Dawno nie widziałem tak żenującego wpisu, osmieszyłes sie gościu totalnie.
" Na meczu większość Hiszpanów KULTURALNIE dopingowała Real, a to bydło CAŁY MECZ wrzeszczało i przekrzyczało cały stadion. "
Ja nie widzialem ani tym bardziej slyszalem zeby Hiszpanie chociazby przez trzy minuty dopingowali.
" Jak ładnie na Narodowym polscy, PRAWDZIWI kibice dopingują Reprezentację "
Ci prawdziwi kibice co w przerwie zegnali gwizdami reprezentacje w meczu z Armenia ( nie raz przy nie korzystnym wyniku gwizdy) a w drugiej polowie przy 1:1 juz nie dopingowali a obudzili sie dopiero gdy Lewy strzelil gola, to sa prawdziwi kibice według ciebie tak ? A powiedz mi jeszcze jak myslisz gdyby nasi reprezentanci skompromitowali sie na euro dostajac po 4:0 w kazdym meczu w grupie to w meczu z
Dania i Armenia ci prawdziwi kibice zapelnili by chociaz pół stadionu ?
" Oni nawet nie komentowali swoim zachowaniem sytuacji na boisku tylko mimo, że Legia ciągle przegrywała krzyczeli "
Ten fragment podsumowuje " prawdziwego kibica " i jego mentalnosc jakim jestes ty. Ty co bys zrobil przy takim wyniku ? Jak " prawdziwy kibic " gwizdy co nie ?
" Niestety prawda jest taka, że żaden klub w Polsce tego nie zrobi bo by stracił 80% klientów "
To jest prawda bo 80% co przychodzi na nasze zalosne spotkania rodzimej ligi to fanatycy, gdyby bylo na odwrót i te 80% stanowilo by " prawdziwych kibiców " takich jak ty to daje gwarancje ze kluby by nie mialy za co oplacac pilkarzy.
Takich " kibiców " jak ty to zapraszam przed
TV do Canal + sport ogladac teatry marzen i " dopingowac kultularnie " jak kibice z Hiszpani. ????
Ps. Nie raz kibiców z Polski pokazywali jako wzór dopingu, nie jeden klub chciał by miec taki wrzask na stadionie. Chociaz by Man City i słynne " Let's all do the Poznan ". A że wsród 4tys kibiców znajdzie sie pare osób co szuka m

ocniejszych wrazen to odrazu wszystkich usunąc. Na imprezach klubowych, discopolowych, metalowych, u Owsiaka nawet na Woodstoku czy tez balu gimanjalnym 3/4 ośob przychodzi sie bawic ale zawsze znajdzie sie ktos kto chce komus dac w pysk. Ale najlepiej wszystkim od razu zakazy dac i " nie bedzie niczego "