ZłapTaxi - Numery oraz cennik taksówek z wielu miast.
Często nieaktualne cenniki itd...Ale jeśli ktoś kompletnie nie zna danego miasta a chce TAXI to może się przydać.
Yanosik - coś jak GPS. Dodatkowo pokazuje gdzie stoją miśki. Parę razy tyłek uratował
Apka dobra, ale warto wspomnieć, że trzeba mieć neta ciągle włączonego, żeby miało to sens.
Rzeczywiście o tym zapomnialem, jak ktos zbiera pkt to na biezaco mozna zbierac jeszcze wiecej dzieki kuponom z tej apki.
McD
kupony, KFC
kupony -
kupony rabatowe do McD i KFC.
Z KFC to nie korzystalem...Ale z McDonalda to od dawien dawna nie było żadnych kuponow ???? Raz dali i koniec. A ta kfc aplikacja to jest oficjalna od KFC ? Bo wpisalem w markecie i pojawilo sie pare...Z której korzystasz ?
ten flashscore to widze to samo co livesports a to już mam, czy tam jest więcej wyników porównywałeś to Dawczan
szczerze mówiąc nie porównywałem...ale z opinii to lepszy chyba flashscore - ma m.in. mozliwosc dodawania danych lig turniejow dyscyplin do ulubionych czego livesport nie ma...Musisz zainstalowac i sprobowac, mnie flashscore odpowiada pod kazdym wzgledem. Nie mam zadnego ale...
jakdojade.pl --> wpisujesz lokalizacje poczatkowa i koncowa i pokazuje Ci droge komunikacja miejska jaki bus lub ramwaj gdzie [przesiadka itd. Lokalizacja poczatkowa moze byc tez poprzez punkt w ktorym sie znajdujesz - namierza Ci gps.
youtube - to wiadomo co i jak.
No i komunikatory jeszcze -
facebook i do tego jak chcesz pisac wiadomoci to musisz zainstalowac osobny
facebook messenger. Przydatna sprawa. No i
WhatsApp - tez komunikator. Znajduje Ci z ksiazki telefonicznej po numerze telefonu ludzi ktorzy mamja ta apke.
I koniecznie Adobe Flash Player wgrac
jak to jest z tym adobe ? Do kazdego telefonu mozna to wgrac ?bo jak pamietam mialem z tym troche problemu...