KUPON #56 Bet365

Juventus - Napoli | Juventus wygra puchar @1.57

Stoke - Chelsea | Powyżej 9 rożnych @1.44
STAWKA: 30,00zł
KURS: 2.26
WYGRANA: 68,09zł
A więc tak, moim zdaniem Napoli jest aktualnie najsłabsze od przynajmniej dwóch lat. Grają chaotycznie, nieczysto często po chamsku. Dlatego najchętniej wybrałbym tutaj typ na kartki, czego nie mogę znaleźć na Bet365, może dodadzę pózniej to na pewno się skuszę. Dla Napoli mecze z Juventusem to wojna i mimo, że obecnie są dużo słabsi niż zwykle nie dadzą tego odczuć na boisku. Mecz powinien być na styku chyba, że komuś puszczą nerwy. Juventus w przypadku wygranej zgarnia swoje siódme trofeum i zostaje samodzielnym liderem w tej klasyfikacji. Jest to istotna motywacja. Przypominam, że mecz odbedzie się na obiekcie neutralnym o pojemności ok 15.000 miejsc więc jeśli chodzi o doping to szału nie będzie. Siła ataku Juve powinna w normalnych okolicznościach spokojnie wystarczyć na Neapolitańczyków. Jednak jest to mecz nietuzinkowy, więc biorę pod uwagę ewentualność dogrywki. Co do drugiego typu to Chelsea ruszy z kopyta, na twardych jak skała obrońców Stoke, nie wiem jak mecz się skończy ale przewiduję sporo cornerów i stałych fragmentów gry. To wszystko na dzisiaj, ewentualnie przed samym meczem dodam kupon na kartki, który polecam jeśli cos takiego pojawi się w ofercie mojego bukmachera.