>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lay the Draw

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o dobór meczy to jest on istotny ale jeżeli ktoś pisze że trzeba dobrze dobrać mecz to o kant dupy można rozbić taki system bo to jest co najwyżej pomysł czy strategia na gre a nie system
nie ma czegos takiego jak &quot;system&quot; tak powiem.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
slowo system do tradingu jakos nie pasuje. bardziej strategia. ale czym sie rozni system od strategii? ????
na dzisiaj jeden meczyk: Espanol - Atletico Madryt

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arbiter_erhan +4 Punkty (...)
zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
syetem w sensie stawkowanie progresywne. bo np &quot;zautomatyzowanie&quot; to glowna cecha mojej &quot;strategii&quot; na LTD. dobor meczy jak z automatu wg sztywnie dobranych regul + automatyczne wyjscie po golu lub automatyczne wyjscie po gwizdku konczoncym pierwsza polowe w razie gdy tego gola nie ma ????
w sumie to nie widze zadnej roznicy, bo nawet w bukmacherce jest stawkowanie progresywne jak i stala stawka. zwal jak zwal. wazne zeby system-strategia-sposob byl skuteczny.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Espanol - Atletico Madryt

zanim back na remis zdazyl sie ustabilizowac to espaniol podwyzszyl na 2:0. bilans dnia: +1,90GBP
po 29 spotkaniach: +8,88 GBP

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
!
Zgodnie ze wskazaniem bede podawal tutaj swoja gre i zabawe w Tradera !​

Dzisiejsze rozwarzania :

Godz. 11.30

Erciyesspor (Res) - Konyaspor (Res)

Lay Remis - 3.70 ( kupno )​
Back - 7.2 ( sprzedaz ) 86&#39;

Zysk : 3,7 j ✅

ps. chodzi mi jeszcze 1 mecz po glowie , ale poczekam jak sie kursy w miare ustabilizuja !​

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozumiem że z zasady dobierasz mecze drużyn które zawsze w swoich meczach mają przynajmniej 2 gole
tak patrząc na przykład na ostatni typ

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
rozumiem że z zasady dobierasz mecze drużyn które zawsze w swoich meczach mają przynajmniej 2 gole

tak patrząc na przykład na ostatni typ

Tak zgadza sie . Mysle ze na poczatek jest to dobra strategia aby zgromadzic wiekszy kapital . Spodziewam sie min. 2 goli a jak bedzie zobaczymy .

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja będę próbował na mecze chodzić z laptopem
jeżeli między canal+ a Betfair mam 5 sekund zapasu od strzelenia bramki (zakład trwa 8 sekund) to na stadionie powinno być jeszcze 5 sek zapasu
czyli jezeli zakład trwa 8 sekund, to 10 sekund powinno wystarczyć ... a wtedy wiadomo jakie kokosy można zebrać jeżeli zagra się odpowiednio wysoką stawką .. może 150 może 300 Euro ... polska liga nie jest tak obstawiona jak inne i nie zawsze jest na np. over 1.5 gola dużo kapitału i to byłoby w budżecie jedyne co trzyma mniejszy zysk

gdyby rynek miał z 20.000 kapitału to spokojnie myślę bardzo dobry pieniądz byłby

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
ja będę próbował na mecze chodzić z laptopem
jeżeli między canal+ a Betfair mam 5 sekund zapasu od strzelenia bramki (zakład trwa 8 sekund) to na stadionie powinno być jeszcze 5 sek zapasu

czyli jezeli zakład trwa 8 sekund, to 10 sekund powinno wystarczyć ... a wtedy wiadomo jakie kokosy można zebrać jeżeli zagra się odpowiednio wysoką stawką .. może 150 może 300 Euro ... polska liga nie jest tak obstawiona jak inne i nie zawsze jest na np. over 1.5 gola dużo kapitału i to byłoby w budżecie jedyne co trzyma mniejszy zysk

gdyby rynek miał z 20.000 kapitału to spokojnie myślę bardzo dobry pieniądz byłby

Pomysl ciekawy :grin: pytanie czy wpuszcza Cie z lapsem ??

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heheh, najpierw sprawdzimy czy różnica czasu jest wystarczająca, czyli przynajmniej raz trzeba będzie wnieść laptopa
nastepnie jak już nie pozwolą, to zabieramy jakieś zamaskowane mini walkie talkie , znaczy krotkofalówke no i nasz przyjaciel przekazuje nam informacje ze stadionu : &gt;

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heheh, komórka i Betfair, musiałoby to smiesznie wyglądać : &gt;
samo namierzenie kursu trwa pewnie z godzinę : &gt;
ale tak czy inaczej na forum temat o takim stawianiu umarł,
chyba dlatego, że ci co tak robią po prostu nie chcą mówić na ten temat : &gt;

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
http://www.betfair.com/onmobile/
Wbrew pozorom nie ma na co narzekać ; ) Dla chcącego nic trudnego. Mało kto stosując taki styl grania dzieli się swoimi spostrzeżeniami na ogólnodostępnym forum. Paru tutaj było, ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć. W sieci jednak jest kilka stron, nie tylko polskich, poświęconych tradingowi.

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no oczywiscie na pewno profesjonalne buki, a juz na pewno betfair nie pomyslalyby o czyms takim jak opoznienia w transmisji i to ze ktos moglby sobie grac ze stadionu...
Temat poruszany n razy i obalony również n razy.

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli zabrakło mi kilka razy dwóch sekund z Canal+ to na pewno sie nie da : &gt;
temat został obalony tylko 1 raz kiedy to jakiś chłopina grał na buku który miał według niego 20 sekund opóźnienia: &gt;
nie sądze aby Betfair wysyłał ludzi na stadiony
zwłaszcza, że nieraz zawieszają jak wogóle nic się nie dzieje, tzn nie umieją odróżnić wymuszenia faulu w polu karnym od prawdziwego faulu - takie z nich specjalisty : &gt;
w ich interesie jest tylko to, żeby regularnie w miarę zawieszać system, aby ludzie się nie pluli, że BF coś kombinuje i oni przez to tracą kase

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
Zgodnie ze wskazaniem bede podawal tutaj swoja gre i zabawe w Tradera !​

Dzisiejsze rozwarzania :

Godz. 11.30

Erciyesspor (Res) - Konyaspor (Res)

Lay Remis - 3.70 ( kupno )​
Back - 7.2 ( sprzedaz ) 86&#39;

Zysk : 3,7 j ✅

ps. chodzi mi jeszcze 1 mecz po glowie , ale poczekam jak sie kursy w miare ustabilizuja !​

Dzisiajsze rozwarzania cz. II

Godz. 16.00

Kayserispor - Karabukspor

Lay Remis - 3.75 ( Kupno )
Back - 6.60 68&#39;
Zysk ✅ 5.2j ????​

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
Dzisiajsze rozwarzania cz. II

Godz. 16.00

Kayserispor - Karabukspor

Lay Remis - 3.75 ( Kupno )​
Back - 6.60 68&#39;
Zysk ✅ 5.2j ????​

Tak patrze sobie i widze ze juz mam greenbook&#39;a ! A mecz sie jeszcze sie nie zaczol . Zastanawiam sie czy juz grac czy czekac na 1 gola ???

O 0

oldboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slaskie
Tak patrze sobie i widze ze juz mam greenbook&#39;a ! A mecz sie jeszcze sie nie zaczol . Zastanawiam sie czy juz grac czy czekac na 1 gola ???
mam już 0.14E ale greenbook nie wchodzi,jak to opanować?

marian78 20

marian78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jezeli już sie wybrało jedno spotkanie z miliona to brać greena wartości 0.1 Euro ?
chyba bez sensu
chyba, że ssposób ten zakłada, że jakikolwiek green jest zdobyczą i krokiem naprzód
wszystko zależy od wartości tego meczu, jeżeli wartość jest nadzbyt wysoka to raczej nie rezygnowałbym