>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kosz

S 2

sylwas87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły i czyli od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstrze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.

S 2

sylwas87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły, a więc od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstsze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.
Usuwając moje posty pokazujecie jacy jesteście słabi, bo jak by nie patrzeć to co tutaj ostatnio pisze, a wy usuwacie może się przydać innym????

S 2

sylwas87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły, a więc od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstsze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.
Usuwając moje posty pokazujecie jacy jesteście słabi, bo jak by nie patrzeć to co tutaj ostatnio pisze, a wy usuwacie może się przydać innym????

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Na Knicksow raczej bym nie stawial, mysle ze tutaj Indiana bedzie zwyciezca. Co sadzicie zeby zagrac dzis handi na spursow i lakersow ? nie wiem tylko jakie linie sa.