>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lay the Draw

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
... jeszcze moze cos w Portugali sie da zarobic ???

w Postugali jajka ... Benfica strzela a mi komp sie zawiesza ! szybki reset i patrze jest 1:1 i jak tu sie nie wku.... ??? postawilem na jedna karte i fartownie udalo sie zrobic Green

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
... w któryms poscie pisalem o czerwonej kartce ! jezeli takowa wystapi. No i wlasnie wystapila w jakims tam meczu w 56&#39; . Jak zaobserwowalem wczesniej takie sytuacje od razu kupilem LAY Remis po kursie 2.53 . Aktualny wynik meczu to 2:2 . Ustawilem sie w kolejce na kurs 50 i pozostalo czekac na koniec meczu . Zaczolem kalkulowac i stwierdzilem ze wyjde wczesniej z rynku z mniejszym kursem , ale za to z równie ciekawa wygrana. I tak zrobilem wyszedlem z rynku z kursem 36 i powstal równie ciekawy Green . Czy to fart ?? nie wiem ale wiem ze z kursem 50 pewnie bym nie doczekal bo doslownie za kilka chwil mecz sie skonczyl . Mimo tego mortka sie smieje ????

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
Wczorajszy dzien trzeba zaliczyc do udanych !!! Nerwowy ale udany . Poznym wieczorem jeszcze grale rynki a Argentynie co potwierdzilo ze warto posiedziec ok 14 godzin przed kompem . Cos za cos - jak powiedzial znajomy ...

ps. do tych danych nie wliczalem kuponu z czrwona kartka , który tez przyniusl fajny zysk .

Zagralem wszystkich 13 rynków
Moje Zyski po prowizji ✅ 841.50 f ✅

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
Post wyzej to nie Pryma-Aprylis !!! ????

A dzisiaj z rana jeszcze zagralem 2 rynki ( Greeny ) pózniej , rynki kieruja sie ku moim przewidywaniom .

1. Suwon Bluewings - FC Seoul ✅
2. Kusatsu - Yokohama FC ⛔

No i jak to bywa w tym sporcie nadeszla 1 poraszka !!! popelnilem blad gdyz zagralem na rynku z którego nie moglem wycafac srodków . Strata w wysokosci 135 f. jest bardzo cenna lekcja na przyszlosc .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
Postanowilem jeszcze zagrac i odrobic straty z poprzedniego rynku i sie udalo zrobic Green w 66&#39; .

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam szymi12 jedno pytanie bo idzie Ci bardzo dobrze ile % twojego banku wynosi zobowiązanie z pojedynczego spotkania. I jeszcze jedno czy całkowicie zrezygnowałeś z zabezpieczenia 0-0

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
Witam szymi12 jedno pytanie bo idzie Ci bardzo dobrze ile % twojego banku wynosi zobowiązanie z pojedynczego spotkania. I jeszcze jedno czy całkowicie zrezygnowałeś z zabezpieczenia 0-0

ok 10 % to moj bank z pojedynczego zdarzenia. Z CS 0:0 nie zrezygnowalem i bede gral pózniej ta strategia. Poki ci jestem nastawinu na zarobek i pod tym kontem dobieram wszystkie mecze.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
... to moze kila slów o dzisiejszym dniu . Od rana ruch na rynkach , ja zaczolem od meczu w Kijowie gdzie wrazen co nie miaram . Udalo sie zrobic Green. Pozniej byl czas na refleksje , przemyslenia itp. Wieczorem postanowilem jeszcze cos ugrac . Jak na razie jest ok , ale poki pilka w grze ... wiadomo . Ponizej fotki z dzisiejszych runków. Bardzo fajny dzien !!! ????

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobnie w tenisie
obstawia się niefaworyta który według przedmeczowej analizy może doprowadzić do trzech setów
2:0 dla niefaworyta daje pełny zysk
1:1 w setach gwarantuje mały zysk
0:2 oczywiście pełna przegrana stawki
może być rzecz jasna także 2:1 dla niefaworyta, lecz już wcześniej przy 1:1 bierzemy gwarantowany mały zysk
jest to oczywiście banalny opis, ale dla początkujących na pewno cenny

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szymi12 +3 Punkty (Dzieki za banalny opis !!!!)
szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
wieczorne granie ...

- Czerwona kartka !!! poczekamy jeszcze troszke , moze da sie cos zarobic . No niestety mimo kartki nie dali rady . Strata - ⛔ 243 f. ⛔

Kolejna nauczka dla mnie !!! Nie inwestowac kilkanascie godzin przed meczem !!!

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ostatnio pytalem o twoj bilans to mowiles, ze jestes na minusie. zmienilo sie cos? bo widze ze kosisz rowno ostatnio. i ten mecz teraz. jest 0:0 w 43 min. bierzesz strate w przerwie czy cisniesz na szalenca do konca? pozdro i jak zwykle wytrwalosci.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
jak ostatnio pytalem o twoj bilans to mowiles, ze jestes na minusie. zmienilo sie cos? bo widze ze kosisz rowno ostatnio. i ten mecz teraz. jest 0:0 w 43 min. bierzesz strate w przerwie czy cisniesz na szalenca do konca?

Co do bilansu - malem budzet na ten cel i przegralem wszysko , jednoczesnie sie uczylem . Teraz mam kolejny budzet na gre i nie przewiduje strat ! ten okres mam juz za soba i nie czekam do konca meczu tylko koncze wczesniej gre. Mysle ze tak okolo 70 min. wyjde z rynku . Zobaczymy jak to wyjdzie ...

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
Sprobujemy cos ugrac , jest kilka rynków na których mozna zarobic .

Stawka 90 f
Zysk : 83.6 f.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wieczorne granie ...

- Czerwona kartka !!! poczekamy jeszcze troszke , moze da sie cos zarobic . No niestety mimo kartki nie dali rady . Strata - ⛔ 243 f. ⛔

Kolejna nauczka dla mnie !!! Nie inwestowac kilkanascie godzin przed meczem !!!

jednym slowem czekasz do samego konca. nie wychodzisz z rynku tnac straty. dzieki temu zarabiasz. sam z ciekawosci pogram troche overowe zespoly bez wychodzenia przy 0:0.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
jednym slowem czekasz do samego konca. nie wychodzisz z rynku tnac straty. dzieki temu zarabiasz

... Zdzisiu mecz ktory czekalem do konca to wyjatkowa sytuacja !!! ( byla czerwona kartka ) ja gram po to aby wygrac , moja gra nie ma nic wspólnego z tradingiem !!! Jezeli nazbieram odpowiedni kapital rzedu np. 50.000 f na gre to wtedy bede gral Tradingiem ! dlaczego ?? bo w tedy bedzie widac zyski nawet z jednego meczu . Jak pisalem wczesnie musze ugrac 25 f ( zysk ) dziennie azeby na koniec miesiaca miec fajny plus i tego sie trzymam . Mysle ze warto spróbowac grac ligi overowe . Jak na razie mi sie to oplaca. Piatek sie zbliza wiec trzeba juz miec na uwadze co grac. Pozdrawiam

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Tia...oszukujesz sam siebie i Nas przy okazji, czerwona kartka była w 74 minucie a mówiłeś coś o wychodzeniu w 70&#39;. Bardziej jestem skłonny uwierzyć że poprostu cały czas modliłeś się o gola i wcale nie chciałeś wychodzić z tego rynku ze stratą, nie martw się znam to z autopsji. Spytałbym się o Twój bank i wogóle o zarządznie kapitałem, coś tam już pisałeś że grasz za 10% w każdym meczu, więc powiem jedno - BANKRUT, wcześniej czy później, tylko odwlekasz to od siebie. Czasem się zastanawiam jak to jest że większość z Nas nie chce tak naprawdę wygrywać, chodzi tylko o emocje, adrenalinę, czasem nawet ludzie chcą przegrać ( hazardziści) a wystarczy wziąć pierwszą lepszą z brzegu książkę o inwestowaniu, graniu na giełdzie itd i prawdopodobnie w jednym z pierwszych rozdziałów przeczytamy: &quot;grać należy za najwyżej!! kilka procent naszego kapitału&quot; hehe takie proste a zarazem takie trudne

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
Owca 26 , tak masz racje jest duzo ksiazek o inwestowaniu . Bede czekal az Ty zaproponujesz cos bardziej efektywnego i przydatnego dla poczatkujacego gracza .

A tym czasem ...

... rynek nie uklada sie po mojej mysli wiec wyszedlem w przerwie ze strata ⛔ 42.45 f.