>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kto wygra Mistrzostwa Europy?

D 0

damafi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kujawy
Ja stawiam na Włochów. Może nie maja juz najmłodszego skladu ale jednak doświadczenie ogromne do ataku powrocil Aleks Del Piero,pomoc maja bardzo solidna i walczącą od początku do końca i dlatego to jest moj faworyt. A co do Polski mysle że z grypy wyjdzie a później to już może być różnie...

pancerny 0

pancerny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Osobiście stawiam na 2 zespoły :
- Holandia
- Portugalia
A przeczucie mi mówi że ci co stawiają na Włochów mogą się troszkę rozczarować .
Ale mówię to taka moja opinia !

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Najpierw stawiałem na Francję ale w trakcie Euro zmieniłem swoje zdanie, jestem pod wielkim wrażeniem gry Holandii która rozprawią się bez problemów z Francją i Włochami wice i mistrzami Świata, gromi mi bo 4:1 i 3:0 to duża różnica. Pozytywne wrażenie sprawiają także Portugalczycy

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
Najpierw stawiałem na Francję ale w trakcie Euro zmieniłem swoje zdanie, jestem pod wielkim wrażeniem gry Holandii która rozprawią się bez problemów z Francją i Włochami wice i mistrzami Świata, gromi mi bo 4:1 i 3:0 to duża różnica. Pozytywne wrażenie sprawiają także Portugalczycy
zgadzam sie z opinia o Holendrach
Portugalczycy sprawiaja naprawde dobre wrazenie i jedynie obrone z niepewnym Ricardo nalezy uznac za slaby punkt
bardzo dobre wrazenie zrobili na mnie Hiszpanie, 4:1 z Rosja to bardzo dobry wynik, Rosja zagrala naprawde niezle, popelniali bledy w obronie, ale z przdu grali madra pilka i potrafili momentami zdominowac Hiszpanow
mysle ze final bedzie Holandia - Portugalia, Holendrzy w polfinale jednak pokonaja Hiszpanow, natomiast Portugalczycy w polfinale spotkaja sie z Chorwatami
moje typy:
1. Holandia
2. Portugalia
3. Hiszpania
4. Chorwacja

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Mi też wydaje się ,że Holandia zdominuje cały turniej. W ostatnich spotkaniach pokazała sie z bardzo dobrej strony i myślę ,że nie powinna mieć problemów z odprawieniem kolejnych przeciwników.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Portugalczycy sprawiaja naprawde dobre wrazenie i jedynie obrone z niepewnym Ricardo nalezy uznac za slaby punkt

akurat obrona Portugalii jest jedna z najlepszych na tym turnieju, oglądałem jeden ich mecz z Czechami więc po tym wnioskuje tak

Pepe świetny w ofensywie jeszcze lepszy w obronie czyscil wszystko nie popelnial glupich bledow, i bramke ladnie pojechal przez pol boiska :p Bosingwa świetne rajdy robił a i w def nie popełniał duzych bledow, podobnie Ferreira choc ten juz nie biegal tak duzo. Carvalho swietny jako srodkowy obronca czyscil co mial

E 0

elliot-johns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci ?
Ja typuje Holandie graja bardzo dobrze co poakazali w dwoch pierwszych meczach. Sa w bardzo dobrej formie i mysle ze to oni zdobeda tytul mistrzow europy. A do tego im kibicuje

camillo 9

camillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra Holandii mi imponuje i na dzień dzisiejszy to bez wątpienia oni są najlepszą drużyną. Obawiam się tylko, że może zabraknąć im sił. Najlepiej jest wygrywać spotkania w jak najmniejszym nakładzie sił, tak jak robili to np. Włosi na mistrzostwach świata. Turniej jest długi i nie ma tu słabeuszy i obawiam się, że jeśli Holandia nadal będzie grała na takich obrotach, to w dalszych grach mogą ostygnąć i nie będą już tak zachwycać. Mimo wszystko to im w tym momencie kibicuje, ale przed mistrzostwami za drobne postawiłem na Hiszpanów.

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
moze jak 4 lata temu grecja to teraz turcja na farcie?
oby nie!
jak dla mnie Holandia, a z grupa A i B ciezko wskazac finaliste, niby Chorwaci, niby, Portugalczycy, ale tak naprawde nie wiadomo, moze Szwaby sie obudza
przed meczem ze Szwajcaria moim faworytem byla Portugalia, ale teraz... mimo wszystko Portugalia, ale juz taki pewny nie jestem

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja od początku jest za Hiszpanią ???? Mam nadzieję, że wygrają ten turniej.

matizoj33 0

matizoj33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po ostatnich meczach drużyn postawił bym na Holandię i Portugalię . Dwa zespoły maja zwyszkę formy i łatwo przebrnęli przez fazę grupową .

F 0

filip.sz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Holandia
Czemu??
Powód 1 - Jeśli utrzyma poziom gry jaki pokazywała podczas fazy grupowej to finał ma zapewniony
Powód 2- Bardzo silna obrona i doskonale wycwiczone kontrataki ????
Powód 3- Powiem to tak na początku Mistrzostw EUROPY 2008 faworytami byli mn. Włochy i Francja a Holandia te drużyny pokonała tak jakby grała z dziecmi

HOLANDIA GÓRĄ

julez 27

julez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No na pewno się spotkają ;p, wg drabinki to jednak w półfinale...
Jak dla mnie to ME wygra Portugalia, odpadli moi faworyci przed ME Francja, ale co do Hiszpanii i Holandii , to mają świetną ofensywę, gorzej z defensywą. Portugalia ma to bardziej wyważone i to może być klucz do sukcesu.

samadi 2

samadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jerozolima
Po fazie grupowej według mnie do Finału dojdą Niemcy oraz Holandia (jezeli się wczensiej nie spotkają) I wygra Euro 2008 Holandia. Macro Van Basten zrobił naprawde kawał dobrej roboty, polecam granie po kursie 4.30 ze Holandia wygra Euro;)

pielka-87 0

pielka-87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jezowe
ja też, tak jak kolega powyżej, myśle że w finale spotkają się Niemcy z Holandią. Niemcy pokonali Portugalię i w drodze o finał zmierzą się z Chorwacją lub Turcją, a chocby trafili na Chorwację, to im powinni się zrewanżowac. Holandia gra najładniejszy futbol, więc myśle, że po prostu &quot;da rade&quot;. A w finale stawiam na moich faworytów, którym zawsze kibicuję, gdy grają na MŚ lub EURO, czyli oby mistrzem została drużyna Oranje!!

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wczoraj zobaczyłem, że Chorwacja strzela gola to chyba jak każdy już widziałem ich w meczu z Niemcami, ale jak Turcja wyrównała to wiedziełam, że już tego przegrać nie mogą. Turcy mają tyle szczęścia, że szok stawiam na nich na zwycięstwo w całym EURO. Nie ma co, oni muszą to wygrać
kurs:11.00