>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kto mi pomoże?

W 0

wojciech23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam. Ostatnio obstawiałem sobie na bet-at-home i na bwin. Na oba wpłaciłem po 150 zł... i... (bo jestem początkujący) przegrałem sporo ⛔
:kwasny4565:⛔
Stan konta na bet-at-home:
45zł + jeden otwarty
bwin:
...5 zł... jeden otwarty.
Czy ktoś mógłby &#39;pomanagerować&#39; moimi kontami? (ktoś doświadczony, ile stawiać na co itp.) Chętnych proszę o kontakt na mail:
[email protected] :cry:

ring0 0

ring0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
A od czego masz forum ???? ? Bierz typy od VIP-ów czy śledź shoutboxa, tam często ktoś zamieszcza dobre typy.

W 0

wojciech23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
No wiem, biorę biorę, ale i tak jakoś nie wychodzi... :-( A Ty może byłbyś w stanie mi pomóc?

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz sam dokonywać selekcji, bo grając wszystko co podają - niech będzie - VIP-y nie wyjdziesz na ✅. Wybierz sobie max 2-3 typy na dzień - każdy zagraj jako singiel i powinno być lepiej. Choć z tej &quot;5&quot; ciężko będzie coś zrobić.

W 0

wojciech23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
No z 5 ciężko, ale z 45 może jeszcze coś będzie. No, postaram się więcej stawiać w pojedynczych. Ostatnio korzystam z tej stronki i nawet opyla się stawiać na under/over (tak zauważyłem)

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Z takim stanem konta proponuje grac głównie single - zysk bedzie mniejszy ale przynajmniej bedzie ;) Na singlach ugrasz wiecej kasy i wtedy zaczniesz granie dubelkami ;) Trzeba byc cierpliwym ;)

P.S I najlepiej graj zdarzenia 1,2 a nie np, 1,1x,x,2,x2 ;)

Graj tenis, kosza ????

Z 0

zxc07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej nie graj piki noznej w ktorej czesto kupon nie wchodzi przez remisy a baseball,tenis F1(HTH)itp. gdzie zawsze ktos wygrywa i nie ma remisow.Wtedy szansa wzrasta z 33% do 50.

W 0

wojciech23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
AAAA!!!! Ratunku! No i co? Znowu przegrałem! Stan konta: 30zł jeden obstawiony (wzięty z forum). Jak to przegram, to ja się chyba załamię! BARDZO PROSZĘ O POMOC! Kontakt na wyżej wymieniony mail.

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chlopie nie rob sobie jaj ( bierz typy od urbiego lub gangstera lub filipa bo im naprawde dobrze idzie) a nie rob z siebie tutaj posmieliska
jak ci nie idzie to nie wplacaj ponownie i nie graj

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam brać typy od Kuboty I od Tomciomena...oni się znaja na rzeczy.Pozdrawiam.

dydel12 0

dydel12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nieba
nie bierz typów od wszystkich VIP&#39;ów. Obstawiaj typy max od 2 typerów, ale wcześniej sprawdź który ma największa skuteczność i jaki ci osobiście odpowiada
Polecam:
Typy By Urbi
i jak kolega wyżej wspomniał
Typy by Kubota
a jeśli chodzi o stawki dobieraj je adekwatnie do swojego budżetu
życze wyjścia z dołka, ja też kiedyś taki miałem, ze 100 zł straciłem 70 ale szybko odrobiłem i teraz mam 150,
ps: graj max 2-3 kupony dziennie, po 2-3 spotkania na każdym. Wiem co mówię, kiedyś grałem po 10 kuponów dziennie nie sugerując się niczym prócz kursem, nawet mi szło na początku ale potem...... ⛔⛔⛔

W 0

wojciech23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
No, dobra, będę brał od nich! Ale fajnie, bo udało mi się wygrać 59 zł, mam 89, a w zasadzie 80 bo 9 postawiłem, ale nie kroję wielkich nadziei bo po kursach, ale zobaczymy... Anyway thx for help...

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
Chlopie, wyplacaj te 3 dychy i skoncz z bukmacherke, jak sie na niej nie znasz. To chyba najlepsza rada.
Pozdrawiam

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i ode mnie rada, nie ma co jechac na czyichs typach, jak sie sam nie nauczysz analizowac spotkan i dopierac stawek w zaleznosci od pewnosci typu to nie masz czego szukac u bukow

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i ode mnie rada, nie ma co jechac na czyichs typach, jak sie sam nie nauczysz analizowac spotkan i dopierac stawek w zaleznosci od pewnosci typu to nie masz czego szukac u bukow

tu się nie zgodzę, są typerzy, którzy mają zajebiste typy i skuteczność ponad 80%, ale trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Warto korzystać z typów innych typerów jak i z ich analiz. Na ilu dziedzinach się znasz? Piłka? Kosz? a reszta?? i tu przychodzą inni z pomocą. Pozostaje zrobić właściwą selekcję. Osobiście grając TYLKO typy innych typerów - 10zł stawka na mecz - ugrałem w 3 tyg 250zł. Można? Można...