>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kwalifikacje do IO

Status
Zamknięty.
pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tajlandia - Japonia (+2.5) 1 2.20 Bwin ✅✅✅✅✅

Wystarczy spojrzeć na kursy w tym spotkaniu i wiadomo kto w tym meczu jest faworytem - kurs na Japonię wynosi 1.01
Ja jednak w tym meczu nie upatruję takiej &quot;gładkiej&quot; wygranej siatkarek &quot;z kraju wiśni&quot; i sprobuję zarobić na tym meczu
Ale przejdźmy do analizy. Regulamin odnośnie tego kto dostaje sie na IO w tym turnieju jest tak pogmatwany, że ciężko jest się połapać. Jednak spróbuje wytłumaczyć. Jeśli jakaś drużyna z Azji w tym turnieju znajdzie się w TOP3 to oznacza ze 4 miejsce daje również grę w Pekinie, ale tylko dla drużyny z Azji. Japonki maja awans pewny już, więc zwalnia się 1 miejsce. Jeśli np 4 miejsce zajmą Dominikanki to i tak nie awansują do Pekinu tylko 5 drużyna ale z Azji a więc o przepustkę powalczą drużyny Korei i Tajlandii. A więc Japonki do tego meczu przystępują na luzie i nie jest wykluczone, że trener da odpocząć kluczowym zawodniczkom. Tajlandki natomiast stoją przed dużą szansą wywalczenia wielkiego sukcesu jakim jest awans do IO, jednak muszą wygrać 2 mecze, które pozostały im do rozegrania i liczyć na potknięcie Koreanek, które mają przewagę 1 pkt. O ile Koreanki jutro nie będą miały problemów ze zwycięstwem to w ostatnim meczu grają z bardzo dobrze dysponowaną Dominikaną i tam nie będą faworytem. Tajki natomiast mają mecz z Japonią jutro oraz w ostatnim dniu z najsłabszą ekipą na tym turnieju - Kazachstanem. Więc jeśli jutro by wygrały to awans jest na wyciągnięcie ręki. Wszyscy eksperci podkreślają, że drużyny Tajlandii to nie jest już ta ekipa z poprzednich występów na arenie międzynarodowej gdzie każdy lał ich po 3:0. Kto oglądałem dzisiejszy mecz z Polkami to na pewno to zauważył. W pierwszym secie Tajki zdemolowały nasze reprezentantki :!: Potem już Polki objęły inicjatywę i wygrały 3:1, jednak po meczu w wypowiedziach przyznały, że był to bardzo trudny mecz. &quot;To, co pokazały Tajki, było nieprawdopodobne. Świetnie broniły i niestety wchodziły w nas jak w masło swoimi atakami. Nie tak miało być.&quot; - Milena Rosner. Takie małe porównanie. Tajlandia pokonała gładko 3:0 Portoryko a Portorykanki postawiły się Japonkom ulegając 1:3 więc, wychodzi na to, że Tajki powinny seta minimum ugrać. Japonia gra bardzo dobrze na tym turnieju, ale myślę, że jutro wyjdą trochę rozluźnione i skupią się bardziej, aby wygrać w prestiżowym meczu w ostatni dzień z Serbią.

3:2 dla Japonek. Szkoda mi Tajek, ponieważ włożyły w ten mecz sporo sił i awans byłby już bardzo blisko. Nie które obrony w tym meczu ze strony obu ekip to po prostu mistrzostwo świata :-D. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał ;)
Pozdro

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie nie jestem pewien wiec pytam, do IO przechodza trzy druzyna czy moze cztery lub dwie ? Prosze o odpowiedz.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie nie jestem pewien wiec pytam, do IO przechodza trzy druzyna czy moze cztery lub dwie ? Prosze o odpowiedz.
Do IO awansują 3 najlepsze dryżyny tego turnieju plus najlepsza drużyna azjatycka (takze tego turnieju nie licząc 3 pierwszych druzyn)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kazachstan - Tajlandia || Tajlandia
Moim zdaniem w tym meczu Tajladnki spokojnie pokanaja zawodniczki z Kazachstanu poniewaz graja moim zdaniem lepsza siatkowke , przyjecie w miare i zagrywka momenatami bdb., ogladajac Kazachstanki nic wielkiego w ich grze nie widzialem w tym turnieju tylko raz wygraly oraz piec razy przegraly moim zdaniem nie ma innyj mozliwosci jak win Tajlandi.

Polska - Puerto Rico || under 45,5p. I s. , Polska -4.5 pkt. win I s.
Polska zmierzy sie juz z niczym nie walczaca reprezentacja Puerto RIco , przeciwniczki naszej reprezentacji wygraly tylko jeden mecz oraz przegraly reszte , czyli piec, wierze ze nasze zawdoniczki podejda do tego spotkania w pelni profesjonalnie i wygraja pierwszy set dosc pokazna punktacja. A wiadomo ze potrafia to robic , przypomnijmy Poslka- Korea 25-16 wlasnie takiej gry oczekuje bo ten zespol jest na poziomie Koreanek.
Dominikana - Korea || over 46,5 pkt I s.
Spośród osmiu overow ktore padly na tych eliminacjach siedem z nich ugraly reprezentacje Dominikany i Koreanek .Obie druzyny mocna rozpoczynaja spotkania wiec mozna myslec nad overem , a Korea walczy na dodatek o awans do IO poneiwaz jedna druzyna z Azji oprocz tych trzech peirwszych awansuje , a nie weirze zeby DOminikana dala sobie pograc Koreankom .

pancerny 0

pancerny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Turniej kwalifikacyjny do IO 2008 (mężczyźni) - Tokio

Japonia - Argentyna 1 1.55
Krótka analiza :
Japonia jest drużyną znacznie lepszą i zdecydowanie bardziej zgraną .
Argentyna rozegrała w tym turnieju 5 spotkań (wszystkie bardzo ważne - nie zapominajmy o tym że są to kwalifikacje do MO)4 wygrane (Korea,Algeria,Iran, Tajlandia) Przegrali zaś z cienką Australią !Japonia tak samo wygrała 4 spotkania przy czym uległa 3:2 znacznie lepszej drużynie Włoch .Uważam że jeśli chcą się zakwalifikować do najważniejszej imprezy roku to muszą wygrać to spotkanie .A fakt że grają u siebie daje bardzo dużo .Kto oglądał jakikolwiek mecz z Tokio wie o czym mówię !Osobiście uważam że to pewniak !
Ale w sporcie różnie bywa - o tym nie zapominajmy .Ja gram to spotkanie 10/10

M 15

maciekgks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
CO ZA MECZ!!! Także go grałem i w połowie 3 seta się zorientowałem, że leci na Polsacie Sport Extra. Wiele zwrotów akcji. Argentyna w Tie-breaku miała bodajże 2 meczowe, a pierwsza przerwa techniczna zakończyła się wynikiem 8-4 dla ... Japoni! Nie zmienia to faktu, że typ wszedł i + dla Ciebie ???? .

Status
Zamknięty.