NBA. Musi się udać, bo straciłem połowę pierwszego wkładu. Dlatego tylko jeden naprawdę ryzykowny kurs na dzisiaj, wszystko za 2 jednostki

Indiana Pacers-Detroit Pistons over 188.5 1.61 Bet365

łatwo weszło, zwykłe 192 również pokryte
Pomniejszam linię ze 192 u większościu buków. I gram na over

Uznałem, że na dziś gram wszystko po kursach minimalnie 1.8 aby coś odrobić z nieszczęsnego futbolu. Ale to akurat bezpieczny zakład. Uważam, że ekipy, które tu typuje, są zdolne do takiej obrony aby nie pokryć 192 punktowej linii. Wynik obu ekip poniżej 95 punktów uważam za bardzo nierealny. Indiana powinna gładko poradzić sobie z Tłokami przy dobrej skuteczności w ofensywie. Czuję powrót punktowania George'a, biję w jego linię w kolejnym zakładzie. Ogólnie myślę, że obecnie grającej w defensywie sztywno ekipie z Detroit można wciskać śmiało 100 punktów (aż dziwne, że Blazers tylko 99 w regularnym czasie). No cóż, zobaczymy

Paul George over 23.5 1.83 Bet365

znowu 17 pkt, coś jest nie tak
Jak pisałem. Dwa mecze na słabym poziomie punktowym, jednak kto oglądał, wie jak to wyglądało. Nie wiem czy to brak formy, ale wydaje mi się, że bardziej nieco inne prowadzenie rozgrywki. George rzuci ze 3-4 trójki dobije 4-5 osobistych a rzutami z półdystansu samo się dobije na 24 pkt

Nie widzę szans w wybronieniu tego człowieka przez Tłoki. Nie ma obrony, która go zatrzyma przed 24 pkt gdy jest w formie. A jeśli Paul myśli o MVP to nie może sobie pozwolić na trzeci mecz na własnym parkiecie ????

Chicago Bulls(-6.5)-Orlando Magic 1 1.83 Bet365

końcówka 4q i Orlando prowadzi 9
Przegrany na ślepo
Porażka z Raptors była katastrofą. Byki dawno nie zagrały tak słabo. Jednak uważam, że dziś wyleczony i wypoczęty Deng dobije spokojne over 20, zbierze kilka piłek i wypracuje dobre podania. Jeśli w formie będzie Boozer (może być ciężko, nie sprawiał dobrego wrażenia w pojedynku z Kanadyjczykami) i Noah to ekipa z Florydy nie powinna mieć argumentów przeciw nawet wyższemu handi. Zobaczymy jak zagra Oladipo, to chyba jedyny powód, dla którego boję się tego zakładu. Nie musi on zagrać kolejnego tripple-double ale może poprowadzić drętwą ekipę Magic do wyrównanego pojedynku

Carmelo Anthony over 27.5 1.83 Bet365

zabawa ciągle mi wychodzi, 32 pkt a typowałem 31 
Gram over Anthonego, ponieważ 28 punktów nie jest wcale jakąś wygórowaną liczbą dla takiego strzelca. Poza Durantem najlepszy jeśli chodzi o regularność w ostatnich latach. Obecnie rzuca średnio 26 punktów (26.2home), w ostatnim meczu z Hawks 35 punktów wciśnięte przy w sumie jeszcze większych możliwościach. Dziś może się posypać sporo punktów Carmelo, z powodu braku osoby, która mogłaby go pokryć na takim poziomie. Ostatnio trafiłem idealnie ile rzuci. Dziś propozycja: 31 punktów.

Miami Heat(-14.5)-Utah Jazz 1 2.05 Bet365

Heat nie mogli być gorsi od Spurs 
Podwyższony handicap na mistrzów NBA w konfrontacji z dnem jakie osiąga Utah w tym sezonie nie powinien dziwić

Ostatnio postawiłem na ekipę z miasta mormonów w konfrontacji ze Spurs. Szalony typ się nie opłacił, dalej uważam, że Spurs mogli tym zwycięstwem zaprzepaścić ważny roadtrip, ale mniejsza o to. Jazz jadą na Florydę z miękkimi kolanami. Nie mają nic do odparcia argumentów w stylu LeBron-Wade, coraz bardziej przypominającego zawodnika mianowanego jako człowek Big3 Chrisa Bosha i całkiem poukładaną ławkę. Heat mają gdzieś regular season, jak zawsze. W tym roku uważam, że three-peat nie będzie,może finał konferencji. Ale w pojedynku z ekipą z Salt Lake City nie powinni dać złudzeń, kto o te mistrzostwo się stara. Zabawa w dokładny wynik: 108-90, LeBron 28, Wade 23. Kto wygra walkę w jakiejkolwiek strefie boiska z Miami? W ekipie Jazz nikt.
Postawiłem 10/20 pozostałych jednostek. Prawdopodobnie w nocy dołożę bety na Clippers-Spurs i Celtics-Wolves
------
Wynik:
Postawione: 10
Zwrot: 10.98
Zysk: 0.98 (9,8%)
Ważne, że plus. Może liczby dalej się nie zgadzają, ale morale i upór wzrastają ????