>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kto spadnie do Championship ??

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Aston Villa w koncowce poprzedniego sezonu bylo zauwazyc kryzys, w letnim oknie transferowym chyba? nie pozyskali nikogo znaczacego. A z reszta to sie zobaczy po kilku meczach.

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Zazwyczaj po sezonie z Premier League spadają dwa beniaminki ja myślę, że będzie to Derby i Birmingham.Trzecim zespołem będzie Manchester City, w którym trenerem jest Sven Goran Ericsson.Więc żadna rewelacja :mrgreen:

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ted też myślałem nad Aton Villą ;-) sprzedali kilku piłkarzy i nie kupili nikogo ale jest to marka sama w sobie powinni się utrzymać.

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Moim zadniem Aston spasc raczej nie moze co prawda sprzedali kilku zawodników ale prócz Sutona to nikt bardzo wartosciowy nie odszedł pozyskali Reo-Cokera i Herwooda jak nardzie Reo Coker napewno wniesie cos do druzyny to chyba w zastepstwie za Sutona Herwood raczej nie sądze w West Hamie raczej sie nie wyrózniał jak dla mnie faworytem numer 1 do spadku bedzie Derby i być moze Sunderland i jeszcze by do tego dał Wigan

krijse 0

krijse

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LEGS<LEGS<LEGS
Wierzę,że z Premiership spadnie Sunderland i Derby a West Ham powalczy przynajmniej o P.UEFA

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Myśle że w dolnej częsci tabeli będą Derby,Sunderland

C 0

czarny-19207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
moim faworytem do spadku jest derby, słaby skład , brak istotnych wzmocnień ... to wystarczy do spadku ale zobaczymy ;-)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
moim zdaniem Derby i west ham obie druzyny nie prezentuja nic ciekawego dlatego sadze ze one ,

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moim zdaniem Derby i west ham obie druzyny nie prezentuja nic ciekawego dlatego sadze ze one ,

ojjjj co do west ham to się grubo mylisz ???? skład się wzmacnia, trener dobry to ogarnie zespół i zadanie to mają minimum miejsce 7 miejsce by walczyć w przyszłym sezonie w pucharach ???? A ja skromnie licze na pierwszą 4 ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Też kibicuje WHU , ale po osttnim sezonie pierwsza 10 to bedzie niewielki sukces , katastrofa to była , jak Tevez zostanie - bo niewiem jak z nim sytuacja wygląda - czy sprzedają czy jak , to naprawde siłę ataku będą mieli dobrą. Puchary to bardziej UEFA , bo LM jest po 3/4 sezonu zarezerwowane. JAk dla mnie to będą coś kolo 8-11 miesjca w tabeli.

borsuk 0

borsuk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Moim zdaniem spadnie Derby które jako najsłabszy beniaminek nie podoła trudom gry Premiership. Razem z &quot; Baranami &quot; wg mnie pożegnają się Fulham i Wigan. Wigan podobnie jak Fulham wzmacniają się jak mogą jednak od paru lat balansują na krawędzi Premiership. Takie są moje typy.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Wigan grac bedzie 3 seon , ja mysle ze sie utrzymaja , takie moje przeczucie. Ja mysle ze spadnie , Derby , MC i Sunderland

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem dlaczego w Ankiecie jest WHU przecież oni w tym sezonie mają bardzo dobrą ekipe i mogą nawet walczyć i górną część tabeli,
według mnie skazane na spadek jest Derby i Wigan to pierwsze ponieważ nie przekonało mnie grą w Championship wogule nie sprawiedliwie są w Premiership.

D 0

damian591

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
:D
Derby i Suderland to są moim zdaniem pierwsi kandydaci do spadku. Potem Wigan i Fulham.

Nie wiem dlaczego w Ankiecie jest WHU przecież oni w tym sezonie mają bardzo dobrą ekipe i mogą nawet walczyć i górną część tabeli,
według mnie skazane na spadek jest Derby i Wigan to pierwsze ponieważ nie przekonało mnie grą w Championship wogule nie sprawiedliwie są w Premiership.

W Ankiecie pewnie jest WHU ze względu za miniony sezon gdzie WHU dośc szczęsliwie zostało w Premiership.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
WHU dałem , bo było nisko sezon temu więc tak sobie dodałem :] , a sam uważam że WHU bedą w pierwszej 10 , lub w okolicach.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Wigan tym razem już spadnie z Premiership... moim zdaniem druzyna ta jest za mało medialna na najwyzszą klase rozgrywkową ;)

A drugim na którego oddaje swój głos jest Derby... zawsze jakiś tam beniaminek spada i tym razem będą to Barany... tak.. jak dobrze pamietam to Derby to Barany.. chociaz juz sam nie jestem pewien :p

krygav 0

krygav

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P-sl
Jak dla mnie to Derby i Sunderland... Derby, bo to beniaminek, który raczej nie sprosta potędzie Premiership, a Sunderland... ile można być na spadku i nie spaść?

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie murowanym kandydatem do spadku jest drużyna Derby :!:

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Śląska
Derby &amp; Birmigham.. wg mnie.
O Sunderlandzie nie ma mowy, jakoś wierzę w Roy&#39;a Keana ???? . Pożyjemy zobaczymy.

Status
Zamknięty.