>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lech Poznań - Red Bull Salzburg - czwartek 30.09.2010

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
No i widzisz Tito to o czym pisalismy ;] Nie zawsze wchodzi granie przeciwko temu co nazwijmy to wiekszosc forum. 2-0 wygrał, ale lajtowo Lech i nawet HC za 3,6 weszło.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
No i widzisz Tito takie to wlasnie jest granie anty tego co pisza na forum. Raz wejdzie raz nie. 2-0, ale dla Lecha. I nawet HC 3,6 siadło.
Salzburg sie przelamala bo ledwo wygral 1-0 no ok...Ale jednak Lech w lidze a Lech w pucharach to dwie rozne druzyny. Nie wiem dlaczego tak jest, ale w pucharahc graja naprawde fajny futbol. W Poznaniu rosnie naprawde mocna ekipa. Kibice zasilaja budzet biletami, udana inauguracja wszystko sie kreci.
Wczesniej od paru meczow trpche najezdzalem na Arbolede, ale dzis nie dosc ze w paru akcjach uchronil Lecha przed bardzo groznymi akcjami to jeszcze strzelil bardzo wazna bramke. Wiec wraca chyba do swojej formy. Ciekawe co Lech pokaze z City. Peszko oczywiscie musial zlapac glupia kartke przez co nie zagra z City.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
dawczan nie zapomnij że Lech miał już tą mocną ekipę dwa lata temu i wszystko się posypało. Mam nadzieję , że tym razem tak nie będzie. Kto by się spodziewał , że po 2 kolejkach Lech będzie liderem ( co prawda nie samodzielnym ale jest tym liderem) 3 tygodnie przerwy może tylko pomóc Lechitom. Widać , że z meczu na mecz grają co raz lepiej i mogą złapać jeszcze lepszą formę. Jedyne co może martwić to fakt iż MC też może odpalić z formą i będą nie do zatrzymania. Wywiezienie pkt z City od Manchester Stadium postawiło by Lecha w bardzo dobrej sytuacji ale nie chce już prorokować.

T 2

thmx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nie wiem dlaczego tak jest, ale w pucharahc graja naprawde fajny futbol. Peszko oczywiscie musial zlapac glupia kartke przez co nie zagra z City.
Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:
Co do żółtych kartek to z MC odpadają : Injac, Peszko i Wichniar /ten ostatni to niewielka strata ;)/

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
dawczan nie zapomnij że Lech miał już tą mocną ekipę dwa lata temu i wszystko się posypało.
Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.
Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:
Co do żółtych kartek to z MC odpadają : Injac, Peszko i Wichniar /ten ostatni to niewielka strata ;)/
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.

J 0

jaszym

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.

Widze ze wszyscy tu sie zachwycaja pierwszym miejscem w tabeli ale prawda jest taka ze teraz o jakiekolwiek punkty bedzie ciezko. Wyjazd do Manchesteru - tu raczej nie ma szans na jakis punkt. Pozniej u siebie z MC, moze remis przy wielkim szczesciu, potem wyjazd Salzburg, tez remis przy szczesciu i u siebie z Juve, raczej juz nas nie zlekcewaza, a zatem max to remis. Reasumujac to max 3 pkt w 4 meczach co mozem zdobyc, czyli 7 pkt na koniec, co nie da nam awansu, jedynie 3 miejsce. Amen.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Kluczowym meczem rundy rewanzowej będzie mecz z Salzburgiem na wyjezdzie. Jesli go Lech wygra to byc moze tak sie ulozy tabela, ze wystarczy X z Juventusem u siebie. Jesli zremisuje lub przegra z Salzburgiem to wtedy sie juz sytuacja komplikuje i beda musieli wygrac z Juventusem u siebie. Z Manchesterem City jedyne co moga zdobyc to 1 pkt u siebie. W wiecej nie wierze, no ale nigdy nie wiaodmo ????

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle, że najpierw Lech gra z Juventusem a dopiero w ostatniej kolejce jedzie do Austrii ???? W urwanie punktu jakoś nie wierze z City, wiec mecz w Poznaniu z Juve jak dla mnie będzie decydujący i Kolejorz będzie musiał go wygrać aby awansować

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Tyle, że najpierw Lech gra z Juventusem a dopiero w ostatniej kolejce jedzie do Austrii ???? W urwanie punktu jakoś nie wierze z City, wiec mecz w Poznaniu z Juve jak dla mnie będzie decydujący i Kolejorz będzie musiał go wygrać aby awansować

zgadza się mecz z juve kluczowy, przedewszystkim lech nie może tego meczu przegrać, przy remisie awans może być w nogach lechitów w ostatniej serii. No i dobrze by było gdyby juve jakieś punkty zgubił na redbulach.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Brawo Lech, szkoda tylko tych kartek przez które Lech będzie troche osłabiony. Świetna zmiana Jacka Kiełba, Rudnevs tym razem bez szału, ale w każdym meczu strzelać nie będzie.
Pozytywne jest to, że punkty zdobywamy w meczach ze słabszymi drużynami, licze na komplet w rewanżu w Austrii.
Teraz tylko nie przegrać z M.City powalczyć o awans, potem utrudnić zadanie Juve u siebie i awans będzie.
CO do atmosfery na stadionie, to nie ma wątpliwości, że w Poznaniu potrafią się cieszyć wielkimi meczami i zasługują na takie imprezy.
Brawo, brawo Lech! Oby dobre mecze w Lidze Europejskiej nie przełożyły się na słaby sezon w lidze.

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skierniewice
szkoda ze City nie wygralo z Juve. bo teraz Juve ma 2 mecze z Salzburgiem i raczej beda to 2 zwycienstwa a Lech 2 mecze z City i beda to raczej 2 porazki moze remis u siebie przy dobrych wiatrach. no i na koniec mecze o wszystko z Juve u siebie i wyjazd z Salzburgiem. 3 pkt z Juve to chyba bysmy oszaleli ze szczescia ????

creativeopinion_ 11

creativeopinion_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No w zasadzie to duże zaskoczenie bo grupa układa się pod Lecha tylko teraz tak naprawdę zbliżają się kluczowe mecze i raczej wątpię, żeby Lech miał dalej tyle szczęścia. Grają o kasę więc im dłużej tam pograją tym więcej wyciągną i lepiej dla nich.
Miałem wczoraj obstawić 100zł na Manchester City ale widzę, że dobrze zrobiłem.

stepic88 5

stepic88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nikt nie jest zawieszony, bo
W meczu 2. kolejki Ligi Europy z FC Salzburg islandzki arbiter Kristinn Jakobsson pokazał cztery żółte kartki piłkarzom Lecha. Otrzymali je Dimitrije Injac, Semir Stilić, Artur Wichniarek i Sławomir Peszko. Na szczęście dla żadnego z nich nie oznacza to absencji w kolejnym meczu Ligi Europy z Manchesterem City. – Od fazy grupowej Ligi Europy obowiązują nowe regulacje dotyczące kar indywidualnych. Dopiero po obejrzeniu trzech żółtych kartek dany zawodnik będzie musiał pauzować w kolejnym meczu – wyjaśnia kierownik Lecha Poznań, Łukasz Mowlik.

pawoman 3

pawoman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SzCzEcIn
ja mysle ze remis na wyjezdzie z city jest realny .. i typuje 0-0 .. skoro juve moglo zremisowac to oznacza ze my tez mozemy .. wytarczy pokazac to co w meczu z juve i liczyc na szczescie ... awans jak najbardziej jest realny

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Huntington Beach
Mam takie pytanie.Wie ktoś może który bukmacher internetowy ma teraz w trakcie trwania rozgrywek grupowych ofertę na to kto awansuje z danej grupy.Interesuje mnie tylko i wylącznie grupa Lecha i zakład że Lech nie awansuje.Ma ktos informacje co do tego ??

S 22

slooz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
masz hajs na fajki
Nie licz na to, że jeśli gdziekolwiek coś takiego znajdziesz(jeśli chcesz dać większa kwote możesz maila napisac do supportu i wyjątkowo takie zdarzenie dla Ciebie moga wystawić) - a druga sprawa to kurs byłby wygenerowany na poziomie 1.20 maksymalnie(!) na to, że lech NIE awansuje:
Man City 6.00 na zwyciestwo w całej LE - faworyt
Juve 15.00 na zwycięstwo w całej LE - 3cie miejsce (zaraz po liverpoolu)
Lech Poznań 301.00 ...
by sportingbet

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Huntington Beach
Wydaje mi się że teraz jeśli jakiś bukmacher wystawił by na takowe zdarzenie kursy to na Lecha że NIE awansuje było by gdzieś koło 2,00-2,50 myślę.4 mecze do końca.Według mnie awans rozegra sie pomiędzy Juve a Lechem.Przed ostatni mecz w Poznaniu jak się nie mylę właśnie z Lechem.I nie oszukujmy się bo jeśli od tego meczu zależał będzie awans Juventusu i np potrzebować będą do wyjścia wyniku 2-0 to przyjadą i wygrają 2-0.

sieczka 6

sieczka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaslo
Wydaje mi się że teraz jeśli jakiś bukmacher wystawił by na takowe zdarzenie kursy to na Lecha że NIE awansuje było by gdzieś koło 2,00-2,50 myślę.4 mecze do końca.Według mnie awans rozegra sie pomiędzy Juve a Lechem.Przed ostatni mecz w Poznaniu jak się nie mylę właśnie z Lechem.I nie oszukujmy się bo jeśli od tego meczu zależał będzie awans Juventusu i np potrzebować będą do wyjścia wyniku 2-0 to przyjadą i wygrają 2-0.

W tej chwili na BF leży 444 Euro na awans Lecha z grupy po kursie 5. Oznacza to, że ktoś kto wystawił ten zakład na sprzedaż chce postawić (zaryzykować) 1776 Euro po kursie 1.2 na to, że Lech z grupy nie wyjdzie.Skoro więc nikt nie chce tego zakładu przyjąć to raczej nie liczyłbym na to, że znajdzie się bukmacher, który przyjmie zakład po kursie 2-2,5 .

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Huntington Beach
Ale przeciez żadne bukmacher nie wystawi 1,20 na to że lech nie awansuje przy 4pkt Kolejorza i liderowaniu w grupie i dwóch meczach na własnym stadionie.

S 22

slooz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
masz hajs na fajki
Ale przeciez żadne bukmacher nie wystawi 1,20 na to że lech nie awansuje przy 4pkt Kolejorza i liderowaniu w grupie i dwóch meczach na własnym stadionie.
ale takie są realne szanse na to, że lech nie wyjdzie z grupy - baaardzo prawdopodobny scenariusz. zresztą tak jak napisal &#39;sieczka&#39; przeglądnij sobie kursy na awanse z grup na betfair - co oferują ludzie, nikt Ci nie weźmie beta ze lech nie wyjdzie po takim kursie.
a moim zdaniem jakby buki wystawiły takie value 3.50-4.00 ze lech awansuje to ludzie by sie na to rzucili i pewnie bylby to najbardziej spektakularny sukces rzeszy bukmacherow ;) pozdrawiam
ps.ale 3mac kciuki za polakow bd do ostatniego meczu.

Status
Zamknięty.