>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Legia Warszawa - Korona Kielce 29.10.2005

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Legia Warszawa - Korona Kielce
Kursy w Expekt: 1.55 3.60 5.60

Obydwie drużyny ostatnio pokazują, że są w dobrej formie. Świadczyć o tym mogą choćby ich miejsca w tabeli - odpowiednio 2 i 6. Legia w ostatnich dwóch meczach odniosła zwycięstwa i wydaje się powracać do dobrej formy. Korona natomiast nie przegrała już pięciu meczy z rzędu aż trzy z nich wygrywając. Sądzę jednak, że w sobotę nadejdzie pierwsza od dłuższego czasu porażka Korony. Za Legią zdaje się przemawiać jej dobra gra w ostatnich meczach i atut własnego boiska na którym oprócz porażki z Groclinem Legia odnosi same zwycięstwa. W Legii zawsze jest ciśnienie na zdobycie mistrzostwa Polski i żeby tego dokonać Legia z takimi drużynami jak Korona musi wygrywać. Myślę, że Korona dostanie wreszcie lekkiej zadyszki i przyjdzie chwilowe załamanie formy, a Legia, która jest na fali będzie potrafiła to wykorzystać.

Legia Warszawa - Korona Kielce -&gt; 1 (1.55) :mrgreen: 1:0 :mrgreen:

A wy jaki wynik typujecie? Zapraszam do typowania i komentowania. :wink:

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
ja osobiscie nie daje duzych szans Koronie mysle ze bedzie remis. Oczywiscie jesli Legia wygra nie zdziwie sie po tym co prezentuja ostatnio maja duze szanse ;]

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Legia wyraźny wzrost formy z meczu na mecz, zawodnicy sie rozkręcają co widać po wynikiach
ostatnich spotkań (poza wpadką z Lechem). Ale trzeba zauważyć że Korona też nieźle sobie
poczyna w lidze, przecież 6 miejsce to wysoko, a dodać trzeba chociażby wyjazdowy remis
z Wisła Kraków czy wysokie, bo 3:0 zwycięztwo z Górnikiem Zabrze. I Korona ma jeszcze
jeden atut, mam na myśli dobrze wyszkolonego i bramkostrzelnego Grzegorza Piechne
który bramke lub dwie może Legii śmiało strzelić. Mimo wszystko
Mój Typ: X
Tym razem typ błędny, ale mało brakło do remisu... ????

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jedno wiem na pewno, a mianowicie to, że w jakiej formie Legia by nie była to i tak jest mocnym zespołem. Może nie jestem w tej kwestii obiektywny bo jest to mój ukochany klub i tylko jemu w Polsce z całego serca kibicuję, ale na pewno trochę racji mam mówiąc, że z Legią zawsze trzeba się liczyć. Jeśli Legia tego meczu nie wygra, a np. zremisuje to pozostanie mi jedynie pogratulować tym, którzy taki rezultat przewidzieli. Nie zawsze typuję zwycięstwa Legii (z Zagłębiem typowałem remis), ale akurat w przypadku tego meczu czuję, że Legia jest w stanie wygrać dlatego na nich stawiam. :wink:

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Piechna jak juz ????
Nie chce znowu sie czepiać żeby nie wyszło takie coś takiego jak w Hyde Parku z tą Baniochą,
ale &quot;mam na myśli (kogo?) ... Piechne&quot; :wink:

K 0

kuba111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Legia to Legia! tanio skóry nie sprzeda. bedzie wygrana ???? !!
chociaz ten Piechna cos ustrzeli - tak czuje. 3:1 dla Legii!!

(L)

wiecznychlopiec 0

wiecznychlopiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zawiercie
Piechna jak juz ????
Nie chce znowu sie czepiać żeby nie wyszło takie coś takiego jak w Hyde Parku z tą Baniochą,
ale &quot;mam na myśli (kogo?) ... Piechne&quot; :wink:

(kogo ? ) Grzegorza Piechna , to tak na marginesie.

Legia na pewno tanio skory nie sprzeda i bedzie to naprawde zaciety mecz po ktorym wg mnie druzyny podziela sie punktami.

Moj typ : X
Moj typ na wynik : 1:1

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mecz z kategorii...&quot;ciężkich&quot;. Legia ostatnio gra coraz lepiej. Ostatnio pokonali w lidze Zagłebie i Wisłę Płock. Po wynikach widać, że były trener Korony Kielce, Dariusz Wdowczyk poukładał klocki i Legia zagra o kolejne zwycięstwo. Bilans Legionistów na własnym stadionie 3-0-1. Ale ze składu wypadli: Marcin Klatt, Jacek Magiera, Dikson Choto, Mirko Poledica i Ahmed Ganem.
Natomiast Korona na wyjazdach spisuje się, można powiedzieć dobrze (2-3-1). W swoim składzie mają bardzo dobre napastnika, Grzegorza Piechny. Ale na pewno obroncy pokryją go dobrze i w tym meczu bramki nie strzeli :p.
Mój typ: 1 lub dla mniej odważnych 1x

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Legia Warszawa - Korona Kielce 1:0

Korona przegrała mecz, ale trzeba jej przyznać, że odnotowała naprawdę niezłą serię.
Legia nie wygrała tego meczu jakoś zdecydowanie, ale spokojnie kontrolowała przebieg meczu. Liczy się zwycięstwo i 3 punkty. :mrgreen: