60 meczy jestes w stanie smialo obrobic w jeden miesiac. a to znaczy ze rocznie mozesz zrobic 36% budzetu. bank ci oferuje 5%.
Hehe!Ja te 60meczy zrobilem w ok....tydzien:]ale...na te 61 meczy trafilem tylko na cztery 0-0.Gdyby bylo jedno 0-0 wiecej bylbym z 8%budzetu do tylu.Poza tym zwroc uwage na te 8h dziennie przy komputerze:;/:
Do tego mi mnostwo kasy zabieraly dogi.Jedna strata na golu doga powodowala ze musiale ja odrabiac 2-4meczami ktore potoczyly sie po mojej mysli.
Jednak Ty pewnie bedziesz gral mecze bez faworytow wiec nie bedzie Cie to dotyczyc.
Jednak wyliczenie jest dosc proste;
Zakladajac 8%zysku od zobowiazania na mecz(ostroznie)musisz trafic 13 meczy bez 0-0 by wyjsc na

Tu warto zwrocic uwage ze na wiekszosci for dotyczacych LTD gracze PRZESZACOWUJA zyski.Niemal zawsze pisza ze zysk z meczu to 10-12% a mi wychodzi 8-9% a czesto i mniej.TO ISTOTNA ROZNICA.
Pewnie juz to zauwazyles konfrontujac swoje granie z tymi-niestety czesto-teoretykami:razz:
Grajac do konca nie licz za wiele na mecze w ostatnich minutach-ta metoda wymusza na nas granie meczy overowych w ktorych to rzadko sie zdarza.
Proponowalbym Ci jesli chcesz miec wlasne i bardziej WIARYGODNE statystyki,wnioski to zostawic sobie stowke na BF i grac jednak za kase po 10j zobowiazanie.Na zywo i za kase to jednak co innego niz na sucho.Bardziej sie przykladamy a i wszystko odrazu mamy czarno na bialym ????
Choc w tym wypadku zielono lub czerwono na bialym????