>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

LAY CORRECT SCORE głównie in play

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Zdaję sobie sprawę z tego, że temat powinien trafić do kuponów, ale chciałbym przedstawić dokładnie mój sposób gry.
Z jednej strony chcę pokazać go Wam, może ktoś coś doradzi, zasugeruje, aby usprawnić sposób, z drugiej chcę prowadzić jako taki dziennik tego typu gry.
Rozegrałem tym sposobem już ponad 100 zdarzeń i wydaje mnie się, że można coś z tego ugrać.
Oczywiście jak każdy sposób gry - nie jest bez wad i wkład (stawka) jest trochę nieadekwatna do wygranej ale jak mówi stare klasyczne porzekadło: &quot;Ziarnko do ziarnka...&quot;
Oczywiście zdarza się popłynąć (miałem takie sytuacje), ale głównie nie można się łakomić na niskie kursy.
OK, tyle tytułem wstępu i pokazanie wad. Przejdźmy do szczegółów:
1) obstawiam na Betfair
2) in play
3) typ: LAY CORRECT SCORE oraz LAY HALF TIME SCORE
4) stawka = 10,00 (chociaż rozważam stawkowanie kumulacyjne - 10,00 --&gt; 11,00 --&gt; 12,00 itd.)
5) kurs - między 10.00 a 50.00

Pokażę to na przykładzie jednocześnie uznając to jako Typ 1.
Typuję mecz w dogodnej dla mnie minucie meczu analizując dotychczasowy stan na boisku (ataki, strzały, posiadanie piłki, gole) jak na przykładzie:

Jak widać goście mają już jednego gola, częściej atakują , oddali już 2 strzały celne , jeden niecelny - ogólnie dominują.
Gdyby to nie były młodziki jeszcze przeglądnąłbym tabele, ostatnie wyniki, ogólną formę itp.
W takim wypadku rozważam wyniki LAY: 1:1 , 0:1, 2:1, 3:1, ponieważ liczę na to, że goście jeszcze coś utrzelą.
Tutaj padł mój typ na wynik LAY 2:1.
Bank = lekko ponad 34,00
Stawka = 10,00 (mogę postawić 3 typy jednocześnie)
Rezerwa = lekko ponad 4,00
Wracając do w/w typu zaczynamy zabawę:
Typ 1. ✅ 0,35 (0:2 w przerwie meczu)

Jak widać wynik meczu już dalej mnie nie interesuje ponieważ goście strzelili drugiego gola więc wynik 2:1 już się nie wydarzy ???? +0,35
rozliczenie

Typ 2. ✅ 0,25 (1:0 w 50min)

statystyki meczu

forma gości

forma gospodarzy

rozliczenie

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
I co dalej?? Śledzę rownież ten mecz. Jak sie bawić??
Poszło asekuracyjnie 0:2 za 0,27.
Nie mogę sobie coś poradzić ze screenami :/
Edit
Wpadł gol dla gospodarzy.
Możesz próbować grać 1:2 (46.00 kurs) albo bardziej hardcorowo 1:1 (7.40 kurs)

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Typ 5. ✅ 0,40 (46&#39; 1:1)

Screen ze statystyk trochę nieaktualny, ponieważ zanim zrobiłem screena padł gol na 1:1. Typ stawiałem w przerwie meczu (końcówka przerwy)

aban 17

aban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
nie rozumiem na czym polega ten system. Stawiasz że następna bramka to będzie na remis lub kolejna dla wybranej drużyny czy o co chodzi? Możesz rozjaśnić?

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
nie rozumiem na czym polega ten system. Stawiasz że następna bramka to będzie na remis lub kolejna dla wybranej drużyny czy o co chodzi? Możesz rozjaśnić?
W telegraficznym skrócie
LAY CS = dany wynik się nie wydarzy
LAY 2:0 = nie będzie wyniku 2:0
Przykład:
Polska - USA.
Patrzę na staty i widzę, że Polska mocno atakuje, często strzela, posiadanie piłki ma większe i np. jest wynik 0:0, to obstawiam, że nie będzie 0:2.
Oczywiście mogę się pomylić ale nie ma pewnych meczy.
Prościej się nie da.

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja mam inne pytanie, wygrywasz średnio 0,35 e na mecz czyli zeby miec te 10 e musisz zagrac kolo 25 meczów. Zeby zagrac te 25 meczy no przynjamniej ze 2 dni trzeba.. zeby wygrac 40 zł . Strasznie monotonne.. już nie mowie ze na te 25 meczy , może sie trafic ze trafi sie wynik ktory stawiales na lay. I wtedy do odrabianie mase... Jak to sie ma do rzeczywistosci, ile na tym zarabiasz ? I co gdy sie trafi wpadka.. ?

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Tak jak mówisz.
Jest to mozolne, potrzebuję 2 dni aby mieć np 40 zł ale jakbym grał za 100e to bym w 2 dni miał 400 zł
Taki wynik by Cię satysfakcjonował?
Równie dobrze mogę grać za 1e i wygrywać w 2 dni 4zł.
ZYSK jest ZYSKIEM.
Wtopić mogę tak samo jak na każdym innym becie, więc po co gramy?
--------
Jak pisałem prędzej.
Od teraz będę stawkował narastająco. Zysk pozwolił mi na stawkowanie za = 11,00
Rozbijam bank na 3 koszyki. W pierwszym jest już szósty typ, stawkę zwiększam do 11,00, dwa pozostałe (B i C po 10,00)
Stawka A = 11,00
Stawka B = 10,00
Stawka C = 10,00
Typ 6. ✅ 0,51

Typ 7. ✅ 0,24

elektro87 11

elektro87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozwolę sobie wtrącić coś od siebie. Tak jak napisałeś na początku nie jest to żaden system. Co do grania w ten sposób. Wcześniej czy później utopisz kasę. To pewne. Musisz tylko starać się żeby nastąpiło to później i żebyś wypłacił przynajmniej wkład. Od ponad miesiąca co weekend wrzucam 50/100e w piątek wieczorem i gram w ten sposób. Wyniki są różne. Raz zrobię z tego 200 raz 400 a raz wtapiam tego samego dnia. Gdzieś w dziale kupony masz temat użytkownika który w 3 miesiące zrobił z 75e kilka tysięcy euro grając tyłku lay cs. Ale uwierz mi że cuda potrafią się dziać zwłaszcza jeśli grasz dużo i wszystko. 3:1 dla gospodarzy którzy cały mecz przeważają w 70 minucie dajesz lay 3:3 i od tego czasu nagle goście dostają magiczne moce i renisuja? Nic trudnego. Tak więc to co mogę doradzić od siebie. Nie grać wszystkiego co popadnie. Najlepiej topowe ligi. Wchodzić w rynek koło 20 minut przed końcem najlepiej z zapasem 2 bramek bo 3 będzie ciężko złapać sensowny kurs. Oczywiście jeśli da radę to wejść w taki cs aby jedna bramka którejś z drużyn od razu dawała wygraną. Jeśli będziesz cierpliwy i dobrze wybierał mecze to można na tym sporo ugrać ale nie w tydzień.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Dzięki za opinię. Dobrze mówisz, ale granie w ostatnich 20 min.. z tym nie bardzo się zgadzam.
Złapać sensowny kurs na przewagę 2 bramek już jest trudno, a co najważniejsze - moim zdaniem to własnie od 80 do 95 pada najwięcej bramek więc bałbym się.
Przeważnie staram się stawiać tak, że bramka dla jednej z drużyn daje mi wygraną i to drużyna, która ma większą szansę na bramkę choć tak jak mówisz cuda się zdarzają i fajnie by było nie grać za dużo spotkań tyle, że jak mam grać 2-3 mecze dziennie i zarabiać na tym po 1e przy wkładnie 30e trochę mija się z celem.
Chcę spróbować podwoić stawkę na każdej z linii. Po 20e z 10e z powrotem wrócić do 10e, a 10e odłożyć/wypłacić.
Lubię też typy tzw. &quot;do jaja&quot;.
W wielu meczach (głównie wyrównanych) obie drużyny strzelają gole. Typ 3:0 , 2:0 w takim meczu jest jak najbardziej zasadny.

elektro87 11

elektro87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam napisałeś wcześniej że zysk to zysk. Właśnie przez takie myślenie najczęściej się wtapia. Patrzysz na kursy i automatycznie zmniejszasz sobie wybór do kilku wyników. Moje wtopy przeważnie były spowodowane tym że grałem byle co i patrzyłem na kursy. Mimo wszystko powodzenia i będę obserwował temat. Bądź cierpliwy a niedługo te 30 zmieni się w 100 a 1e zysku zmieni się w 3e itd. Pazernosc tutaj zdecydowanie nie popłaca.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ab178 +7 Punkty (za rzeczową argumentację)
D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Czyli kolejne założenie trzeba zakodować.
Mniej meczy, nic na siłę.
Typ 10. ✅ 0,55

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ab178 +7 Punkty (za dobre pomysły)
portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Proponuje korzystać z : http://www.soccerstats.com Wyraznie widać w jakich ligach jakie wyniki najczesciej padają. Mozna grać wtedy na LAY. Przy dobrej obserwacji LIVE, plus spojrzenie w te wytyczne. Np liga Azerbejdzanu, najczesciej tam pada wynik 1-0 lub 1-1, natomiast 3-2, ledwie 2 razy na 160 spotkań. Można sobie ulatwić typując LAY.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Dziękuję PortowiecMKS ale moim zdaniem każdy mecz jest inny i jakoś nieszczególnie wierze w statystykę ogólną.
Jak mi pokażesz mecz drużyny X - Y zakończone na 10 spotkań chociaż 4 razy tym samym wynikiem to uwierzę w prawdopodobieństwo padania jakiegoś wyniku...
Dlatego też sugeruję się tym co dzieje się na boisku w danym meczu. Wiadomo, że jakaś kartka, niefortunny karny czy kontuzja może zmienić diametralnie każde spotkanie ale to zdarzenia losowe, na które nikt nie ma wpływu.
W sumie to mogę zrobić podsumowanie dnia:

Zaznaczyłem od 08:00, ponieważ z nocy miałem rozegrane stare zdarzenia, których nie wliczam do relacji na tym forum.
Ilość typów = 10
P&amp;L = ✅ 3,98

K 0

kristofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szybko i na oko licząc to przy skuteczności 96% jesteś na lekkim minusie. 97% skuteczności daje ci yield 1%? 98% daje 2% a 99% 3% yieldu?

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Gdzie to wyczytałeś, że 97% skuteczności daje mi 1% yieldu?
Jeżeli już piszemy o % to zdecydowanie taki zapis byłby ładniejszy:
Bank przed rozpoczęciem gry = 34,15
Wygrana = 3,98
% wygranej w stosunku do posiadanego kapitału = 11,54 %
Taki wynik jak na jeden dzień jest bardzo dobry, chociaż trzeba mieć na uwadze, że przy tym sposobie gry potrzebuję kilka takich dni by móc pozwolić sobie na pośliźnięcie.