Ja mógłbym podjąć się podliczania w jakimś konkursie który nie trwałby zbyt długo.
Jak będzie potrzebna jakaś pomoc. pw
Napisz do Marcin Odra > http://forum.bukmacherskie.com/members/marcin-odra-u1774.html
Ja mógłbym podjąć się podliczania w jakimś konkursie który nie trwałby zbyt długo.
Jak będzie potrzebna jakaś pomoc. pw
Od czasu "jutra" minęło wiele dni, a na moim koncie dalej pusto. Jestem cierpliwy, wiem, że na nagrody czasami trzeba sporo czekać, ale są pewne granice. Już zaczyna mnie denerwować codzienne logowanie w celu zobaczenia, czy nagroda już jest. Proszę więc o dopisanie bonusu na moje konto albo powiedzenie wprost, że z jakiegoś powodu bonusu nie będzie i mogę się pocałować w... wiadomo gdzie.Jutro się tym zajmiemy.
Od czasu "jutra" minęło wiele dni, a na moim koncie dalej pusto. Jestem cierpliwy, wiem, że na nagrody czasami trzeba sporo czekać, ale są pewne granice. Już zaczyna mnie denerwować codzienne logowanie w celu zobaczenia, czy nagroda już jest. Proszę więc o dopisanie bonusu na moje konto albo powiedzenie wprost, że z jakiegoś powodu bonusu nie będzie i mogę się pocałować w... wiadomo gdzie.
Może warto kolego trochę poczekać od Rana nikt nie odpisał co prawda ale zapewne do jutra pojawi się jakieś stanowisko, zapewne Admini też muszą pisać do Supportu i pytać co się stało, to wszystko nie jest takie łatwe ale na pewno nie zostaniecie olani :!:Brak odpowiedzi oznacza, że chyba nic z tego a szkoda, bo sprawa by weszcie była rozwiązana w jedną albo w drugą stronę.
WilliamHill argumentował to tym, iż mieszkasz w Madrycie i tylko manager na ten kraj może dopisać bonus. Wiem, że wcześniej chyba dostałeś normalnie freebety, ale później uległo to zmianie.Dodam też, że ja również nie otrzymałem frebeta 100pln za konkurs WH gdzieś na wakacjach
Takie działania mają służyć w poprawie czytelności i przejrzystości w tematach.coraz mniej dyskusji, tematy rozbijane na 2 żeby było więcej (dana kolejka temat i drugi temat hit kolejki, bez sensu....)
Dzisiaj po raz ostatni próbowałem (i w sumie dalej próbuje) tą sprawę wyjaśnić. Jeśli Arturro100 otrzymał nagrodę, a on był razem z Tobą na liście to ewidentnie są jakie niejasności z Twoim kontem. Nie znam szczegółów, więc nic nie będe insynuował...Brak odpowiedzi oznacza, że chyba nic z tego a szkoda, bo sprawa by weszcie była rozwiązana w jedną albo w drugą stronę.
![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](https://forum-static.bukmacherskie.com/logofb.png) 

![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](/styles/drift/drift/images/logo.png)