>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lay Correct Score na przełamanie serii

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Edytowałem profil, na mojej www można znaleźć maila.
Wrzucam sobotnie propozycje.
O godz. 16.00 odbędzie się - ciekawy moim zdaniem - mecz Man City - Stoke. Na boisku City, w pojedynkach pomiędzy powyższymi zespołami, notujemy serię trzech zwycięstw City w stosunku 3:0. Aktualny lay na 3:0 wynosi 8.4. Myślę, że warto zaryzykować, wychodzę z założenia, że 3:0 to nie zwycięstwo jedną bramką, gdy City cisnęłoby, żeby mieć pewne zwycięstwo. A i jeden gol Stoke daje nam wejście lay&#39;a.

Również o godz. 16.00 odbędzie się spotkanie West Bromwich - Fulham. Gospodarze na swoim boisku notują serię trzech remisów 1:1. Mimo że Fulham na wyjazdach nie zachwyca (stosunek 3-1-9), to i West Brom nie jest w dobrej formie. Mecz zespołów walczących o utrzymanie, mimo względnie niskiego laya 8.6, grałbym dopiero, jeśli w meczu pojawi się 1:1 i kurs znacznie spadnie.

Kolejnym spotkaniem kolejki, które warto polecić, jest mecz West Ham - Southampton. Gospodarze notuję serię trzech 2:0 z rzędu. Drużyny dzielą trzy miejsca w tabeli, Southampton ostatnio prezentuje całkiem przyzwoitą formę, porażki dwoma bramkami notowali tylko z Chelsea (0:3) i Arsenalem (0:2), kurs co prawda wynosi 19.5 (przy backu 18, także jest szansa, że odrobinę spadnie), ale po szybkim golu West Ham - jak najbardziej grałbym.

Warto rozważyć grę spotkania Championship Blackpool - Birmingham. W historii dotychczasowych potyczek w.w. zespołów notujemy serię trzech remisów 1:1. Jednakże zespoły prezentują bardzo podobny poziom, moim zdaniem 1:1 jest wysoce prawdopodobne, także sugerowałbym włączenie się dopiero, jeśli kurs na 1:1 ostro spadnie, co najmniej do 4.0.

Anglii ciąg dalszy. Carlisle podejmuje u siebie Rotherham. Goście notują serię trzech zwycięstw 2:1 z rzędu. Lay w chwili obecnej wynosi 11 (przy backu 8.8). Goście to zespół góry tabeli, nieźle radzą sobie na wyjazdach (stosunek 9-2-3, bramki 24-13), z kolei Carlisle przy 7 zwycięstwach zanotowało również 2 remisy i 7 porażek u siebie. Grałbym dopiero, jeśli kurs ostro poszedłby w dół.

O godz. 19.00 rozegrane zostanie spotkanie Braga - Arouca. Goście notują serię trzech 1:1 z rzędu. Z uwagi na to, że Braga prezentuje się u siebie bardzo dobrze (6-1-3, bramki 20-10), a ich rywale co najwyżej przeciętnie (2-4-3 i bramki 9-11), ponadto w historii dotychczasowych spotkań Braga trzykrotnie wygrywała (2:0, 1:0, 4:0), mimo laya 11 (przy back&#39;u 9.2), zdecydowanie polecam lay&#39;ować.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Niedzielne spotkania.
W nocy z soboty na niedzielę, o godz. 02.00 odbędzie się spotkanie Pachuca - Morelia. Gospodarze notują serię trzech porażek 0:1 u siebie. Lay w chwili obecnej wynosi 11.5 (przy back&#39;u 9.6), patrząc na tabelę - drużyny porównywalne, a lubię grać lay&#39;e 0:1 w takich przypadkach licząc na przewagę swojego boiska.

Również o godz. 02.00 odbędzie się mecz Deportes - Antagofasta. Na razie nie ustabilizowały się kursy na Correct Score. Gospodarze zajmują piątą pozycję w lidze (4-1-2, bramki 11-8), Antagofasta czternastą (1-4-2, bramki 5-7). Antagofasta notuje serię czterech remisów 1:1 na wyjeździe, zdecydowanie warto zagrać.

O godz. 16.30 odbędzie się mecz Sparta - Jong Ajax. Gospodarze notują serię trzech porażek 1:2 u siebie. Mimo różnicy ośmiu pozycji w lidze na niekorzyść Jong Ajax, goście prezentują ostatnio zdecydowanie lepszą formę niż Sparta. Betfair oferuje jednak back 1.57 na Spartę, są faworytem, a lay na 1:2 wynosi 25 (nieustabilizowany, back w chwili obecnej to 19.5). Czy warto grać? Zagrałbym, ale pod warunkiem, że kurs ostro spadnie w trakcie meczu.

O godz. 17.00 odbędzie się mecz Hercules - Ponferradina. Goście notują serię trzech remisów 1:1 na wyjeździe. Drużyny okupują dół tabeli, prezentują podobne możliwości, także grałbym - jak wyżej - pod warunkiem, iż w meczu pojawi się 1:1 i kurs spadnie do minimum 4.0 - 3.0.

Ciekawym spotkaniem będzie mecz pomiędzy Deportivo Pasto i Envigado (niedziela, 21.15). Gospodarze notują aktualnie serię trzech remisów 1:1. Na Betfair nie ma jeszcze kursów na Correct Score. W lidze rozegrano dopiero sześć spotkań, ale faworytem bukmacherów są gospodarze, także warto lay&#39;ować.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Man City - Stoke 1:0 ✅
West Brom - Fulham 1:1 ⛔ Gol gości w 28 min., wyrównanie w 86, także kurs spadł na pewno, nie śledziłem z uwagi na wyższe ryzyko 1:1, także nie jestem w stanie powiedzieć, jaki był najniższy poziom lay&#39;a 1:1.
West Ham - Southampton 3:1 ✅ Gol gości już w 8 min. załatwił wynik.
Blackpool - Birmingham 1:2 ✅ Goście wyrównali na 1:1 w 63 min., także idealna sytuacja do włączenia się, jak widać - z sukcesem.
Carlisle - Rotheram 1:2 ⛔ 1:2 pojawiło się dopiero w 90 min., notujemy czwarte zwycięstwo gości w stosunku 2:1.
Braga - Arouca 2:2 ✅
Pachuca - Morelia 3:0 ✅
Deportes - Antofagasta 3:2 ✅
Sparta - Jong Ajax 2:4 ✅
Hercules - Ponferradina 1:0 ✅
Dep. Pasto - Envigado 1:2 ✅
Jutro o godz. 20.45 odbędzie się spotkanie Preston - Rotherham. Jak wspomniałem wyżej, goście notują serię czterech zwycięstw 2:1 z rzędu, także myślę, że warto rozważyć lay&#39;a. Aktualnie kurs wynosi 15.5 (przy back&#39;u 12.5). Sęk w tym, że goście grają bardzo dobrze na wyjazdach. Co prawda Preston zajmuje jedną pozycję wyżej w tabeli, ale wynik mimo wszystko uważam za możliwy, także nie wiem, czy zaryzykuję przy tak wysokim lay&#39;u.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co prawda Preston zajmuje jedną pozycję wyżej w tabeli, ale wynik mimo wszystko uważam za możliwy, także nie wiem, czy zaryzykuję przy tak wysokim lay&#39;u.

Jak masz możliwość, to śledź mecz na live, może wtedy coś da się ugrać z mniejszym zobowiązaniem.

Masz może statystykę co do występowania serii odpowiednio home/away?
Czy seria 3 wyników np 2:0 (u siebie lub na wyjeździe) często występuje?

Chciałbym obrać taki rodzaj gry, ale boję się, że taka seria zdarza się za często - na razie próbuję za drobne.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Nie sprawdzałem pod kątem Home/Away. Gdy spisywałem, chciałem grać tym motywem na poważnie, progresją, a czekanie 2 tygodnie na kolejny mecz w domu/na wyjeździe było ponad moją cierpliwość ???? Ale mogę powiedzieć, że przedstawia się to bardzo podobnie, jak bez podziału na dom/wyjazd. Kombinowałem: &quot;a może rzadziej pada np. zwycięstwo gości 3:0?&quot;. I z tego, co zauważyłem wynika, że owszem - pada rzadziej, ale wyższy lay sprawia, że wychodzi tak, jakbyś grał cokolwiek innego - wychodzi prawie idealnie z prawdopodobieństwem w ten sposób, iż nie ugrasz nic ani lay&#39;em ani back&#39;iem (owszem, jest przewaga którejś ze stron, ale tak nieduża, że odpuściłem).
Obecnie gram dla zabawy, po pięciokrotnym 2:2 z rzędu nie bawię się już w żadne progresje ????

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Ten, kto śledził mecz Rotheram, powinien być zadowolony - do 60 min. utrzymywał się wynik 2:1 dla Rotheram, zatem kurs powinien oscylować w okolicach 3.0, zdecydowanie warto było włączyć się. Ostatecznie mecz zakończył się wynikiem 3:3 ✅

Dziś o 20.30 odbędzie się spotkanie Mechelen - Lokeren. Faworytami są goście, aczkolwiek ich bilans na wyjeździe nie powala na kolana (5-3-5, bramki 21-15). Notują oni aktualnie serię trzech 1:1 z rzędu. Nie jest to mecz, który lay&#39;owałbym bez wahania, ale jeśli kurs spadnie - można próbować.

Na deser mamy spotkanie UTC Cajamarca - Uni San Martin (21.30). Gospodarze notują serię pięciu 1:0 z rzędu u siebie. Chociaż są delikatnymi faworytami, myślę, że w obliczu takiej serii - nie ma co się zastanawiać. Na chwilę obecną nie ma lay&#39;a na Betfair.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Mechelen - Lokeren 1:0 ✅
Cajarmaca - Uni San Martin 3:mad: ✅
Na szybkiego, jedno najbliższe spotkanie, resztę weekendowych podam później.
Ciekawie zapowiada się mecz East Fife - Rangers (13.45). Rangersi notują serię czterech zwycięstw 2:0 na wyjeździe. Lay wynosi 8.6 przy backu 7.8. Istnieje spora szansa, że wrzucą im kilka goli (poprzednie spotkania pomiędzy powyższymi drużynami kończyły się wynikami: 0:2, 0:4, 0:5, 0:4, 0:4). Gramy, gramy ????

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Pierwszy mecz zakończony, Rangers pokonują East Fife tylko 1:0 i lay wchodzi ✅
O godz. 16.00 odbędzie się spotkanie Leicester - Charlton. W historii dotychczasowych pojedynków notujemy serię trzech porażek gospodarzy w stosunku 1:2. Co ciekawe, aktualnie Leicester jest liderem, a Charlton zajmuje 22 pozycję w lidze. Z tego powodu lay wynosi aż 30. Jeśli jednak jakimś cudem kurs spadnie - na pewno włączę się.

Również o 16.00 odbędzie się mecz Burnley - Derby. Derby notuje serię trzech zwycięstw 1:0. Jest to pojedynek drugiej (Burnley) i trzeciej drużyny w tabeli. Gospodarze są moim zdaniem faworytem, w domu grali dotychczas następująco: 10-6-0, bramki 28-10, w historii dotychczasowych spotkań widzimy: 3:0, 2:0, 2:1. Lay wynosi 13, myślę, że warto zaryzykować.

Warto rozważyć grę spotkania Tranmere - Oldham. W historii dotychczasowych spotkań widzimy serię trzech 1:0. Tranmere zajmuje aktualnie 19 pozycję w lidze, Oldham - 15. Lay na 1:0 wynosi 12. Nie jest niski, sugeruję włączenie się, jeśli spadnie chociaż o połowę.

O godz. 20.00 odbędzie się mecz Waasland - Beveren - Zulte. W historii dotychczasowych spotkań widzimy serię trzech porażek gospodarzy w stosunku 0:2. Aktualnie zajmują oni 14 pozycję w lidze ze stosunkiem: 4-5-4, bramki 13:12. Zulte jest na 4 pozycji ze stosunkiem: 2-6-5, 17-22. Aktualny lay 0:2 wynosi 15.5. Jeśli spadłby - włączam się. Chociaż uważam, że w powyższej sytuacji można grać i od początku, wyniki z brakiem bramek dla gospodarzy, jeśli nie są oni totalnymi outsider&#39;ami są moimi ulubionymi.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
O godz. 21.15 odbędzie się mecz Sporting - Braga. Goście notują aktualnie wyjazdową serię trzech porażek z rzędu w stosunku 1:2. Z uwagi na fakt, że Sporting nieźle radzi sobie u siebie, a Braga niespecjalnie (2-1-6, 7-13), wynik uważam za wysoce prawdopodobny, dlatego grałbym tylko, jeśli kurs (10.5) znacznie spadnie.

O godz. 21.00 odbędzie się mecz Veranpolis - Juventude. Jak wyżej: goście notują serię trzech z rzędu wyjazdowych porażek 1:2. I znowu sytuacja jest identyczna: statystyki domowe Veranpolis to 3-2-0, 6-3, a gości: 2-0-3, 5-6. Aktualnie nie ma lay&#39;a na Betfair.

O godz. 22.00 odbędzie się spotkanie Manta - Un. Catolica. Goście notują aktualnie serię trzech porażek 1:2. Drużyny po trzech spotkaniach zajmują odpowiednio: ósmą i dziewiątą pozycję w lidze, jak wyżej - wynik uważam za prawdopodobny, także &quot;tylko&quot; do rozważenia, tym bardziej, iż w ostatnim pojedynku pomiędzy nimi padł właśnie wynik 2:1.

O godz. 22.30 odbędzie się spotkanie Botafogo - Penapolense. Botafogo notuje u siebie serię trzech zwycięstw w stosunku 3:1. U siebie gra niezwykle skuteczne (5-0-0, 14-5). Goście z kolei prezentują się co najwyżej przyzwoicie (2-0-2, 3-3). Aktualny lay 3:1 wynosi 23, przy backu 16.5. Wynik nie jest częsty, dlatego jeśli kurs spadłby - warto rozważyć grę.

W nocy, o godz. 02.00 odbędzie się mecz Universitario - Melgar. Universitario notuje aktualnie serię czterech z rzędu porażek 0:1. Na Betfair nie ma jeszcze kursów. Jak wspomniałem, lubię lay&#39;ować dokładne wyniki, które wiążą się z brakiem gola gospodarzy, także jeśli pojawią się kursy - zaryzyzkuję.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Universitario - Melgar 1:1 ✅
Botafogo - Penapolense 2:1 ✅
Manta - Universidad 0:1 ✅
Veranopolis - Juventude 1:1 ✅
Sporting - Braga 2:1 ⛔
Sporting wyszedł na 2:1 w 74 min, także pojawiła się idealna sytuacja do lay&#39;owania, co prawda nie śledziłem spotkania, ale lay powinien być niższy niż 2.0. Nie ryzykowalibyśmy dużo, niestety, wynik utrzymał się do końca, ale w związku z tym czekamy na kolejny mecz wyjazdowy Bragi (16.03), żeby lay&#39;ować czwarte 1:2 z rzędu.
Beveren - Zulte 1:3 ✅
Tranmere - Oldham 2:2 ✅
Burnley - Derby 2:0 ✅
Leicester - Charlton 3:0 ✅

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest właśnie urok niskich kursów.
Zobowiązanie dla takiego meczu to minimum 20e przy chęci wygrania 2e, co za tym idzie trzeba trafić minimum 10 zdarzeń by być na ✅
Ja wczoraj grałem na przełamanie serii H2H i popłynąłbym na 2 spotkaniach (jednego mi nie przyjęło) i takim oto sposobem 50% banku poszło się gryźć :/
Sposób jest dobry, ale już przestałem wierzyć w serie , statystyki, przełamania serii.
Bukmacherka to totolotek z prowizją :/

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Dzisiaj o godz. 16.00 odbędzie się spotkanie Feirense - Chaves. Na boisku gospodarzy, w historii dotychczasowych pojedynków, notujemy serię trzykrotnego 1:0. Chociaż Chaves zajmuje 9 pozycję w tabeli, a Feirense 16, biorąc pod uwagę mecze u siebie i na wyjeździe, ich statystyki wskazują, iż możemy spodziewać się owego 1:0. Także bukmacherzy widzą w Feirense delikatnego faworyta. Obecny lay to 8.6 przy back&#39;u 7.4. Grałbym dopiero wówczas, gdyby kurs spadł co najmniej o połowę.

Zdecydowanie ciekawszym spotkaniem jest mecz Ferencvaros - Gyori (16.30). Goście notują aktualnie serię aż pięciu zwycięstw 2:1 z rzędu. Drużyny dzieli w tabeli różnica zaledwie 3 pkt (na korzyść gości). Gospodarze mogą pochwalić się u siebie stosunkiem: 3-1-4, 9-11, a goście (na wyjeździe): 3-2-2, 10-11. Aktualnie lay nie jest ustabilizowany, wynosi 19 przy back&#39;u 11. Chociaż seria jest rekordowa, włączyłbym się dopiero, gdyby kurs znacznie spadł, gdyż mimo wszystko wynik jest realny.

Niezwykle ciekawie zapowiada się dzisiejsze spotkanie PSG - Olimpique (21.00). W historii dotychczasowych spotkań na boisku PSG notujemy serię trzech 2:0. Marsylia na wyjeździe nie prezentuje się najgorzej: 5-5-3, 16-12. Aktualny lay to tylko 7.8. Na 1:0 wynosi 9, zatem jeśli PSG strzeliłoby gola niezbyt wcześnie, ale jednocześnie nie później niż w powiedzmy 60 min., kurs na 2:0 powinien spaść, dając szansę na włączenie się.

O 23.30 odbędzie się mecz Deportivo Cali - Deportivo Pasto. Deportivo Pasto notuje wyjazdową serię trzech 1:1. W lidze kolumbijskiej rozegrane zostały dotychczas dopiero 4 kolejki, bazując na wynikach stwierdzam, iż drużyny prezentują podobny poziom, dlatego wstrzymałbym się z grą do momentu, aż kurs znacznie spadnie.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Feirense - Chaves 1:1 ✅
Ferencvaros - Gyori 1:1 ✅
PSG - Marsylia 2:0 ⛔
Deportivo Cali - Deportivo Pasto 2:2 ✅
Dzisiaj o godz. 14.30 odbędzie się spotkanie Lokomotiv Plovdiv - Chernomorets. W historii dotychczasowych pojedynków na boisku gospodarzy notujemy serię trzech 2:0. Aktualny lay wynosi 8.2 przy back&#39;u 6.8. Jednakże patrząc na formę gospodarzy u siebie (8-1-3, 24-12) oraz nieciekawą gości na wyjeździe (2-1-9, 9-26) grałbym dopiero przy sporym spadku kursu.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Plovdiv - Chernomorets 1:1 ✅
Bramka dla gości już w 15 min., zatem ktoś, kto czekał na spadek kursu - nie doczekał się :p
Dzisiaj nie pogramy, ale jutro - owszem. Moją uwagę zwrócił mecz Oman - Singapur. Co prawda na Betfair nie ma jeszcze satysfakcjonujących kursów na Correct Score, ale warto zwrócić uwagę na historię. Oman notuje aktualnie serie czterech remisów 0:0 z rzędu, co więcej - 7 spotkań z ostatnich 8 zakończyło się wynikiem bezbramkowym. Ciekawy jestem, jak wysoki będzie kurs na lay...

Ciekawe może być spotkanie Palmerias - Portugesa. W historii dotychczasowych spotkań na boisku gospodarzy notujemy trzykrotne 1:1. Są oni zdecydowanymi faworytami, back na Betfair wynosi 1.6, u siebie radzą sobie rewelacyjnie (5-1-0, 9-2). Na razie nie ma na Betfair kursów na Correct Score, ale polecam do gry.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Oman - Singapur 3:1 ✅
Palmeiras - Portuguesa 1:0 ✅
Na dzisiaj nie ma ciekawych spotkań, z wcześniejszych sobotnich polecam WBA - Man Utd (13.45). Gospodarze notują u siebie serię czterech remisów 1:1. Aktualny lay wynosi 8.4.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Sobotnie propozycje.
Godz. 15.00 - Split - Osijek. Goście notują aktualnie serię trzech 0:1 z rzędu. Brak kursów lay na Betfair w chwili obecnej. Stosunek gospodarzy u siebie: 7-1-4, 17-11, gości na wyjeździe: 0-2-10, 7-33. Wynik prawdopodobny, ale bardziej prawdopodobne, iż Split wrzuci im więcej niż jedną bramkę.

Jak zwykle o godz. 16.00 - liga angielska. Na pierwszy ogień idzie spotkanie Crystal Palace - Southampton. W historii dotychczasowych spotkań notujemy trzykrotne 0:2. Co prawda zespoły dzieli w tabeli 10 miejsc na korzyść gości, ale Crystal Palace radzi sobie u siebie przyzwoicie: 6-2-6, 13-17. Lay 12.5, myślę, że można zaryzykować przedmeczowo.

Następny w kolejce jest mecz Middlesbrough - Ipswich. Gospodarze notują u siebie serię trzech 0:0 z rzędu. Dawno nie graliśmy lay&#39;a 0:0, aktualny lay wynosi 9.8 przy back&#39;u 8.8. Proponuję standardowo - odczekać do spadku co najmniej do poziomu 6.0, 5.0 i ciśniemy.

Trochę mniej bezpiecznym typem jest lay trzykrotnego 1:2 w przypadku spotkania Walsall - Wolverhampton. Walsall zajmuje 8 pozycję w lidze, Wolves są liderem z bilansem: 8-4-2, 24-22. Wynik wysoce prawdopodobny, dlatego poczekałbym z grą na spadek kursu. Aktualny lay 11 przy back&#39;u 9.8.

Propozycja z gatunku hardcore&#39;owych: Genk - Mons. Genk notuje serię trzech porażek 0:2 z rzędu (z Anderlechtem, Anżi w Europa League, Beveren), bilans u siebie: 7-0-7, 20-17, szóste miejsce w lidze. Mons na ostatnim miejscu, zaledwie 2 wygrane na wyjazdach. Aktualny lay - nieustabilizowany - 65 przy back&#39;u 48. Grałbym tylko wówczas, gdyby goście strzelili późno pierwszego gola na 0:1 i kurs spadłby ostro.

Ostatnio lay&#39;owaliśmy serię pięciu zwycięstw 2:1 Gyori. Trzy spośród owych tworzą aktualnie serię zwycięstw domowych. O godz. 20.00 zagrają oni z Pecsi. Na chwilę obecną nie ma kursów na Betfair. Typ z tych obarczonych większym ryzykiem: Gyori zajmuje 3 pozycję w lidze, Pecsi - 8, trzy ostatnie pojedynki kończyły się wynikami: 1:1, 2:0, 1:0, także grałbym w przypadku spadku kursu.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Niedzielne propozycje:
Godz. 02.00, noc z soboty na niedzielę: Alianza - Real Garcilaso. Trzy ostatnie domowe spotkania Alianza zakończyły się wynikiem 1:1. Na Betfair nie ma jeszcze kursów. Zespoły rozegrały dotychczas tylko po trzy spotkania, dlatego nie jestem w stanie przeprowadzić analizy formy i podszedłbym ostrożnie do tego meczu.

O godz. 12.15 przenosimy się na polskie poletko: odbędzie się spotkanie Wisła Płock - Bogdanka. Gospodarze notują serię trzech 1:0 u siebie. Co prawda Bogdanka jest aktualnie liderem (Wisła zajmuje 6 miejsce), ale gospodarze radzą sobie u siebie bardzo dobrze: 5-3-1, 11-7, także zdecydowanie poczekałbym na pierwszego gola Wisły.

O godz. 13.30 odbędzie się spotkanie Blackburn - Burnley. W historii dotychczasowych potyczek widzimy serię trzykrotnego 1:1 z rzędu. Blackburn zajmuje 10 pozycję w lidze (8-4-3, 21-11 u siebie), Burnley jest drugie (7-6-3, 22-16), moim zdaniem wynik 1:1 jest jak najbardziej możliwy, dlatego poczekałbym na spadek kursu.

O godz. 16.00 odbędzie się mecz Uniao - Oliveirense. Trzy ostatnie spotkania na boisku Uniao zakończyły się wynikiem 2:1. Tym razem również jest to możliwe, gospodarze legitymują się u siebie bilansem: 9-2-5, 24-12, goście na wyjeździe: 4-2-10, 18-31. Aktualnie nie ma jeszcze kursów na Betfair.

O godz. 17.00 odbędzie się spotkanie Gijon - Numancia. Numancia notuje aktualnie serię trzech 0:0 na wyjeździe. Aktualny lay nie jest ustabilizowany, wynosi 12, przy back&#39;u 9.6. Drużyny zajmują odpowiednio: czwartą i piątą pozycję w tabeli, Gijon strzelił u siebie najwięcej bramek - 25, co daje średnio 2 gole na mecz. Mimo wszystko, z uwagi na różnicę jednego miejsca w tabeli, grałbym dopiero, jeśli 0:0 utrzymywałoby się powiedzmy do 30 min. minimalnie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio lay&#39;owaliśmy serię pięciu zwycięstw 2:1 Gyori. Trzy spośród owych tworzą aktualnie serię zwycięstw domowych. O godz. 20.00 zagrają oni z Pecsi. Na chwilę obecną nie ma kursów na Betfair.

A czy tutaj nie można by było LAY&#39;ować wyniku 1:1, który u gości występował w domu 3 razy ?;)

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Zgodnie z moim sposobem gry - nie. Trzykrotne 1:1 goście zanotowali u siebie - teraz grają na wyjeździe.