>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kuriozalna sytuacja z konta zniknely pieniadze

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Wczoraj wyplacalem 2 tysiace zlotych karta a z konta znikaja 4 tysiace, czy ktos mial kiedykolwiek cos podobnego. Napisalem do nich i czekam na kontakt, myslalem ze takie jaja to tylko na filmach

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Z tego co wiem to maksymalnie dziennie można wybrać 250 euro, więc nie wiem jakim cudem chciałeś wybrać i Ci się udało 2 tysiące?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
To mnie zainteresowało.
Masz &quot;zwykły&quot; status czy VIP? Jeśli VIP to jaki poziom?

panmc 63

panmc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam podobny problem, jaki do nich jest mail bo nie mogę znaleść?

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Masz podobny problem? Wybacz nie ze z zawisci ale sie ciesze znaczy ze to nie u mnie tylko u nich w systemie a juz mi przez mysl przeszlo ze bede musial bilingi z banku zalatwiac i hoj wie co jeszcze bo system mb to automat wiec skoro odjelo 4K znaczy ze wg nich napewno je musialem brac co jest nieprawda. Sluchaj ja napisalem pod [email protected] z tym ze napisalem juz 17h temu a zwykle czekam kolo 3-4 wiec mysle ze to grubsza sprawa. Jak masz vip to napisz z tego mejla jak nie masz to jak sie zalogujesz do konta to tam masz pomoc do konta mb

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Sam pamiętam miałem kiedyś taką sytuację,że podczas zapłaty podwójnie mi pobrali kasę,ale po kilku dniach połowa wróciła na konto.Ale oczywiście nie były to 4 tys.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dokładnie mam to samo otrzymałem przed chwilą przelew na 1500zł i mam tak Saldo 1500zł
Dostepne srodki 0zł .

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Masz podobny problem? Wybacz nie ze z zawisci ale sie ciesze znaczy ze to nie u mnie tylko u nich w systemie a juz mi przez mysl przeszlo ze bede musial bilingi z banku zalatwiac i hoj wie co jeszcze bo system mb to automat wiec skoro odjelo 4K znaczy ze wg nich napewno je musialem brac co jest nieprawda. Sluchaj ja napisalem pod [email protected] z tym ze napisalem juz 17h temu a zwykle czekam kolo 3-4 wiec mysle ze to grubsza sprawa. Jak masz vip to napisz z tego mejla jak nie masz to jak sie zalogujesz do konta to tam masz pomoc do konta mb
...

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Oni pracują wogole w soboty bo mnie zaraz szlak z nimi trafi co to ma być ?
Blokują pieniądze w Saldo mam 1500zł w Dostępne Saldo 0zł i tak jakbym nic nie miał na koncie w historii przelewów mam przelew na 1500zł.Zaczynają mnie mnie wnerwiać

C 8

crackp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ljuboja mam dokładnie ten sam problem.
Dostałem przelew i chciałem wpłacić pieniądze do buka, ale niestety nie da rady, bo saldo mam na plusie, ale dostępne saldo to 0 zł i podczas próby wpłaty przez skrill nie chce mi pobrać kasy z konta skrill tylko chce, żebym doładował kase pzrez konto bankowe.
patologia

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Czy odpowie mi ktoś na pytanie czy oni takie sprawy związane z awarią wykonują w weekendy.Chciałem wpłacić sobie do bukmachera i nie mogę. Dobrze że wczoraj pierwsze sprawdziłem saldo na Koncie a potem poszedłem do super marketu bo przy kasie bym sie tylko wyfrajerzył.Jak takie coś ma się z tym kontem walić to ja dziękuje za takie coś.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta awaria jakaś wybiórcza jest w takim razie bo ja dziś przelałem kasę od buka i płaciłem kartą oraz przelewałem znowu do buka i działa bez zastrzeżeń.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Czy nie uważacie że takie rzeczy z takim kontem są niepoważne?
Jest masa ludzi co korzysta z tego konta na codzienn typu płacąc w restauracjach w sklepach.Ja np nie raz także płacę w sklepach kartą.
A co wtedy gdy np pójdę sobie do restauracji zjem obiad i będę chciał zapłacić kartą MB nie mając gotówki przy sobie a tak taka sytuacja jak teraz co wtedy?
Przecież tak być nie może.A przecież działają na licencji MC.
Gdy jutro zwrócą pieniądze czy nie uważacie iż z ich strony należy się jakaś rekompensata czy jednak nie kombinować.

C 8

crackp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, dostałem odpowiedź od moneybookers.

Szanowny Panie xxx,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Obsługą Klienta Skrill (Moneybookers) i za informacje.
Po sprawdzeniu sytuacji pragniemy poinformować, że wypłata w bankomacie z dnia 08/05 w wysokości xxx PLN została podwójnie zaksięgowana w naszym systemie i te środki zostały zablokowane co sprawiło ujemny dostępny bilans na Pana koncie (-xxx PLN).
Sprawa ta została skierowana do pracownika wyższego szczebla. W przeciągu 2 dni roboczych pieniądze te powinny zostać zwrócone na Pana konto.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. W razie dodatkowych pytań lub jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt.
Pozdrawiam,
Lilia
Dział Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers)

Takze pozostaje ci tylko czekac .

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
mam limit 500 euro wystarczylo poprosic
Ma ktoś może większy limit? Ja poprosiłem o 1000€ i mi powiedzieli, że 500€ to max. Co ciekawe ten limit w PLN w ciągu dnia jest &quot;płynny&quot;, zależny od kursu EUR/PLN. Dodatkowo limit jest &quot;odnawialny&quot; nie co dzień kalendarzowy ale dopiero po ok. 24h od ostatniej wypłaty.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kunciapek +2 Punkty (Ręczna dopiero rusza, to co miałem pisać jak była grupa? ;))
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Czy to u nich normalne że kasa sama znika z konta ? loguję się dzisiaj a tam z konta znikły pieniądze w kwocie 500zł, pare dni temu wypłacałem taką kwotę w bankomacie i wygląda to tak jak by dwa razy pobrali mi z konta po 500zł
Miał ktoś taki przypadek ? trochę dziwna sprawa.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Niestety ale zdarza się,że podwójnie pobiorą jakąś kwotę i dopiero po kilku dniach ją z powrotem zaksięgowują.