>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Legalność programow partnerskich

Status
Zamknięty.
paenitens 0

paenitens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, o obstawianiu na odleglosc w naszym kraju juz wiemy... a jak do tego mają sie programy partnerskie? Jeśli uczestniczymy w programie partnerskich, podpisujemy umowę ze spółką zakładów buk, ponadto zachęcamy tym samym naszych rodaków (serwisy bukmacherskie stworzone przez nas, gdzie są szerzone programy partnerskie są przecież w języku polskim, więc ciężko się &#39;tłumaczyć&#39; iż jest to przeznaczonego dla kogoś innego)
Ma ktoś konkretne akty prawne dotyczące tej kwestii?

Zapraszam do dyskusji na poziomie. Pozdrowienia

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z chęcią poczytam nowsze, jeśli takowe masz.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem i z tego co wiem to nikt nie może zobaczyć jakie masz dochody z tytułu Program Partnerskich.

paenitens 0

paenitens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem i z tego co wiem to nikt nie może zobaczyć jakie masz dochody z tytułu Program Partnerskich.

Ide się rozliczyc, lub nie idę (sami sobie sprawdzą) do US. Nie sądzisz że US weryfikuje rzetelność i legalność źródła dochodu? Gdy ktoś na mnie doniesie (przykładowo mam mocno popularny serwis bukmacherski) to będe się tłumaczył odnośnie dochodu: nie moge powiedzieć i zapewniam że robie to legalnie..? ;-)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W tym wypadku tak jezeli są to pojedyńcze jednostki osób co np. zwerbowały 5 osób do Bwin czy innego buka to z czego one się mają rolizczyć np. z zysku 3 zł :&gt; Daj spokój jedynie o czym może być tu mowa o potężnych serwisach ale też żadko kto sie rozlicza i donosi...

paenitens 0

paenitens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym wypadku tak jezeli są to pojedyńcze jednostki osób co np. zwerbowały 5 osób do Bwin czy innego buka to z czego one się mają rolizczyć np. z zysku 3 zł :&gt;

Przeciez przedstawiam &#39;przykładowo-konkretny&#39; przykład. ;-) &quot;Gdy ktoś na mnie doniesie (przykładowo mam mocno popularny serwis bukmacherski)&quot;

Poza tym, 5 osób? wyjątkowo mało interesujący musialby byc ten serwis. Oprócz tego, uwierz ze 5 osób potrafi wygenerować dla Ciebie taki zysk, że praca zbędna do przeżycia.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rejestrujesz dzialalnosc, a nastepie program partnerski rozliczasz jako zyski z reklam.

paenitens 0

paenitens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rejestrujesz dzialalnosc, a nastepie program partnerski rozliczasz jako zyski z reklam.

działalność gospodarcza o jakim charakterze? hm, niekomercyjny serwis internetowy czerpiący zysk z reklam?

deniak 0

deniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
działalność gospodarcza o jakim charakterze? hm, niekomercyjny serwis internetowy czerpiący zysk z reklam?

W Polskiej Klasyfikacji Działalności masz klasę związaną z prowadzeniem serwisu internetowego.

Status
Zamknięty.