>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Który bukmacher ?

S 0

s1ntex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem. Mam pytanie do fachowców, którzy już grają jakiś czas u buków internetowych. Mianowicie, chciałbym zacząć grać u buka, lecz nie wiem dokładnie u którego. Chodzi o buki internetowe. Jakie byście najbardziej polecili i dlaczego ? Ja najbardziej jestem skłonny do SportingBet. Bardzo proszę o pomoc, a jeżeli temat jest niezgodny z regulaminem, to będę musiał się chyba z nim pożegnać ;)

__

Edit:

Kolega goleo, podał mi stronę [http://www.usbet.org/bukmacherzy.html], gdzie jest opis buków internetowych. Przy opisie SportingBet jest rubryka:

Minimalny depozyt: 50 PLN, 10 EUR, 15 USD, 10 GBP

A z tego co czytałem, to nie ma minimalnego depozytu w SB, może mi ktoś wyjaśnić jak to jest ? ????

Pozdrawiam.

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
Ja osobiescie polecam BAH wedlug mnie jest to dobry bukmacher gram tam ok rok i nie spotkalem sie z niczym nieprzyjemnym ???? gralem rowniez w Expekcie ale jakos nie przypadl mi do gustu ???? w BAH- u nie ma minimalnej wplaty wiec to jest duzy plus. Jesli przeslesz kase na ich konto i wyslesz do suportu @ z screenem dowody wplaty kase zaksieguja Ci po 5s ???? to tez jest duzy plus ???? ich oferta jest dos dobra i ciagle sie rozwija.

S 0

s1ntex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wreszcie konkretna wypowiedź. Bardzo dziękuję za post, a żeby się zarejestrować nie trzeba dostać żadnych papierów czy wystarczy zarejestrować się.

G 0

goleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Wystarczy sie zarejestrowac nie trzeba zadnych papierow. Jedyniue jak bedziesz wyplacal to trzeba skan dowodu osobistego.

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
Ja ze swojej strony proponuję BAH, lub BAW.

BAH moim zdaniem bardzo dobry bukmacher, prosta i szybka obsługa strony, dobry live support. Duża oferta i ostatnio pojawiły się zakłady LIVE, brak limitów wpłat i wypłat.
Ocena: 5/6

BAW - najlepszy bukmacher pod względem oferty i zakładów LIVE (moim zdaniem). Niestety minimalna wypłata to 120 zł, ale trudno. Dużo promocji.
Ocena: 5/6