everto
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
co oznacza pełen sukces? .za 1 jednostkę ile obierasz?Druga próba zakończona pełnym sukcesem po 52 progresjach.
co oznacza pełen sukces? .za 1 jednostkę ile obierasz?Druga próba zakończona pełnym sukcesem po 52 progresjach.
ta .dzięki za odpowiedz milionerze ????Jednostka nie jest tu ważna, ważny jest zysk. A wyszło mi jakieś 210% banku startowego na.
- grać "edim" z kapitałem na około 12 progów
Minusem jest konieczność podwójnego trafienia powyżej 2 progu. Plusem niższy kapitał na rozpoczęcie gry i wyższy zysk na kilku progach.
- grać zwykłą progresję na stały zysk z kapitałem na 8-10 progów
Minusem jest duży kapitał wejściowy (minimum stawka początkowa x255, optymalnie x1023). Plusem konieczność tylko 1 trafienia na każdym progu aby osiągnąć zysk.
To co opisałem, to są 2 możliwe opcje, a nie mój dylemat. Ja już doskonale wiem jak, za ile i na ile progów to grać.
Etapy progresji dalej z tej tabelki pare postów wcześniej?Mały update:
Po poprzedniej wygranej przeniosłem część wygranej do Unibet, aby obrócić bonus.
Do chwili obecnej próba na 222 meczach w przeciągu 8 dni. Wpłacone 64 zł, 64zł dodane jako bonus początkowy. Bank w obecnej chwili to 293zł, po zakończonych 102 progresjach.
System zaczyna powoli się klaryfikować. Budżet rozplanowany na 7 stopni.
Pierwszy stopień gram x2, tj obstawiam 2 zdarzenia na stawce z 1 progu, po kursie 1.50+. Jeśli nie wejdą oba mecze, to najpierw ciągnę 1 progresję do zakończenia, a następnie zaczynam drugą, od razu od 2 stopnia (dwie w tym samym czasie zbytnio nadszarpują budżet). Jeśli wejdzie jedna, to drugą obstawiam normalnie wg schematu gry i jeśli jest okazja, to zaczynam 1 próg kolejnej. Dalej jak wyżej. Trafienia obu na 1 progu chyba nie muszę rozwijać. Do końca weekendu powinno mi się udać skończyć obracanie bonusu i zaczynam kolejnego buka z darmowym bonusem (na 99% tobet).
Buki polecane do grania systemu:
Bet365
Sportingbet
Unibet
Tobet