sodzikksc
Użytkownik
Betano na 200 m kobiet ustawiło 22.08 sekundy po 1.60 jeszcze 30 minut temu było 1.81, także jeszcze lepsza linia. Limit 618zł
U ruskich h2h z McGrone 1.48 jest lepszą opcją, bo 1.50, gdy 2msca są raczej poza zasięgiem reszty jest przeciętne...
zdecydowanie tak... podobnie jak kurs niemal 5.00 na zwycięstwo thompsonNo sory ale takie zdecydowane faworyzowanie A. Smith czy to w h2h z McGrone czy to do miejsca na podium, chyba tylko na podstawie biegów eliminacyjnych, to grube nieporozumienie.
Jedna bardzo ważna uwaga - jutro w Pekinie możliwe są opady deszczu, a przy mokrym kole może być różnie z rzutami.Dysk panów.
Zwycięzca uzyska przynajmniej 67.00? TAK @1.70
Nie wiem skąd taki kurs jak w tym roku bariera 67 metrów była bita wiele razy i to przez wielu zawodników. Małachowski, Dacres, Harting. Są wstanie to rzucić i myślę że jutro to zrobią.
Sztafeta 4x100 metrów mężczyzn:Jamjaka wygra @1.75 marathonbet
Jamajka w półfinale zajęła pierwsze miejsce z czasem 37.41 s. biegnąc bez Bolta,ich najwięksi rywale czyli USA zajęli w swoim półfinale także pierwsze miejsce biegnąc w najsilniejszym składzie ale dopiero z czwartym czasem 37.91 s. lecz wyraźnie zwalniając na ostatnich metrach.Reasumując jeśli jamajczycy kręcą taki czas bez Bolta to z nim w składzie finałowym rywale nie będą mieli czego szukać.Nie wiadomo tylko czy Bolt był oszczędzany na finał czy poprostu jego nieobecność to pokłosie słynnego zamachu.Ja mysle że wyjdzie i będzie biegł na ostatniej zmianie.
Sztafeta 4x100 metrów mężczyzn
Francja-Wielka Brytania 1 1.78 marathonbet
Sztafeta 4x100 metrów kobiet:Jamajka wygra @1.53 marathonbet
Taka sama sytuacja jak wyżej,jamajki wygrały bieg półfinałowy z czasem 41.84s.biegnąc bez Veronici Campbell-Brown która w finale ma wystąpić.Amerykanki także wygrały półfinał osiągając czas 42.00 s.Myśle że Fryser-Pryce poprowadzi koleżanki do zwycięstwa.
Sztafeta 4x100 metrów kobiet:
Wielka Brytania-Holandia 2 @2.64 marathonbet
łap ????Ma ktoś pełne wyniki rzutu dyskiem?
Ważne info - wczoraj się udało i deszczu nie było ale dzisiaj w Pekinie lejeSTS :
oszczep wszystkie medalistki powyżej 65m @ 1.62
Tu będzie zacięta rywalizacja, kilka pań ma szanse a minimum 6 stać na 65m.
Wzwyż wszyscy medaliści przynajmniej 2.33 @ 1.70
Barshim, Zhang, Bondarenko, Drouin, Kynard i 3 z nich miało by tego nie skoczyć ? A jeszcze ktoś śmiało może 2.33