>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ktoś mnie okrada!!!

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj loguje sie na konto w mb a tam nie ma 300 zł !!!Ktoś przelał pieniądze z mojego konta na czyjes.Nie mam pojecia jak to mozliwe.Dzisiaj nie moge sie zalogować na poczte,na mb i na konto w centre bet.Odrazu napisałem maile do mb [email protected] na ten adres ale nie wiem czy to jest polski support.I wysłałem tez do centre bet .Co robić bo strace 1000zł!!!

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niech ktos poda maila na polski support mb proszeee

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Szybko dzwon do nich zeby zablokowali konta, i powiedz zeby pdoali Ci jakis email to wyslesz im scan dowodu , bo CI co CIe okradaja raczej nie maja twojego dwowodu , wiec jak wyslesz powinni utworzyc nowe hasla.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto zna angielski i mi pomozę ??odwdziecze sie gg4840909.Jesli ktos mi pomoze zaplace

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Zawsze możesz zadzwonić i prosić polski support.
+44 870 383 0232
Dzwonisz i pytasz np tak: Can I speak with polish support

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze możesz zadzwonić i prosić polski support.

+44 870 383 0232

Dzwonisz i pytasz np tak: Can I speak with polish support

ale czy to jest pewne że moge pogadac z polskim supportem?

A wiec tak ten złodziej ukradł mi 300 zł na mb ale juz wypłaty z centrebet nie udało mu sie zrobić a miał nawet skan dowodu który był zapisany na mojej poczcie ,aktualnie jestem po formacie wszystkich dysków i z Kasperskym nie zainstalują mi zadne key lookery .Dowiem sie jego danych a wtedy moze byc pewien że przejade pół Polski nawet i tego hakerka naucze ze nie mozna oszukiwać.

Dziekuje supportowi centrebet bo szybko zareagowali i zablokowali wyplate bo juz cwaniaczek zlecał .

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Tak. Jeśli poprosisz, a polski support będzie dostępny to zostaniesz z nim połączony ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy po zainstalowaniu kasperskyego 7.0 i formacie wszystkich dysków jestem bezpieczny?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
czy po zainstalowaniu kasperskyego 7.0 i formacie wszystkich dysków jestem bezpieczny?
To tak jak sex z zabezpieczeniem. Czy jesteś w 100% bezpieczny gdy używasz kondoma? Wystarczy, że był dziurawy lub po terminie i już zonk.
Tak samo z antywirusami. Musisz mieć na prawdę dobre zabezpieczenie i wyczyszczony porządnie dysk aby nikt Ci się nie włamał. Tak jak pisał Vader, nie stosuj jednego hasła do wszystkich kont. Nie używaj hasła takiego samego jak login. Staraj uzywać hasło, które pamiętasz tylko Ty + które zawiera min. jedną cyfrę. Nie loguj się do bukmachera, MB, czy konta bankowego z innego komputera. Nie loguj się bez włączonego antyvira + firewalla.

F 0

fenio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zauwazcie ze nie jestes pierwszym z tego forum co ktos sie wlamal.
a pamietacie np jak kiedys jakis koles pisal ze podajcie maile czy cos tam i dostaniecie 15zł bonusu do bet365? moze on cos nakrecil nie mam pojecia ale to dziwne..

chcialbym dodac jeszcze ze mnie cos takiego nie spotkalo choc jak wchodze na jetbull i tam login biore to jakies dziwne nicki wyskakuja &quot;mawrys i vipfirma&quot; jakby oni sie logowali :/

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
No i kolejna sprawa. Ja mam zasadę, że nie wymieniam/ pożyczam kasy NIKOMU. Nie podaję zbyt wiele danych. Uważam, że prywatność trzeba chronić. Internet jest anonimowy dla mnie. I nie chcę aby każdy znał jakiekolwiek &quot;namiary&quot; na mnie.
A co do hasła. To ludzie przeważnie robią jakieś imiona swoich żon/dziewczyn, czy też daty urodzin. Takie proste sprawy. Nigdy nie wiadomo kto może &quot;rozwalić&quot; Twoje hasło. Ktoś z netu, czy Twój kolega z &quot;reala&quot; bo Ci zazdrości.
Ja mam hasła w języku obcym (starożytny język co jest mało popularny) dodatkowo kilka cyfr.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dużo osób nawet sobie nie zdaje sprawy jak łatwo jest kogoś okraść. Proste najpierw wybierasz sobie liste potencjalnych ofiar (najlepiej jak najwięcej bo wtedy jest większe prawdopodobieństwo sukcesu) nawet z naszego forum i piszesz ze chcesz ich adres mail aby wyslac im kase bo chcecie otrzymywac od nich platne typy, kto nie wysle maila aby cos zarobic?? Potem na tego maila rozsylasz kazdemy trojana plik patch, w ktorym bedzie zaprogramowana funkcja kopiowania czyis hasel z windowsa i sterujesz klientem tego torjana, lub tez keyloggera a w mailu zachęcasz do otworzenia pliku np. mówiąc ze jest to link do kasyna w ktorym otrzyma sie np. 50$ free, na pewno trafisz na jakiegos kolesia ktory to uruchomi i po pewnym czasie na swojej skrzynce pocztowej masz jego wszystkei hasla. Zrobienie trojana jest banalnie proste, mozna tez duzo znalesc gotowych w necie. Jak ktos nie ma antyvira to nawet nie zauwazy ze cos sie uruchomilo na jego kompie. Później bezproblemowo logujesz się na czyjes konto np w mb i przelewasz kase do siebie. I co teoretycznie łatwo, wiec tym bardziej powinno się być czujnym i tak łatwo nie dawać swojego mail nieznajomym.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chcialbym dodac jeszcze ze mnie cos takiego nie spotkalo choc jak wchodze na jetbull i tam login biore to jakies dziwne nicki wyskakuja &quot;mawrys i vipfirma&quot; jakby oni sie logowali

pewnie jeszcze nic do nich nie wpłacałeś? Jak to zrobisz kasa pewnie zniknie. Przeskanuj dyski najlepiej kilkoma anty-wirami

Ja mam hasła w języku obcym (starożytny język co jest mało popularny) dodatkowo kilka cyfr.

ja podobnie, tylko, że z greki (cyfry, litery i znaki interpunkcyjne) - ciężko złamać :-D

F 0

fenio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
vernix ja w jetbull łapie hh tylko ale gram w innych bukach i to nie za mala kase po 200-500 zł i jakos nigdy nic..

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja podobnie, tylko, że z greki (cyfry, litery i znaki interpunkcyjne) - ciężko złamać :-D
heh, ale jak ktos zdola uzyskać dostęp do danych na dysku poprzez wrogie oprogramowanie, tj keyloggery, trojany to wtedy mozesz miec napisane nawet po japonsku. A w dodatku jesli trojan bedzie autorstwa atakującego to wtedy antyviry mogą go nie zablokowac poniewaz nie bedzie mu znany kod źródłowy.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kiedys chyba sam zrobie eksperyment z uzytkownikami innego forum i zobacze ile hasel uda mi się uzyskać (oczywiscie nie aby kogos okrasc ale aby sprawdzic zabezpieczenia)

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
racja, ale jeśli się nie lata po nie znanych stronach z jakimiś dziwnymi adresami, to złapanie syfu jest mało prawdopodobne; radzę też czyścić cookie, bo w tym wiele gówna siedzi...

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki chlopaki za odpowiedzi ,czy istnieje jakaś mozliwosc złapac takiego złodzieja?jutro chyba zadzwonie do mb zeby jakos wyjasnili tą sprawe.Poszedł bym na policje ale nie w mojej naturze donoszenie czegos takiego na policje ?Pofatygował bym sie pol Polski jakbym miał dane i wtedy mama by płakała...
Poradzcie co zrobić