>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Kosz na śmieci

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SEABL Men
Dandenong(-2.5) 1.83 6/10 1xbet
✅
Dandenong w znakomitej dyspozycji, 5/5 wygranych meczy ostatnio w tym w świetnym stylu Gambier 91-77.Rewanż za mecz z końca kwietnia i jest spora szansa na szóstą wygraną bo Nunawading złapał wyraźną zadyszkę.

Gambier(-9.5) 1.87 6/10 1xbet✅
Pisałem już o nich kilka razy. najmocniejszy zespół w lidze, główny faworyt do mistrza w tym sezonie.Dziwi mnie tak niskie handi, pewnie oddsmakerzy sugerują się ostatnimi poczynaniami Canberry ale mi to zwisa, tu jest różnica ogromna w poziomie.Gambier swoją fizycznościa sprawi, że gospodarzom odechce się grać już do przerwy.

Tasmania(-3.5) 1.83 8/10 1xbet
⛔
Trzy zdania.Świetny sezon Tasmani, genialna dyspozycja w ostatnich meczach która bierze się z tego, że jest to bardzo dobrze poukładana ekipa gdzie każdy daje z siebie wszystko.Wynik rozkłada się na cały zespół praktycznie.Chyba najważniejszy fakt to 98-41 z początku sezonu.57punktowy wpierdol w okresie kiedy zespół się dopiero docierał.REWANŻ i chęć blowoutu za tamten mecz.

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mistrzostwa U20
Gruzja(-2.5) 1połowa 1.86 6/10 1xbet
⛔ 31-29:;/:
Gruzja ma kompletny i najbardziej doświadcziny rooster na tym turnieju.Wszyscy doskonale się znają i są ograni na turniejach od U16 po U19.Na 1xbet handi na cały mecz skacze jak głupi więc wybrałem do przerwy.
Minuta do końca i +7...

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SEABL Women
Bendigo(-1.5) 1.85 7/10 1xbet
⛔

Bendigo 7-1 u siebie.Geelong dzisiaj bez Alex Bunton która ma sezon z głowy doznając kontuzji nogi w ostatnim meczu.

To już chyba piąta z rzędu wtopa kiedy gram przeciwko Geelong.Nie ważne czy grają w osłabieniu, w piątke czy w dwóch.Zawsze wychodzą na drugą połowe jak naspeedowane, co za ekipa wtf?

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wstrzymam się na razie ze stawkami, troche pogram na sucho, potestuje.Zbytnio się rozpędziłem z tymi juniorami, międzynarodowe mecze nigdy nie były moją mocną stroną.Z utęsknieniem czekam na ligi i nowy sezon, niech to już się kończy.Tak więc na sucho na razie.
Mistrzostwa U20 Kobiety
Słowenia 2.88 1xbet
✅
Francja jest do ogrania.Ale żeby je ograć nie można sobie pozwolić na szybki odjazd już na początku meczu tak jak to było w spotkaniu grupowym przegranym minimalnie przez słowenki.Wszystko w rękach Prezelj która na te mistrzostwa przyjechała wprost z mistrzostw europy dorosłej drużyny.Ten kurs jest zawyżony, czas na nieco inną konfiguracje finałową bo wieczne pojedynki hiszpanek i francji to już lekka przesada.
Znowu fatalny start, brak słów.Żadnych wniosków z pierwszego meczu.
Prezelj nie gra więc wynik rozstrzygnięty.⛔
Edit: ogarnęły ????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NBA
Lakers(-1.5) 1.93 1xbet
✅

Jamajka 3.30 Unibet⛔

Nie radze grać nic z tego tematu na razie.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj był ogień.

Czarnogóra(-8.5) 1.90 1xbet⛔
Włochy(-6) 1.76 1xbet⛔
Szwecja(-7) 1.82 1xbet
✅

Czarnogóra powinna samą defensywą przejechać się po Islandii która jak trójka nie siedzi to praktycznie nie istnieje.Rośli czarnogórcy winni wbić ich w parkiet.Widze spokojnie +15-20 przewagi.
Włosi zagrali dwa mecze dobre ale rywal za mocny.Młodzi słoweńcy nie powinni sprawić im problemów.
Szwecja świetny mecz z niemcami, przegrana z grekami ale ci drudzy są poza zasięgiem.Dzisiaj muszą ten mecz wygrać, czesi U20 to poziom okręgówki.Ilość błedów jakie popelniają razi w oczy.Próbowałem ich oglądać z niemcami ale nie da się, poprostu się nie da.

Wczoraj Izrael zagrał chyba najlepszy mecz w swojej historii.Jestem ciekaw czy to był tylko dzień konia czy naprawdę są tacy mocni.

matimacosz 264

matimacosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Lasu
SEABL Women
Bendigo(-1.5) 1.85 7/10 1xbet
⛔
Bendigo 7-1 u siebie.Geelong dzisiaj bez Alex Bunton która ma sezon z głowy doznając kontuzji nogi w ostatnim meczu.
To już chyba piąta z rzędu wtopa kiedy gram przeciwko Geelong.Nie ważne czy grają w osłabieniu, w piątke czy w dwóch.Zawsze wychodzą na drugą połowe jak naspeedowane, co za ekipa wtf?
masz i tak u mnie reputke bo przez pomyłkę obstawiłem Bendigo facetów z hc -2.5 i wygrali... :-|

B 6

bruksel19911

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
masz i tak u mnie reputke bo przez pomyłkę obstawiłem Bendigo facetów z hc -2.5 i wygrali...
Również to pograłem przez przypadek odwrotnie ,jak też kilka innych typów co nie weszło, również idzie reputa za to, pozdrawiam

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mistrzostwa uniwersytetów
AREL University 2.63 1xbet
✅
1xbet ma byka, podane mają zamiast AREL Seville.Tak naprawdę AREL gra z Bayeruth nie Sevilla

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WNBA
Chicago 3.65 Unibet
✅✅

Mam nadzieje, że Pondexter nie będzie w składzie Chicago.To jest hiena która psuje atmosfere w tej ekipie.Bez niej Chicago odżyło.Seattle w dołku, kurs na Chicago jak zwykle grubo przegięty.

Mega comeback w 2kw i wygrana.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polska U20(-13.5 1połowa) 1.83 dafabet⛔
Ładną trzode odjebali ???? Dać armeńcowi zebrać 10piłek w 1.5kw... chłopaki uznali, że mecz już wygrany i można w ch powalić.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stankovic Cup
Chiny(-2) 1.83 1xbet
⛔
Jutro startuje znany od lat turniej Stankovic Cup.Chiny są gospodarzem i zmierzą się na pierwszy rzut z chorwatami.Goście przystąpią do teog turnieju w drugim składzie.Coach zabrał ze sobą 12osobowy rooster który jedzie tam by błysnąć i nabrać doświadczenia.Chiny są mocne, w ostatnich sparach pokazali się z bardzo dobrej strony.Powinno być łatwo.
5-19 po 8min, kapitalny start????
8-28 1kw hahaha, leje na te towarzyskie przed eurobasketem cztery razy.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Izrael U20(-6) 1.90 1xbet✅
Nie wiem skąd tak małe handi na tak znakomitą ekipę jak Izrael.Widziałem ich we wszystkich dotychczasowych meczach i jestem pod ogromnym wrażeniem.Szybkość, mnóstwo opcji i co najważniejsze forma, stabilna forma.Stąd zdobywanie punktów to nie jest żaden problem dla tej ekipy.Jestem w szoku z jakąś łatwością dochodzą do pozycji a potem wykańczają seriami trójek.Włosi muszą zagrać mega kapitalną defensywe żeby ich zatrzymać a Izrael poprostu mieć fatalny dzień rzutowo.
University of Munster(+7.5) 1.87 1xbet✅

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WNBA
Atlanta Dream 2.36 1xbet
⛔
Mystics wciąż bez Delle Donne i Tayler Hill co znacznie zawęża rotacje to raz a dwa brak DD to ogromna strata dla tej ekipy.Jedynym znakiem zapytania w tym meczu jest to, że Dream są b2b.Jednak zaryzykuje bo jak wygląda Washington bez DD i TH widzieliśmy w ostatnim meczu.
Brawo???????????? z +20 przejebać mecz, w połowie 3q były +18.Niestety u kobiet b2b to już jest dramat w nogach i zostały zajechane czego efektem jest wynik.
Miałem jednak nadzieje, że przetrzymają napór i dociągną do końca 4q.Mystics zaczeły wpadać trójki i dogrywka...Atlanta miala piłke na 16sek do końca 4q jednak zmęczenie i dziecinna strata zrobiło swoje.