z tego co wiem to do Łęcznej były podejrzenia, ze kupili właśnie sędziego w meczu barażowym z Zagłębiem ???? tak byśmy nie spadli! cóż winna może jest, ale kara nie adekwatna do innych klub ???? degradacja jak coś tak ale bez ---;/
Michniewicz zachowywał sie jak smieć to go tak potraktowali.:jezora:Faktycznie wilekie sukcesy, pomnik mu postawic, potraktowanie michniewicza jak smiecia
nie wiem jak z socjologicznego punktu widzenia,za to z czysto ludziekigo sprawiał wrażenie kolesia który pozjadał wszystkie rozumy i znikim sie nie liczy,nawet z własnym pracodawca.Miał niewyparzoną gebe i wcale sie nie dziwie że wyleciał.Zachowywał sie jak holeryk którego zazwyczaj krzywdzili sędziowie na boisku.To nie jest postawa dorosłego,odpowiedzialnego człowieka choć nie wiem jaki jest w życiu prywatnym to swoja robote wykonywał (może czasami skutecznie) w kiepskim stylu.Mozesz opisac zachowanie smiecia?
Co wtedy robi bo to ciekawe z socjologicznego punktu widzenia.
ja powiedziałem że zachowywał sie jak śmieć a jaki jest to on tylko sam wie no i może jego rodzina.nie masz mi czego współczuć,jestem szczęśliwym człowiekiem:-DCzyli rozumiem, ze SPRAWIANIE WRAZENIA powoduje, ze jest smieciem?
Ciekawa teza, wspolczuje Ci jesli tak postrzegasz ludzi.
Owszem były także negatywy m.in konflikt z Czesławem Michniewiczem oraz Manuelem Arboledą, ale ogólnie jego pracę w Zagłębiu trzeba ocenić na plus.