troche żenujące to podejście, bo wychodzi na to, że niektórzy są bardziej uprzywilejowani na tym forum. nie sądziłem, że możecie tak potraktować niektórych członków forum,którzy swego czasu czynnie brali udział w dyskusjach, analizach, a konkursy trakrtowali jako zabawe i swego rodzaju rywalizację. teraz wychodzi na to, że udział w konkursach mogą brać osoby, które tym forum "żyją" i po prostu nagrody im się "należą" :] Naprawde ciekawi mnie kryterium w jaki sposób dobieracie osoby "godne" przystąpienia do tej jakby nie patrzeć zabawy. Może najlepiej zróbcie je konkursami zamknietymi, a wybranym uczestnikom wyślicie hasło na PW. Co jak co, ale w ten sposób tylko zniechęcacie użytkowników forum swoją dyskryminacją i wywyższaniem się.
Nie chciałbym tutaj w jakiś sposób wychwalać się moimi zasługami dla forum, bo nie sa one jakieś wielkie, ale swój udział już niejednokrotnie zaznaczyłem pomagając w tego typu konkursach. Widzę, że zostało to już zapomniane. Anyway, dzięki :]
Nie chciałbym tutaj w jakiś sposób wychwalać się moimi zasługami dla forum, bo nie sa one jakieś wielkie, ale swój udział już niejednokrotnie zaznaczyłem pomagając w tego typu konkursach. Widzę, że zostało to już zapomniane. Anyway, dzięki :]