>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

krecz w tenisie

K 0

kaczor55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
proszę o odpowiedz bo na czacie Pan nie za bardzo chce pomóc robiąc łaskę że odpisuje chodzi o dzisiejszy mecz w tenisa barthel-moser zakończony w 3 secie kreczem.Dotychczas krecz po pierwszym secie był rozliczony jako wygrany i dziś dwa kupony mi anulowano po kursie 1.0 a nie wygrane.w regulaminie nie znalazłem że krecz jest anulowany i liczony jako 1.0
z góry dziękuje o odpowiedz usera odpowiadającego za expekt na tej stronie

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
witam
proszę o odpowiedz bo na czacie Pan nie za bardzo chce pomóc robiąc łaskę że odpisuje chodzi o dzisiejszy mecz w tenisa barthel-moser zakończony w 3 secie kreczem.Dotychczas krecz po pierwszym secie był rozliczony jako wygrany i dziś dwa kupony mi anulowano po kursie 1.0 a nie wygrane.w regulaminie nie znalazłem że krecz jest anulowany i liczony jako 1.0
z góry dziękuje o odpowiedz usera odpowiadającego za expekt na tej stronie

Zakładam,że przeczytałeś nowy regulamin który dzisiaj się pojawił?Teraz expekt to jest kopia betclicka,więc pewnie i zasady te same czyli zwrot.

K 0

kaczor55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czytałem i tam nic nie ma o kreczu tylko że mecz musi być zakończony,a on był kreczem w regulaminie nie ma nic że jak zawodnik nie dokończy meczu to anulowanie.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
1. Zakłady na mecz
Aby zakłady na tenisa były ważne, mecz musi zostać zakończony. Jeśli gra nie zostanie zakończona, wszystkie zakłady zostaną anulowane oprócz tych, które zostały bezwarunkowo określone. Jeżeli jeden z graczy wycofa się przed meczem, zakład zostanie anulowany. Zakłady pozostają ważne dopóki spotkanie nie zostanie rozegrane, nawet na okres dłuższy niż 36 godzin, chyba że zostanie definitywnie odwołany.
Nowy regulamin. Krecz w Expekt od teraz=rozliczenie spotkanie po 1.00.

J 5

jastov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Krosna
Nie no to jst hamstwo. Zawodnik poddaje mecz nie mając i tak już szans na zwycięstwo a te durnie rozliczają to po 1.00. Żeby tak chociaż raz zrobili kiedy postawiony zawodnik przegrywa i poddaje mecz.... ehhh

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie no to jst hamstwo. Zawodnik poddaje mecz nie mając i tak już szans na zwycięstwo a te durnie rozliczają to po 1.00. Żeby tak chociaż raz zrobili kiedy postawiony zawodnik przegrywa i poddaje mecz.... ehhh

Chamstwem jest brak szacunku do słownika.

Na przyszłość polecam,żeby później nie było płaczu:
http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers