>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konto australijskie

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam
Niestety, aby obstawiać na BF Australian Open potrzeba weryfikacji KYC. Czytałem o niej na strone Betfair, jednak wydaje mi się ona dość problematyczna. Żądają kilku dokumentów, dodatkowo potwierdzenia ich prawdziwości przez prawnika albo jakąś inną osobę o określonym statusie społecznym. Jak Wy sobie z tym poradziliście? Czy ktoś ma aktywne konto AUS?
Pozdrawiam

massive 0

massive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Uprzejmie informujemy, ze do tej pory Panskie konto przeszlo pomyslnie weryfikacje wieku lecz nie pelna weryfikacje tozsamosci (KYC).
W zwiazku z powyzszym informujemy, iz srodki znajdujace sie na Koncie australijskim nie moga zostac wyplacone do momentu przejscia procesu weryfikacji tozsamosci (KYC). Jest to wymog nalozony na nas przez prawo obowiazujace w Australii. Na mocy ostatnich zmian w Prawie australijskim, wszystkie dokumenty musza zostac potwierdzone notarialnie (koszt maksymalny to 6 PLN za strone). Prosimy zauwazyc, iz nie ma to wpływu na zaklady oraz srodki znajdujace sie na Koncie brytyjskim Betfair. Wymog ten dotyczy jedynie Konta australijskiego.

W celu weryfikacji swojego konta (procedura &quot;Know Your Customer&quot;) prosimy przeslac po jednym dokumencie z kazdej kategorii:

1.Potwierdzajacy dane osobowe:
- Paszport
- Prawo Jazdy
- Dowod Osobisty

2. Potwierdzajacy adres zamieszkania (tylko wydruk papierowy i nie starszy niz 3 miesiace):
- Rachunek za media np. za wode, energie elektryczna, telefon komorkowy itd.
- Wydruk bankowy z widocznym imieniem, nazwiskiem i adresem zamieszkania
- Zeznanie podatkowe

3. Zrodlo finansowania konta(tylko w przypadku wplat karta lub przelewem bankowym):
- Strone glowna karty zarejestrowanej na koncie Betfair - powinny byc widoczne 4 ostatnie cyfry numeru karty (reszte cyfr mozna zakryc), imie i nazwisko wlasciciela, data wydania i waznosci karty
- Wyciag z konta - musi byc widoczna transakcja wplaty/wyplaty srodkow do Betfair (nie starszy niz 3 miesiace)
- Wyciag z karty - musi byc widoczna transakcja wplaty/wyplaty srodkow do Betfair (nie starszy niz 3 miesiace)

Skanujac dokumenty prosimy upewnic sie, ze sa one w formacie JPEG lub GIF i zajmuja nie wiecej niz 10MB.

Istnieja trzy sposoby przeslania dokumentow potrzebnych do weryfikacji tozsamosci:

POCZTA: Kopie/ksero dokumentow na adres: Verification Team, Betfair, Chancellors Road, W6 9HP, Londyn, Wielka Brytania.
EMAIL: skan dokumentow na adres kyc@betfair.com (w tytule wiadomosci prosimy podac nazwe uzytkownika konta)
FAKS: Faks dokumentow na numer +44 208 834 8011 (w czesci gornej kazdego dokumentu prosimy dopisac nazwe uzytkownika konta)

Po przeslaniu wszystkich wymaganych dokumentow Dzial Weryfikacji Klienta Betfair zakonczy proces KYC w ciagu 48 godzin i kazdy uzytkownik otrzyma mail z potwierdzeniem.

Uproszczona metoda weryfikacji podkonta australijskiego jest weryfikacja za pomoca kodu weryfikacyjnego. W momencie gdy uzytkownik po raz pierwszy przesyla srodki na podkonto australijskie nasz system wysyla automatycznie list z kodem na adres podany w profilu konta gracza. Uzytkownik moze wtedy odeslac nam ten kod wraz z kopia dowodu tozsamosci (dowod osobisty, paszport lub prawo jazdy) potwierdzona notarialnie.

Aby uzyskac wiecej szczególowych informacji prosimy o kontakt na ponizej podany email/adres.
Z powazaniem
Biuro Obslugi Klienta Betfair
polska@betfair.com

sam musze to załatwić po nowym roku;/

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Niestety, aby obstawiać na BF Australian Open potrzeba weryfikacji KYC. Czytałem o niej na strone Betfair, jednak wydaje mi się ona dość problematyczna. Żądają kilku dokumentów, dodatkowo potwierdzenia ich prawdziwości przez prawnika albo jakąś inną osobę o określonym statusie społecznym. Jak Wy sobie z tym poradziliście? Czy ktoś ma aktywne konto AUS?
Pozdrawiam

Ja mam aktywne wlasciwie od poczatku gdy je wprowadzili,ale wtedy starczyl skan dowodu i karty .Zero problemow.

Teraz niestety jest znacznie ciezej.Kolega powyzej wkleil Ci co trzeba wysłac. Z prawnikiem,notarialnym potwierdzeniem tez juz slyszalem opowiesci,ale tym nie trzeba sie przejmowac .Maja tam jakiegos oszoloma w suporcie i miesza ludziom w glowie .Wystarczy przeslac idealne scany (bez odblyskow itp . ) i powinni zweryfikowac

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam pytanie. Czy konto australijskie jest do czegos potrzebne oprocz dostepu do niektórych zdarzeń ?
Moge miec pieniadze na glownym koncie, zweryfikowac tylko wiek za pomoca dowodu i wyplacic pieniadze na konto lub MB ?
Czy bedzie jakis problem bo mam nie zweryfikowane konto australijskie ?

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam pytanie. Czy konto australijskie jest do czegos potrzebne oprocz dostepu do niektórych zdarzeń ?

Moge miec pieniadze na glownym koncie, zweryfikowac tylko wiek za pomoca dowodu i wyplacic pieniadze na konto lub MB ?

Czy bedzie jakis problem bo mam nie zweryfikowane konto australijskie ?

nie konto australijskie w tym przypadku nie gra zadnej roli

wyplacac z konta glownego mozesz zawsze

musisz zweryfikowac konto australijskie aby moc tam grac.....zcyli na rynkach australijskich

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wielkie dzięki, androlo
właśnie wyslalem skany do weryfikacji wieku, mam nadzieje ze to wystarczy do wyplaty ;)