>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

krok po kroku doświadczenie rośnie!

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Czy z bukmacherki można żyć? To pytanie wiele razy pojawiało się na tym forum i chyba każdy grający u buka kiedyś zadawał sobie to pytanie. Moim zdaniem tak można żyć z bukmacherki i na pewno wiele ludzi na świecie żyje z bukmacherki. Ja nie żyje z ogrywania buka ale kiedyś myślę dojść do takiego etapu by poświęcić czas i włożyć spory kapitał do tej pracy. Na razie brak mi sporego kapitału by osiągać duże zyski nawet przy mało procentowym wyniku yeld oraz doświadczenia. Doświadczenie rośnie z każdym typem. Założyłem ten temat by podawać moje typy które są dobre. Cel mam taki by każdy miesiąc był na plus. Kapitał na początek 300 PLN. Liczę na to że ten temat kiedyś trafi do działu Vip i na jego 50 stronie będą typy grane po 1 000 PLN a miesięczne zyski w granicach 10 000 PLN ale do tego daleka droga mimo wszystko mam nadzieje że się uda.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kuchcik +4 Punkty
grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Liga Europejska
Neftci - Inter

Inter czeka ciężki wyjazd do Azerbejdżanu. Kursy na gości troche niskie poniżej 1,70 co powoduje że gra na Włochów się niezbyt opłaca. Ciekawym typem jest gra na under 3 w pinnacle po kursie 1,49. Myślę że padnie w tym spotkaniu mało bramek i ta opcja jest bezpieczna.
Under 3 @ 1,49 Pinnacle
30PLN⛔ 1:3

Panathinaikos - Tottenham
Drużyny obecnie znajdujące się na przeciwległych biegunach. Gospodarze grają fatalnie w lidze oraz w Europie. Goście wygrali 3 ostatnie mecze w lidze w tym z MU oraz zremisowali w Rzymie z Lazio. Wiem że Tottenham może podejść troche lekceważąco do tego meczu ale Grecy nie mają chyba żadnych atutów. Do tego lista kontuzjowanych u gospodarzy jest bardzo długa. Kursy strasznie pospadały nawet po 0,70 na gości. Mimo to i tak opłaca sie grać
Tottenham @ 1,76 Pinnacle
30PLN ⛔ 1:1
Inter robił z Azerami co chciał w 1 połowie, Tottenham bardzo nieskuteczny i tarci bramke w końcówce. Trudno!

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Ekstraklasa
Ruch - GKS
Widać że Chorzowianie powoli zaczynają grać dobra piłkę w tym sezonie. Duet Piech - Jankowski zaczyna rozumieć się tak jak w ubiegłym sezonie i zdobywać bramki. Dzisiejszy przeciwnik niebieskich ma spore problemy. 1 punkt po 6 meczach i kłopoty finansowe sprawiają że Bełchatowianie to najgorsza drużyna Ekstraklasy. Myślę że warto zagrać 1 by nie żałować po meczu.
Ruch @ 1,72 Pinnacle (2:1)
20PLN
✅ 14,4PLN
Bundesliga
Augsburg - Werder
Spory kurs na Werder drużynę która była blisko urwania punktów w tym sezonie bVb oraz Bayernowi. Gospodarze 2 punkty po 6 meczach i jak na razie fatalny bilans bramkowy 2-10. Pinna daje duży kurs z którego trzeba korzystać.
Werder @ 2,58 Pinnacle
30PLN⛔

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Bundesliga
Schalke - Wolfsburg
Schalke ostatnio nie miało udanych końcówek meczów. Zarówno w ostatniej kolejce ligi zremisowało 2:2 pomimo prowadzenia 0:2 jak i w LM stracili gola w ostatniej minucie remisując 2:2. Myślę że dziś w końcu się przełamią i zdobędą pewną wygraną tym bardziej że przeciwnik sobie kiepsko radzi w tym sezonie Bundesligi.
Schalke@ 1,4 Betsson (3:0)
80PLN
✅32 PLN

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Barca - Real Live po 1 połowie
Real zdecydowanie odważnie gra i powinien strzelić juz 2 bramki. Linia ustawiona moim zdaniem wysoko i warto zaryzykować.
Real @ 4,10 Betsson (2:2)
25 PLN⛔

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
LM
Nordsjaelland - Juventus

Powracam po 2 tygodniowej przerwie. Początek października słaby więc licze że odkuje się w tych ostatnich dniach by wyjść na plus. Dziś faworyta upatruje w Starej Damie. Myśle że mistrzowie Włoch wywiozą dziś z łatwością 3 punkty z Danii.

Juventus@ 1,39
Pinnacle⛔ 1:1
Stawka: 50zł

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
LM
Zenit - Anderlecht

Zenit wzmocniony przed tym sezonem mimo wszystko nie zaskakuje. Anderlecht nie spisywał bym dziś na straty myślę że mają dziś duże szanse na zdobycie bramki. Over 2,5 po solidnym kursie więc polecam.
Zenit - Anderlecht @ over 2,5 - 1,79 pinnacle
Stawka: 30PLN⛔ 1:0