>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kto ma konto na torrenty.org pomoc

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Potrzebuje pomocy .. szukam osoby która ma konto na http://torrenty.org
Pomoc polegała by na napisaniu posta na ich forum w moim imieniu .
Nie mogę się zalogować pisze zły login lub hasło , biorę przypomnij hasło pisze zły email a mail jest na 100% dobry bo mam na nim jeszcze dane które dostałem od nich jak odzyskiwałem hasło ostatnio

już kiedyś straciłem 2 konta tak i im odpuściłem założyłem 3 ale za 4 nie mam ochoty płacić ! jak coś to PW

billi 207

billi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
Potrzebuje pomocy .. szukam osoby która ma konto na http://torrenty.org
Pomoc polegała by na napisaniu posta na ich forum w moim imieniu .
Nie mogę się zalogować pisze zły login lub hasło , biorę przypomnij hasło pisze zły email a mail jest na 100% dobry bo mam na nim jeszcze dane które dostałem od nich jak odzyskiwałem hasło ostatnio

już kiedyś straciłem 2 konta tak i im odpuściłem założyłem 3 ale za 4 nie mam ochoty płacić ! jak coś to PW

Jak się ileś nie logujesz (bodajże 2 tygodnie) to musisz założyć nowe konto,kilka już tych kont zakładałem....

brylant 66

brylant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Torrenty są już bezużyteczne.
Jak chcecie coś sciagnąc to wystarczy zainstalowac program bit torrent, wejsc na strone the piratebay . se Wpisac co potrzebujecie, nacisnac &#39;&#39;get this torrent. Automatycznie bittorrent się odpala i 10 minut macie film ????

O 25

orchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a polskie torrenty? jest jakas darmowa strona ?
lub spolszczenia?
dzieki za pomoc

K 23

killjoy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja gdzieś czytałem że moderatorzy sami usuwają konto po jakimś tam czasie, po to żeby kasę zgarnąć znowu. Miałem dokładnie tak samo jak Ty Brutus i założyłem ponownie. To było już dawno jak jeszcze nie nastała era rapidshare, ul.to itp i logowałem się prawie codziennie. Chamstwo ale co poradzić :/

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
----
Jeśli chodzi o usuwanie kont z torrenty.org, to usuwają je po 2 miesiącach bez logowania. Sam niedawno straciłem drugie konto, co mnie trochę zdenerwowało, bo próbowałem się zalogować dokładnie 2 miesiące i 3 godziny od ostatniego razu...
Zdzierają, kiedyś można było być nieaktywny chyba 3 miesiące. W ogóle absurdalny przepis, no ale kasa się zgadza ;)