to jest niebywałe ja nie wiem kto tam pracuję ale to są parodyści jak nie wiem. Od rana mają wystawione kursy z kosmosu na te 200 m mężczyzn, potem zwroty, Gdyby mieli szerszą oferte i nie było podatków do doświadczeni gracze z tego forum grali by tylko u nich

M 75

marmas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu mi cofneli ten zakład i wycofali to ponad 2 na Jamajkę kuźwa co za bukmaher

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś co się stało z Diazem w tróskoku? Pograłem z Martinezem h2h, Diaz 17.13 lekko, Martinez ostatnie miejsce, a nagle po 4 skokach już dalej nie skacze Diaz a STS rozlicza jako minus.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
No to jednak możemy sobie pluć w brodę.... Tracey dużo lepsza od Watson... Je.. LVbet..:/

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś co się stało z Diazem w tróskoku? Pograłem z Martinezem h2h, Diaz 17.13 lekko, Martinez ostatnie miejsce, a nagle po 4 skokach już dalej nie skacze Diaz a STS rozlicza jako minus.

Nic, skoczył 6 skok... a powinno Ci zaliczyc na plus bo tak czy tak to byl wyżej od Martineza

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pezio +15 Punkty
M 75

marmas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
****** LVBet cały dzień kursy widniały po ponad 2.10 na Jamajkę a jak ludzie stawiali to robili zwroty, potem zmienili na 1.6 na całe szczęście udało mi sie połapac to 1.6 ale z podatkiem to nie to samo. Co za ***** te bukmachery Polskie zero zasad i honoru jak przegrywasz to fajnie ale jak więcej ludzi korzysta z ich głupoty to już nie fajnie i trzeba robić ludzi w Ch*ja

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gatlin 8,00,
Bowie 9,00
Warholm 4,00
Francis ?
Carter ?
Guliev ?
niezle biegi na tych mistrzostwach same fikolki...

M 75

marmas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na tego Turka pewnie ogromny bo na Makwale było 3.7 na Niekierka ponad 3 to na tego Turka musiało być bardzo grubo.

S 69

snickers69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
****** LVBet cały dzień kursy widniały po ponad 2.10 na Jamajkę a jak ludzie stawiali to robili zwroty, potem zmienili na 1.6 na całe szczęście udało mi sie połapac to 1.6 ale z podatkiem to nie to samo. Co za ***** te bukmachery Polskie zero zasad i honoru jak przegrywasz to fajnie ale jak więcej ludzi korzysta z ich głupoty to już nie fajnie i trzeba robić ludzi w Ch*ja
Polskich bukmacherów jest sporo, STS Fortuna Totolotek nie stosują takich praktyk, a bynajmniej nie słyszałem. To LVBet zawinił.

M 75

marmas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kebab dzisiaj zaszalał, Panowie gdzie obstawiacie po zmianach w przepisach? Jak wypłacacie kase skril?Bo już nie mam sił godzinę po zdarzeniu a ja nie mam rozliczonego zakładu to jakaś parodia

S 277

stepinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wojciech Nowicki uzyska przynajmniej 79 m w finale? tak kurs: 1,80 STS ⛔⛔⛔ co to było Wojtek?

Dzisiaj finał mistrzostw świata w rzucie młotem. Dwóch naszych reprezentantów z których jeden ma większy potencjał (Fajdek) a drugi jest stabilniejszy (Nowicki). Nie oszukujmy się - Polacy są zdecydowanymi faworytami do pierwszych 2 miejsc na podium. Inny wynik byłby niespodzianką. We wszystkich powaznych zawodach w tym roku byli na pierwszych miejscach- Fajdek przed Nowickim. Tylko na MP niedawno rozegranych wygrał Nowicki. Czemu o tym pisze odnośnie mojego zakladu?
Ponieważ żeby być w dwójce trzeba będzie rzucić te 79 m. Wojtek jest w wielkiej formie. Umie sobie poradzić z presją. na pewno chce rzucić ponad 80m. Wszyscy zawodnicy szczytową formę przygotowywali na ms. Dla mnie jest to dosyć pewny typ.

Bigot Halasz 2 kurs 2.35 ⛔
Lingua Pronkin 2 kurs: 1,50 ✅ główny kandydat do brązu konta Lingua który sukcesy odnosił 10 lat temu
Cichocka w finale? tak kurs: 3,20 grzechem nie spróbowac ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adhemar +6 Punkty (Już chyba forbet nie cofnie tamtego kuponu,więc plus skoro jest plus ;))
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pronkin bardzo słabo w kwalach, ja bym uważał, szczególnie po takim kursie.
Fajnie wyglądał Halasz i ja właśnie jego widzę i próbuję w walce o brąz po @3,25 Fortuna

Y 8

yulek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, wczoraj na 200 m Schippers w tak slabym grupie startowala? Ostatni 50 m juz nawet nie biegala, tylko patrzyla na bok ze gdzie sa rywalki.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Panowie, wczoraj na 200 m Schippers w tak slabym grupie startowala? Ostatni 50 m juz nawet nie biegala, tylko patrzyla na bok ze gdzie sa rywalki.

Oglądałem ten bieg. Może 50m to przesada, ale w końcówce bardzo zwolniła. Rywalki nawet nie miały podjazdu. Różnie może być, ale obecnie kursy na poziomie ~1,50 na zwycięstwo to jednak słabe. Jakby dochodziło do 1,80-2,00 to możnaby brać. Tak myślę.

S 277

stepinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam też chyba pewny kurs tylko prosiłbym o jeszcze jakaś propozycję do dubla bo nie wiem do czego dorzucić
Rozmys awansuje do finału- będzie medal dla zawodnika spoza Afryki? nie kurs: 1,30 STS ✅
A poniżej tekst z wywiadu:
- Nie dopisało zdrowie. Walczę z chorobą. Boli mnie gardło i mam stan podgorączkowy. Dałem jednak radę i to jest najważniejsze - mówił Rozmys, który zdradził, że przy obiedzie rezygnację z występu w tym biegu proponował mu trener. - Powiedziałem jednak, że wolałbym już Tamizę przepłynąć wpław niż nie stanąć na bieżni.

radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
Proponuję Asher Smith z Emmanuel za 1,32 - dwa razy biegły razem i oba zdecydowanie na korzyść Brytyjki, która widać, że formę przygotowała na MŚ.
I Spanovic z Klishiną 1,25 na Serbkę, która z dwoma Amerykankami powalczy o złoto.
Kursy z STS

S 277

stepinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuję Asher Smith z Emmanuel za 1,32 - dwa razy biegły razem i oba zdecydowanie na korzyść Brytyjki, która widać, że formę przygotowała na MŚ.

I Spanovic z Klishiną 1,25 na Serbkę, która z dwoma Amerykankami powalczy o złoto.
Kursy z STS

Prawda to są dobre propozycję ???? Asher Smith z Emmanuel juz rano pogralem na innym kuponie wiec nie ponawiam, ale Spanovic jak najbardziej spróbuję. Dzięki

Status
Zamknięty.