Logujemy się bezpośrednio na stronie pinbet88.
dla bezpieczenstwa zalecam via VPN. koszt kilka $/miesiac
Logujemy się bezpośrednio na stronie pinbet88.
W pierwszym punkcie regulaminu (podpunkt c) wyraźnie jest napisane, że mieszkańcy Polski nie mogą korzystać z serwisu pinbet88.Witam. Że nie można używać serwerów w tych krajach, to chyba nie świadczy, że nie korzystają z AC ludzie z tych krajów? Jak po 1.04 dołączą do tej listy Polskę to się nie zdziwię.
Też mam Islandię.choć po zalogowaniu do pina i wejście w swój profil kraj mam Islandie ???? a wy co macie?
Nie masz całkowitej kontroli nad kontem, bo przyjdzie moment na wypłatę środków i co? AC ma Twoje dane logowania i jeśli zmienisz te dane, to i tak przy wypłacie na czacie trzeba im podać zmienione hasło. Czyż nie tak?Jakiś tam plusik zmieniania hasła jest, bo w czasie gry ma się ten komfort (jako taki) prywatności. Zmiana więc hasła za każdym razem po zleceniu wypłaty.Witam jestem tutaj nowy. Po przeczytaniu tego tematu postanowiłem założyć konto u brokera. U mnie odbylo sie to w bardziej oficjalny sposob. Na czacie dostałem glowny adres mailowy asianconnect na który wysłałem 10 euro. Droga mailowa otrzymałem login i hasło które po wejściu na konto zmieniłem na swoje. Mam całkowita kontrole nad swoim kontem. W profilu na asianconnect mam wpisana Polskę, a w profilu na Pinbet nie ma niczego. W której dokładnie zakładce szukać państwa?
tak, pytałem o to na livechacie i takJeśli przy rejestracji wybiorę jedną firmę bukmacherską to będzie później możliwość dodania kolejnych?
Ja mam jak inni w Islandii, Vpny moga byc potrzebne po 1kwietnia czy tam w lipcu bo strona moze byc blokowana przez operatorow poki co nie jest a oni sami informuja z jakich nie korzystac3) Asianconnect sami założyli mi konto na pinbet88, nie wiem na jaki kraj, nie jest napisane, nie interesuje mnie to. Nie potrzebuje żadnych VPNów. Korzystam normalnie jak z Pinnacle, tylko z delikatnie innym designem.