>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kumulacja bonusów w bwin

Status
Zamknięty.
nowypremier 0

nowypremier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Chce zapisać sie do bwin i wpłacić 120 zł. Zaprosiłby mnie znajomy i dostalibyśmy po 40 zł w ramach programu partnerskiego. Czy dostane również 50% w ramach bonusu za pierwsza wpłate. Mnie wydaje sie ze raczej nie ale chce sie upewnić ????

No i jescze sprawa. Miałem kiedyś kilka kont w bwin ale wszystkie juz zamknąłem. Czy moga teraz wyniknąć jakieś problemy np. blokada konta i zwiazana z nią utrta wpłaconej kasy ?

prosze o odp, pozdro ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Tych bonusów raczej nie można łączyć, z resztą w regulaminie każego, powinno być napisane.

Z tego co mi wiadomo każda osoba może mieć tylko jedno konto, więć jeżeli masz zablokowane tamte, to nowych już chyba nie mozesz otworzyć.

nowypremier 0

nowypremier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale chodzi o to nie bwin zablokował mi te konta tylko sam je zamknąłem bo z nich nie korzystałem no i chciałem otworzyć jedno prawdziwe konto z którego juz bym korzystał.

T 0

tyraxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśeli miałeś już konto w Bwin i zamknąłeś je, nie możesz otworzyć nowego na te same dane

nowypremier 0

nowypremier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to czy brat mogłby sobie otworzyć konto w bwin na swoje prawdziwe dane? (zaznacza ze ja juz konta tam nie mam).

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
tyraxxx widocznie Ty sie nie znasz bo jesli masz dobra bajere to zawsze odblokuja ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
8) -nie odblokują!!!!!!!!!!

Podasz powod i odblokuja.nieiwme po co to napisales chyba tak sobie bo sie nie znasz :roll:

PS mi odblokowali ????

ty się nie znasz, zamknięcie konta jest bezpowrotne!!!
kolego cos ci niepasuje :zy3ou: lepiej sie nie odzywaj bo wlasnie ja sie znam o wiele lepiej od ciebie bo jak ktos potwierdza ze tez mu odplokowali wiec sie uspokuj !!!

Status
Zamknięty.