>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kosz i gała na Czarnym Sabacie

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Witam. Postanowiłem dziś założyć swój temat na tym forum. Uważam się za przeciętnego gracza z aspiracjami na bardzo dobrego. Nie jestem geniuszem, mam często dużo pecha w typach, ale ciągle pozostaję na dodatnim bilansie. Tylko, że nie yield się liczy, a dobre typowanie z analizami. Bo stawianie konsekwentnie albo zaczyna pogrążać albo plusować. Nie ma co czekać, trzeba sprawdzić się na publicznym forum ;)
Obstawiam głównie NBA i europejską piłkę nożną. Sporadycznie gram hokej i latynoską piłkę, ale to raczej w przypadkach, gdy bukmacherzy dają prawdziwe okazje (często w KHL wg mnie).
Gram u wielu buków, staram się sprawdzać najlepsze oferty, będę grał w walucie tzw. urojonej, bo w jednostkach. Wygodniej mi tak prowadzić statystyki, ale gram jak większość chyba na forum w PLN albo funtach na WH.

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Od razu pierwszy typ. Dzisiejszej nocy w NBA dwa spotkania, jednak to pierwsze (w tym momencie trwa, za chwilę siadam przed League Pass) mimo zainteresowania z mojej strony samym meczem, dla mnie no-bet. Może warto było zagrać jakieś +2.5 na Nets, ale wolę nie ryzykować gry słabej drużyny weteranów z mocną, wymęczoną chyba nieco ekipą Clippers.
Biorę się natomiast za drugi mecz. Ciekawe, baaardzo overowe spotkanie Portland z Houston. Blazers mają jeden dzień przerwy mniej, ale to przy 3-4 raczej bez znaczenia. Po obu stronach prawdopodobnie składy bez zmian. Wg roto nie ma kontuzji, wg newsów i rotacji nie powinno być inaczej niż zawsze. Portland to rewelacja sezonu na zachodzie, natomiast Rockets grają tak, jak powinni, Howard jest w stanie sporo zbierać (choć nie korzysta raczej z wyskoku i warunków jak powinien) a ofensywa Hardena nakręca &quot;Rakiety&quot; do sporych overów. Wystawiona przez Betclic linia 212.5 nie robi na mnie zbyt dużego wrażenia, ponieważ przeczuwam nawet około 230 punktów. 10 osób będących w s5 i dosyć punktogenne bench&#39;s mogą stworzyć w Rip City istną kanonadę. Do tego oczywiście warto zagrać na linie punktujących zawodników. Po obu stronach widzę potencjalnych overowych: standardowo Harden (26.5 pkt), Lillard (22.5) i Batum (14.5). Idąc w stronę overowego podejścia do meczu, nie chcę podejmować wątpliwych do przekroczenia wg mnie linii Aldridge&#39;a i Howarda. Poza tym, to tylko jeden mecz i zdecydowanie wystarczy to, co wytypowałem:
POR-HOU over 212.5 1.80 25j Betclic ✅✅✅ 215 punktów✅✅✅
Harden over 26.5 1.76 5j Bet365 ⛔⛔⛔25pkt :-|⛔⛔⛔
Lillard over 22.5 2.20 5j Bet365 ⛔⛔⛔1-10 z pola, za trzy⛔⛔⛔
Batum over 14.5 2.00 2j Bet365 ✅✅✅ 15 punkcików na styk✅✅✅
I za 3j do równej 40 na start dodaję ryzykowne:
POR-HOU over 224.5 3.65 3j Unibet ⛔⛔⛔inaczej widziałem mecz⛔⛔⛔
---------------------------
Postawione: 40j
Zwrot: 45+4=49j
Zysk: 9j (22,5%)

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Drugi post typujący dla dziennej odmiany z europejską piłką. Na pierwszy ogień rzucam ciekawie według mnie zapowiadające się jedyne spotkanie francuskiej Ligue1: Montpellier podejmuje St.Etienne, czyli chroniący się przed strefą spadkową zespół kontra silna marka francuskiego futbolu bez polotu, ale skuteczna w tym sezonie. U siebie gospodarze dzisiejszego spotkania prezentują się jakby chcieli każdy mecz zremisować. A jak się uda, albo nie uda, to wynik będzie inny. Goście natomiast często (bo aż 5 razy) kończyli zarówno połowę spotkania jak i pełne 90&#39; jako zwycięzcy. W tę stronę właśnie planuję dziś zagrać, HT/FT, choć nie tak dominująco w stronę gości. Uważam, że remisy na terenie Montpellier to będzie mała definicja ich gry w tej rundzie, dlatego dosyć ryzykownie na singlu dam X/2, natomiast do tego dołączę w AKO inne spotkania przy czystej &quot;2&quot;.
Singiel:
✅✅✅✅✅✅Montpellier-St.Etienne HT/FT X/2 6.50 Betclic (7.00 na Unibecie i WH, ale aktualnie brak funduszy na tych stronach) za 5j na spokojnie.✅✅✅✅✅✅
Do AKO na Bet365:
1.Hertha Berlin-Werder Bremen 1 1.62✅
2.Montpellier-St.Etienne 2 3.00✅
3.Zwolle-Heerenveen X/X 6.50⛔
1. Hertha wg mnie faworytem i to nie tylko przez wgląd na mecz z Bayernem w wykonaniu Bremy, ale ogólną ich postawę i mecze Herthy, które napawają optymizmem fanatyków berlińskiego beniaminka
3.Najczęściej padający wynik dla obu ekip, obie ekipy dosyć underowo ostatnio poczynają, obstawiam 0-0 do przerwy i 1-1 na koniec, ale końcowy wynik to kurs 7.00 więc wolę zaryzykować niższą stawkę, ale z pewnością, że przy bezbramkowym remisie nie odbije mi się stawianie dokładnych wyników ????
AKO: 31,59. Gra za 2j

-----------
Postawione:7
Zwrot: 32,50
Zysk: 25,50j (364%)✅✅
Łącznie: 67,5j

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Wczorajszego NBA i dzisiejszej piłki w Europie nie dałem z powodu wyjazdu, ale dziś kolejne AKO i single. Zacznę od piłki nożnej wieczorem. Jest kilka spotkań, z których można coś ładnego skonstruować.
Na początku singiel:
Catania-Verona 2 3.10 bet365 3j⛔⛔⛔ w ogóle nie po mojej myśli, 0:0. No cóż, ogólnie nienajlepszy dzień.
Catania ostatnia w tabeli, strzelili do tej pory 10 bramek w tym Fiorentinie, Lazio, Napoli czy Milanowi. Także mają dryg do pozbawiania czystych kont markowych klubów. Hellas Verona takim klubem nie jest, ale należy się zastanowić czy w tym sezonie nie jest to kandydat do europejskich pucharów. Catania last5home ma bardzo dobre jak na spadkowicza. Dwa zwycięstwa, 2 remisy i ostatnia porażka z Milanem. Jednak terminarz domowy na razie nie stawiał przeciw Catanii czołowych drużyn (1.09 mecz z Interem, 0:3). Dlatego uważam, że gospodarze mogą polec i oddać punkty aspirantom do niespodzianki roku. Po stronie Verony stoi tabela, skład i możliwość wejścia na moment do czołowej piątki (a nuż Fiorentina się potknie z Bolognią ???? ). Dokładny wynik jaki typuję ale nie obstawiam to 1:3. Catania gola strzeli, Verona wygra z handicapem i zostanie prawie zachowane przeciętne 4.3 bramki w wyjazdowych meczach Hellas.

Górnik Zabrze-Lechia Gdańsk HT/FT X/1 5.00 Unibet 2j⛔⛔⛔i teraz znowu się uświadamiam, nie grajmy polskiej ligi, to dziwna rzecz ????
Nie ruszam polskiej ligi za często i nigdy nie rzucam więcej niż 2j na pojedynczy mecz z dość ryzykownym betem. Ale tu widzę pieniądze. Górnik jest drużyną o wiele silniejszą na papierze od Lechii w mojej ocenie, ale gdańszczanie lubią zaskakiwać. Jednak nie uważam, żeby śląska drużyna oddała u siebie chociaż punkt. Górnik remisował do połowy 9/20 meczów, Lechia 12/20. Zabrzanie z reguły u siebie nie przegrywają (potknięcie z poukładaną Cracovią) a Lechia to wyjazdowa niewiadoma (bilans 3/3/4). Dla tych, którzy wolą bezpieczniejszą grę, dałbym czystą 1 za 2.00 na Betclic oraz Zwycięzca 2 połowy Górnik za 2.30.

Malaga-Getafe X 3.40 Betclic 5j⛔⛔⛔
Malaga-Getafe X/X 5.00 Betclic 3j
⛔⛔⛔też nie weszło, słabo.
Spotkanie dobrej marki na dole tabeli, z drużyną papierowo słabszą na wysokiej pozycji. Gospodarze mają bilans 3/0/4 u siebie i jest on dokładnie taki samo po stronie gości na wyjazdach. Przypadek? yyym. W końcu Malaga musi zremisować u siebie, a Getafe na wyjeździe ;) Kiedy jak nie w takim wyrównanym, wg mnie, meczu? Malaga gra w moich oczach chaotycznie w środku pola i ofensywie, nie klepią takich akcji do jakich przyzwyczaiła poprzednia Malaga i ogólnie La Liga. Getafe za to ma bardzo dobrze jak na swoje możliwości uporządkowaną grę w każdej linii. Potrafią strzelać i się bronić. Widzę tu typowe spotkanie na remis, te same bilanse w roli jakiej dziś są, bramki strzelone/stracone 18:21 i 17:22, więc praktycznie tak samo. Uważam, że padnie wynik 1:1 (0:0HT)
AKO:⛔⛔⛔
Betclic za 7j
Malaga-Getafe X 3.40
Górnik-Lechia 1 2.15
Catania-Verona over 2.5 1.85
Kurs: 13.52
Piłka nożna zawiodła, póki co wyniki w NBA też nienajlepsze. Zły dzień, w dwóch meczach wystarczyłby gol drużyn lepiej grających, a Getafe zepsuło wszystko dwoma, trzema akcjami. No cóż, futbol na minus, ważne, że dalej nie jest ogólnie na minusie ;)

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
No i typy na NBA:
✅✅✅Charlotte Bobcats-Los Angeles Lakers 2 2.25 bet365 2j✅✅✅
czemu Henry i Young nie są w oficjalnej s5? Coach coraz mniej ogarnia chyba
Bobki po wymagającym meczu z Indianą wczoraj mogą nie dać rady pozbierać gry przed zachodnią legendą. Lakers nie są może potężni, nie są może liczącą się drużyną na zachodzie, ale od Bobków są wyraźnie silniejsi. Lepszy bilans mimo słabego po obu stronach (0.435 Bobki i 0.455 Lakers) w trudniejszej Konferencji daje do myślenia. Ci, którzy są na 13 pozycji na zachodzie, na Wschodzie byliby na 6 miejscu właśnie zamiast Bobcats. Wrócił Kobe, odpadł Blake, którego nie cenię tak, jak cały świat koszykarski. Jest przeciętny i bez niego Lakers zagrają wg lepiej. Wczoraj przegrali sromotnie z OKC ale to w końcu Oklahoma, biegające maszyny (Durant jak zawsze &quot;zastrzelił&quot; Westbrook strzelał i podawał a Ibaka strzelał i zbierał-jeśli taki schemat wychodzi, z OKC wygrają na zachodzie tylko Spurs i to przy swojej grze). Klub Jordana pokonał ostatnio GSW i Sixers na swoim parkiecie, ale potem polegli ze słabymi Magic. Dziś rywal trudniejszy od Orlando, rywal, który zagra drugi mecz bez Blake i myślę, że będzie on już ułożony. Dla ryzykujących handi na bet365 CHA(+4)-LAL 2 za 3.25
⛔⛔⛔New York Knicks-Atlanta Hawks 2 1.87 Unibet 2j⛔⛔⛔
a mogłem grać na pkt Melo, wyczucie co do punktu ????
Knicks to parodia koszykówki patrząc na taki skład. Teraz z Feltonem, Martinem i Chandlerem w szpitalu nie mam złudzeń co do zwycięzcy meczu. Gram oprócz tego duże handi na Hawks, których gra nie szokuje, nie bawi zbytnio, ale skutkuje. Jedna z 3/15 drużyn, które na Wschodzie więcej wygrywają, niż przegrali. I tak pozostanie po tym meczu. Anthony będzie dużo strzelał, pewnie wejdzie sporo, czuję jakieś 35pkt. Ale to nie zmienia faktu, że kilka drużyn z collage&#39;ów mogłoby rywalizować na równym poziomie z Knicks. Chyba, że nastąpi rewolucja po kontuzjach i ławka przejedzie w rotacji na s5, które pociągnie drużynę. Ale to tylko fantazja i możliwość. A większe możliwości mają Hawks.
⛔⛔⛔Utah Jazz-San Antonio Spurs 1 3.40 William Hill 3.5j⛔⛔⛔
jednak Jazz ciągle są tylko drużyną akademicką. Nie wiedzą jak się poukładać, albo naprawdę robią to świadomie

Typ wygląda na szalony. Nie ma co tu dużo mówić. Najsilniejsza drużyna silniejszej konferencji przeciwko najsłabszej drużynie NBA (Bucks grają tragicznie i w mojej opinii dzielą to ostatnie miejsce z Jazz). Jednak ostatnia seria meczów Spurs musiała ich zamęczyć. Wszyscy widząc, że Nets grali dużo, są zdania, że stary skład jest zmęczony. Skład Spurs to też weterani i organizmy nie pozwolą już na kolejny mecz na 100%. Może warto więc zmienić rotacje, wystawić bazowe s5 na 10 minut mniej? Nikt nie wie co coach Pop zrobi ostatecznie, nie da się przewidzieć czy znów błyśnie geniuszem i mimo wszystko wygra bez zająknięcia przeciwnika czy też odpuści mecz aby drużyna była silna przez zaczynający się roadtrip. Wymęczenie ekipy może spowodować przegranie nie z najsłabszym, a z najsłabszym plus Clippers, Suns i GSW, bo to następni wyjazdowi rywale wicemistrzów. A Jazz? Muszą wygrywać cokolwiek, bo i tak mają problem z widownią i finansami. Po co komu Wiggins, który będzie musiał spłacać poprzedni sezon? Może i tak to będzie wyglądało, ale pokonanie Spurs w każdych warunkach oznacza dla Utah poprawę wizerunku. I to idealna okazja

-----
Po dzisiejszym dniu:
Początek:67,50
Postawione: 27,50
Zwrot: 4,50
&quot;Stan konta&quot;: 44,50 (40start)

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Wczorajsza piłka nożna zawiodła i zrujnowała świetny początek. Ale nie zniechęca mnie to, wiele razy znajdowałem się w takiej sytuacji. Na dziś mam jeden duży kurs do pogrania i kilka standardowych. Najpierw znów piłka nożna, NBA dam późnym wieczorem po dokładnym sprawdzeniu newsów.
⛔⛔⛔Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt 1 1.52 Betclic 12j⛔⛔⛔szkoda słów, kompromitacja
Okazja do solidnego pomnożenia majątku. Stawiam 12 jednostek, sporo jak na liczby jakimi operowałem, ale warto. Nie widzę tu innego wyniku niż wygrana Leverkusen. Eintracht grał w grupie LE uporządkowany futbol, jednak nie przenoszą tego na Bundesligę. Miejsce ledwo nad strefą spadkową? 50% wkładu do wygrania? Biorę w ciemno.
⛔⛔⛔Olimpique Lyon-Olimpique Marsylia HT/FT X/1 5.50 William Hill 3j⛔⛔⛔wynik odwrotny 1/X ;)
Drużyna z Lyonu nie powala w tym sezonie, jednak gra bliźniaczego klubu z Marsylii jest wg mnie dnem i wstydem dla nazwy tego klubu. Nie zorganizowana gra prowadzi właśnie do takich porażek. Oglądałem 3 mecze w LM i dwa ostatnie w lidze. Nie widzę żadnych plusów i atutów, które mogą pomóc w tym prestiżowym pojedynku. Może i ryzykownie stawiać na słabszy Lyon, ale jako gospodarz, który ostatni mecz u siebie przegrał w sierpniu, nie mogą tego stracić na rzecz odwiecznego rywala. Lyon u siebie zremisował 5/9 meczów, Marsylia zremisowała na wyjeździe 6/9 meczów. Biorąc to pod uwagę, myślę, że warto pograć taki kurs.
/edit: oczywiście chodziło mi o zremisowane halftime&#39;y ????
⛔⛔⛔Athletico Madryt-Valencia CF BTS Tak 2.05 William Hill 5j⛔⛔⛔nie obejrzałem meczu, ale wynik mówi sam za siebie, Valencia rozbita
Co do gola Athletico nie mam złudzeń. Padnie ich więcej niż 1, na wstępie obstawiam wynik 3:1 lub 2:1. Nie obstawiam dokładnych wyników ale ten BTS bardzo mi pasuje. Valencia na wyjeździe nie strzeliła gola ostatnio w lipcu w towarzyskim meczu i ostatnio w pucharowym (czyli oba mecze są nieadekwatne do prowadzonych przeze mnie statystyk). A grali z drużynami, które nie radzą sobie wcale źle. Getafe, Bilbao, Villareal. Sądzę, że będzie ostra wymiana ciosów w I połowie i to mój drugi typ:

⛔⛔⛔Athletico Madryt-Valencia CF Połowa z większą ilością goli:I 3.30 Betclic 4.5j⛔⛔⛔
i to rozbita w II połowie...

-----------------
TOTALNA KOMPROMITACJA.
Postawione:24.5j
Zwrot: 0
Pozostało: 20
Nie poddaję się, ale odpuszczam na dzień piłkę nożną. Przynosi ostatnio pecha i wszystko dzieje się przeciwko moim typom. NBA jak tylko znajdę czas na sprawdzenie aktualności (wczoraj nie zdążyłem ;D)

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
NBA. Musi się udać, bo straciłem połowę pierwszego wkładu. Dlatego tylko jeden naprawdę ryzykowny kurs na dzisiaj, wszystko za 2 jednostki
✅✅✅Indiana Pacers-Detroit Pistons over 188.5 1.61 Bet365✅✅✅łatwo weszło, zwykłe 192 również pokryte

Pomniejszam linię ze 192 u większościu buków. I gram na over ;) Uznałem, że na dziś gram wszystko po kursach minimalnie 1.8 aby coś odrobić z nieszczęsnego futbolu. Ale to akurat bezpieczny zakład. Uważam, że ekipy, które tu typuje, są zdolne do takiej obrony aby nie pokryć 192 punktowej linii. Wynik obu ekip poniżej 95 punktów uważam za bardzo nierealny. Indiana powinna gładko poradzić sobie z Tłokami przy dobrej skuteczności w ofensywie. Czuję powrót punktowania George&#39;a, biję w jego linię w kolejnym zakładzie. Ogólnie myślę, że obecnie grającej w defensywie sztywno ekipie z Detroit można wciskać śmiało 100 punktów (aż dziwne, że Blazers tylko 99 w regularnym czasie). No cóż, zobaczymy ;)
⛔⛔Paul George over 23.5 1.83 Bet365⛔⛔⛔znowu 17 pkt, coś jest nie tak

Jak pisałem. Dwa mecze na słabym poziomie punktowym, jednak kto oglądał, wie jak to wyglądało. Nie wiem czy to brak formy, ale wydaje mi się, że bardziej nieco inne prowadzenie rozgrywki. George rzuci ze 3-4 trójki dobije 4-5 osobistych a rzutami z półdystansu samo się dobije na 24 pkt ;) Nie widzę szans w wybronieniu tego człowieka przez Tłoki. Nie ma obrony, która go zatrzyma przed 24 pkt gdy jest w formie. A jeśli Paul myśli o MVP to nie może sobie pozwolić na trzeci mecz na własnym parkiecie ????
⛔⛔⛔Chicago Bulls(-6.5)-Orlando Magic 1 1.83 Bet365⛔⛔⛔końcówka 4q i Orlando prowadzi 9 ;) Przegrany na ślepo
Porażka z Raptors była katastrofą. Byki dawno nie zagrały tak słabo. Jednak uważam, że dziś wyleczony i wypoczęty Deng dobije spokojne over 20, zbierze kilka piłek i wypracuje dobre podania. Jeśli w formie będzie Boozer (może być ciężko, nie sprawiał dobrego wrażenia w pojedynku z Kanadyjczykami) i Noah to ekipa z Florydy nie powinna mieć argumentów przeciw nawet wyższemu handi. Zobaczymy jak zagra Oladipo, to chyba jedyny powód, dla którego boję się tego zakładu. Nie musi on zagrać kolejnego tripple-double ale może poprowadzić drętwą ekipę Magic do wyrównanego pojedynku
✅✅✅Carmelo Anthony over 27.5 1.83 Bet365✅✅✅zabawa ciągle mi wychodzi, 32 pkt a typowałem 31 ;)
Gram over Anthonego, ponieważ 28 punktów nie jest wcale jakąś wygórowaną liczbą dla takiego strzelca. Poza Durantem najlepszy jeśli chodzi o regularność w ostatnich latach. Obecnie rzuca średnio 26 punktów (26.2home), w ostatnim meczu z Hawks 35 punktów wciśnięte przy w sumie jeszcze większych możliwościach. Dziś może się posypać sporo punktów Carmelo, z powodu braku osoby, która mogłaby go pokryć na takim poziomie. Ostatnio trafiłem idealnie ile rzuci. Dziś propozycja: 31 punktów.
✅✅✅Miami Heat(-14.5)-Utah Jazz 1 2.05 Bet365✅✅✅Heat nie mogli być gorsi od Spurs ;)

Podwyższony handicap na mistrzów NBA w konfrontacji z dnem jakie osiąga Utah w tym sezonie nie powinien dziwić ;) Ostatnio postawiłem na ekipę z miasta mormonów w konfrontacji ze Spurs. Szalony typ się nie opłacił, dalej uważam, że Spurs mogli tym zwycięstwem zaprzepaścić ważny roadtrip, ale mniejsza o to. Jazz jadą na Florydę z miękkimi kolanami. Nie mają nic do odparcia argumentów w stylu LeBron-Wade, coraz bardziej przypominającego zawodnika mianowanego jako człowek Big3 Chrisa Bosha i całkiem poukładaną ławkę. Heat mają gdzieś regular season, jak zawsze. W tym roku uważam, że three-peat nie będzie,może finał konferencji. Ale w pojedynku z ekipą z Salt Lake City nie powinni dać złudzeń, kto o te mistrzostwo się stara. Zabawa w dokładny wynik: 108-90, LeBron 28, Wade 23. Kto wygra walkę w jakiejkolwiek strefie boiska z Miami? W ekipie Jazz nikt.
Postawiłem 10/20 pozostałych jednostek. Prawdopodobnie w nocy dołożę bety na Clippers-Spurs i Celtics-Wolves

------
Wynik:
Postawione: 10
Zwrot: 10.98
Zysk: 0.98 (9,8%)✅

Ważne, że plus. Może liczby dalej się nie zgadzają, ale morale i upór wzrastają ????

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Dziś znowu NBA, piłka nożna robi sobie małą przerwę, nie dzieje się dzisiaj nic wartego uwagi wg mnie, a typowanie tego co popadnie, bo ma szanse wpaść to nie dla mnie. Dlatego mam kilka kursów na koszykarskie mecze w USA na dzisiejszą noc. Nie rozpisuję dziś analiz, bo nie mam zwyczajnie czasu. Wystarczająco analizowałem je w głowie i na kartce papieru.
✅✅✅Memphis Grizzlies-Los Angeles Lakers 2 2.25 Bet365 3j✅✅✅
Krótko. Lakers zaczynają się zgrywać z Kobe&#39;m, ale nie mają PG. Grizzlies byli rewelacją w PO, teraz nie zasługują na miano faworyta. Nie wiem jak stoi występ Conleya, ale nawet z nim myślę, że warto pograć znacznie wyższy kurs na Jeziorowców. Do tego dorzuciłbym sporo punktów Younga jak na jego minuty ale na Bet365 nie ma tego meczu w ofercie występów zawodnika ;/
✅✅✅Golden State Warriors(-10.5)-New Orleans Pelicans 1 2.30 Bet365 2j✅✅✅
✅✅✅Stephen Curry over 24.5 1.83 Bet365 2j✅✅✅
⛔⛔⛔Stephen Curry under 9.5 asyst 1.83 Bet365 10j⛔⛔⛔kurde, nie miałem dawać 10j aż na to, ale cóż, nie będę edytował, błąd jak błąd
Powiększone handi powinno zostać pokryte. Pelikany nie zachwycają grą i przeciw strzelającemu jak Simo Hayha do Sowietów Curry&#39;emu nie mają słowa kontry. GSW nie ma wysokiej klasy centra i to może im przeszkodzić nieco w moim pierwszym typie. Ale Stephen jak zawsze przejmie te punkty na siebie i wykorzysta większość szans. Jak będą wchodziły trójki, punkty nie będą żadnym problemem. Asyst spodziewam się max. 6, Curry musi szukać miejsca aby podania przyjmować a nie dawać.
⛔⛔⛔Kevin Durant suma pkt, zbiórek i asyst over 44.5 1.83 Bet365 3j⛔⛔⛔
Spodziewam się występu na miarę 30p/6a/9z ze wskazaniem na większą liczbę pkt (moze 32) i zbiórek (double-double czuję w kościach). Bardzo ładny kursik za taką linię jak na gracza takiego jak Durant. Gracza, który każdemu kojarzył się zawsze jako superstrzelec. Teraz to gracz kompletny, co jego niedawny wyczyn (32/12/10 plus po 4 przechwyty i bloki). On potrafi już wszystko na boisku!
-----------
Start: 20.98
Postawione: 20 (nieszczęsna 10)
Zwrot: 15,01
Stan konta: 16,99 ~17
Nauczka na przyszłość, stawiać za tyle, ile się chce postawić. Ogólnie to na buku wygrałem, źle zapisałem tutaj.

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Dzisiaj próba nieco ryzykownego odzyskania wkładu początkowego, aby nie musieć dokładać do interesu w takim tempie ;) Będę działał jakby błąd przy wczorajszym typowaniu był błędem w prawdziwym obstawianiu i postaram się dojść do liczby 40 w stanie konta na dzisiejszych i jutrzejszych zakładach NBA.
⛔⛔⛔Miami Heat-Indiana Pacers 2 2.55 Bet365 7j⛔⛔⛔cały mecz świetnie szło, aż do dwóch trójek pod rząd.
Mistrzowie NBA kontra najlepsza ekipa tego sezonu (na równym poziomie z Blazers). Paul George od kilku meczów nie punktuje tak mocno jak dotychczas, LeBron i Wade w formie. Wydaje się, że gospodarz ma wszystkie atuty aby wygrać. Ale ja uważam, że nie mają oni recepty na pokonanie najlepszej defensywy wschodu. Przedwczorajsze potknięcie z Pistons to nic wielkiego, w 72-10 Pacers raczej nie celują...A dziś nie pozwolą na wbicie przez LeBrona i spółkę tylu punktów. Spodziewam się silnej obrony i morderczej skuteczności George&#39;a. Nawet bez tego drugiego warunku pozycja Heat nie jest według mnie godna faworyta.
⛔⛔⛔Deng over 20p. 1.72 Betclic 10j⛔⛔⛔przegrali mecz, zostało 2,5 minuty a coach mi Denga ściągnął po świetnym rzucie i ogólnie dobrej 4q
Deng to jedyna seryjna maszyna do punktowania w Bulls w tym momencie. Nie zagranie takiej linii dzisiejszego wieczoru byłoby co najmniej grzechem. Ofensywne Rakiety wpuszczając więcej niż 90 pkt od Bulls są skazani na min. 20 Denga. A spodziewam się około 190 punktowego rezultatu z wygraną Rockets na handi max 3-4 punktowe.
Jeśli dzisiejsze bety nie wejdą, dokładam do gry 60j, z zamiarem skompletowania 100j do końca roku ???? Dodatkowo polecam granie Anthonego over 25pkt i over 22.5 George&#39;a ;)
zagrałbym te dwa overy i byłoby całkiem inaczej. A tak jest -40j i trzeba urobić stracone pieniądze

B 0

blacksabbath

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
Aris Thessaloniki-Asteras Tripolis 2 2.00 Betclic 20j
Aris u siebie nie wygrał od lipca. Drużyna radzi sobie ogólnie tragicznie i z 10 punktami po 15 meczach kończy tabelę greckiej ligi. Asteras na 5 pozycji bije się o miejsce w Lidze Europejskiej w przyszłym sezonie i przewiduję, że właśnie ta ekipa je zgarnie. Para Argentyńczyków Barelles i De Blasis dają dobre widowisko, a razem zdobyli 10 bramek co czyni ich drugą najskuteczniejszą parą ligi greckiej (po parze z Olimpiakosu, jakby inaczej, Saviola-Mitroglou). Dziś przewiduję gładką przeprawę na łatwym terenie, 0:2, może 1:3.