L
51
Wczoraj wyplacalem 2 tysiace zlotych karta a z konta znikaja 4 tysiace, czy ktos mial kiedykolwiek cos podobnego. Napisalem do nich i czekam na kontakt, myslalem ze takie jaja to tylko na filmach
...Masz podobny problem? Wybacz nie ze z zawisci ale sie ciesze znaczy ze to nie u mnie tylko u nich w systemie a juz mi przez mysl przeszlo ze bede musial bilingi z banku zalatwiac i hoj wie co jeszcze bo system mb to automat wiec skoro odjelo 4K znaczy ze wg nich napewno je musialem brac co jest nieprawda. Sluchaj ja napisalem pod [email protected] z tym ze napisalem juz 17h temu a zwykle czekam kolo 3-4 wiec mysle ze to grubsza sprawa. Jak masz vip to napisz z tego mejla jak nie masz to jak sie zalogujesz do konta to tam masz pomoc do konta mb
Ma ktoś może większy limit? Ja poprosiłem o 1000€ i mi powiedzieli, że 500€ to max. Co ciekawe ten limit w PLN w ciągu dnia jest "płynny", zależny od kursu EUR/PLN. Dodatkowo limit jest "odnawialny" nie co dzień kalendarzowy ale dopiero po ok. 24h od ostatniej wypłaty.mam limit 500 euro wystarczylo poprosic