Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:Nie wiem dlaczego tak jest, ale w pucharahc graja naprawde fajny futbol. Peszko oczywiscie musial zlapac glupia kartke przez co nie zagra z City.
Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.dawczan nie zapomnij że Lech miał już tą mocną ekipę dwa lata temu i wszystko się posypało.
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:
Co do żółtych kartek to z MC odpadają : Injac, Peszko i Wichniar /ten ostatni to niewielka strata/
Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.
Tyle, że najpierw Lech gra z Juventusem a dopiero w ostatniej kolejce jedzie do Austrii ???? W urwanie punktu jakoś nie wierze z City, wiec mecz w Poznaniu z Juve jak dla mnie będzie decydujący i Kolejorz będzie musiał go wygrać aby awansować
W meczu 2. kolejki Ligi Europy z FC Salzburg islandzki arbiter Kristinn Jakobsson pokazał cztery żółte kartki piłkarzom Lecha. Otrzymali je Dimitrije Injac, Semir Stilić, Artur Wichniarek i Sławomir Peszko. Na szczęście dla żadnego z nich nie oznacza to absencji w kolejnym meczu Ligi Europy z Manchesterem City. – Od fazy grupowej Ligi Europy obowiązują nowe regulacje dotyczące kar indywidualnych. Dopiero po obejrzeniu trzech żółtych kartek dany zawodnik będzie musiał pauzować w kolejnym meczu – wyjaśnia kierownik Lecha Poznań, Łukasz Mowlik.
Wydaje mi się że teraz jeśli jakiś bukmacher wystawił by na takowe zdarzenie kursy to na Lecha że NIE awansuje było by gdzieś koło 2,00-2,50 myślę.4 mecze do końca.Według mnie awans rozegra sie pomiędzy Juve a Lechem.Przed ostatni mecz w Poznaniu jak się nie mylę właśnie z Lechem.I nie oszukujmy się bo jeśli od tego meczu zależał będzie awans Juventusu i np potrzebować będą do wyjścia wyniku 2-0 to przyjadą i wygrają 2-0.
ale takie są realne szanse na to, że lech nie wyjdzie z grupy - baaardzo prawdopodobny scenariusz. zresztą tak jak napisal 'sieczka' przeglądnij sobie kursy na awanse z grup na betfair - co oferują ludzie, nikt Ci nie weźmie beta ze lech nie wyjdzie po takim kursie.Ale przeciez żadne bukmacher nie wystawi 1,20 na to że lech nie awansuje przy 4pkt Kolejorza i liderowaniu w grupie i dwóch meczach na własnym stadionie.