>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kosz

dutchman-robin 144

dutchman-robin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Taki z ciebie kozak, bo żyjesz w wolnym kraju. Byłeś tam i wiesz co i jak wygląda? Rozmawiałeś z jakimś Katalończykiem czy Baskiem? Skoro tam sie nie leje krew jak na Bałkanach, to juz można się nabijać, no nie?
O co poszło od początku to nie wiem,bo nie chce mi się przewijac tych kilku stron..Ale jak dla mnie to lepiej zająć się problemami swojego kraju a jest ich jak wiadomo ogromnie dużo..a sprawy Basków czy Katalonczyków zostawić im..Ja tam mam sympatię do drużyny z Bilboa,ale średnio obchodzą mnie problemy ICH życia.

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O co poszło od początku to nie wiem,bo nie chce mi się przewijac tych kilku stron..Ale jak dla mnie to lepiej zająć się problemami swojego kraju a jest ich jak wiadomo ogromnie dużo..a sprawy Basków czy Katalonczyków zostawić im..Ja tam mam sympatię do drużyny z Bilboa,ale średnio obchodzą mnie problemy ICH życia.
chcą miec niepodlegly kraj ale miec nie beda... maja swoj jezyk urzedowy jak rowniez hiszpanski i jest wsyzstko ok... tablice przy drogach i na urzedach rowniez moga miec w swoim jezyku i na tym sie koncza ich granice.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Catalunya
chcą miec niepodlegly kraj ale miec nie beda... maja swoj jezyk urzedowy jak rowniez hiszpanski i jest wsyzstko ok... tablice przy drogach i na urzedach rowniez moga miec w swoim jezyku i na tym sie koncza ich granice.
Trochę patologia z tym że w Madrycie milicja kasowala im flagi narodowe.