Tak świetny temat ale używa się opcji "szukaj":
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=7835
// Tematy połączone. B.
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=7835
// Tematy połączone. B.
A to przeczytam na 100% zważywszy na fakt iż na allegro ta ksiażka nie przekracza 10 zł (a opis przyciąga)Świat wedlug Dziada - Henryk Niewiadomski
Świetny temat????
a przy tym pisze takim stylem, ze jego prozę przynajmniej ja odbieram mniej więcej tak jak muzykę (chociaż - na pewno nie jest to muzyka lekka, łatwa i przyjemna).
no ja wlaśnie chcem ją zamówić, koledzy czytali i mi ją polecili, na allegro 4 zł kosztuje nowa ????A to przeczytam na 100% zważywszy na fakt iż na allegro ta ksiażka nie przekracza 10 zł (a opis przyciąga)
Odnośnie stylu pisania, który nie jest łatwy i przyjemny. Ogólnie mało przystępny weryfikujący ilisć przeczytanych ksiażkek jest język Vladimira Nabokova i chodzi mi tu konkretnie o ksiązkę "Lolita"
Polecam ale tylko wytrwałym. Ksiażka opowiada o Starszym mężczyźnie i młodej dziewczynie (niepełnoletniej). reszty mozna sie domysleć. Dla wtrywalych, bo język jakim jest napisana do łatwych nie należy.
Wstyd się przyznać, ale dopiero teraz sie wziąłem za sagę "Wiedźmina" ???? Jestem w trakcie I tomu "Krew elfów". Wcześniej przeczytałem opowadania. Saga po prostu super. Dawno tak dobrze mi się nie czytało. Ogolnie rzecz biorąc nigdy z książką nie byłem za pan brat, ale powoli to zmieniam (wpływ na to miały w większości lektury szkolne, które zniechęciły mnie do czytania). Gdy skończę z "Wiedźminem" to biorę się za "Gringo wśród dzikich plemion" Wojciecha Cejrowskiego, którego programy uwielbiam. Owej pozycji jeszcze nie przeczytałem ????
A macie jakieś kryminały godne polecenia? Z miłą chęcią przeczytałbym jakąś ciekawą pozycję.
A macie jakieś kryminały godne polecenia? Z miłą chęcią przeczytałbym jakąś ciekawą pozycję.
Niedawno połknąłem "Cmętarz Zwieżąt" Kinga. Mam już za sobą "Zieloną Mile" "Skazani na Shawshenk" i "Wszystko jest względne"
Jaką następną książkę Króla polecacie?
A co do 'Cmętaża' to książka wciąga tak że jeśli ktoś ją czyta dłużej niż 5 dni znaczy że coś z nim nie w porządku albo ma wybitnie mało czasu. Polecam!
Niedawno połknąłem "Cmętarz Zwieżąt" Kinga. Mam już za sobą "Zieloną Mile" "Skazani na Shawshenk" i "Wszystko jest względne"
Jaką następną książkę Króla polecacie?
A co do 'Cmętaża' to książka wciąga tak że jeśli ktoś ją czyta dłużej niż 5 dni znaczy że coś z nim nie w porządku albo ma wybitnie mało czasu. Polecam!
2 naprawde swietne ksiazki. Polecam kazdemuMcLeana (mam nadzieje że dobrze napisałem) - "Działa Nawarony" "Komandosi Nawarony"