>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jak znajdą się 1-2 osoby chętne do ogarnięcia to mogę załatwić jakieś nagrody - freebety lub bonusy.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak znajdą się 1-2 osoby chętne do ogarnięcia to mogę załatwić jakieś nagrody - freebety lub bonusy.
Jakby chętnych nie było, to ja mogę pomóc przy podliczaniu ;)

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeśli chodzi o podliczanie wyników i tym podobne tematy, to też chętnie mogę pomóc. ????

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
FB League może da radę, tego nie wiem. Konkurs z niższych nie jest przewidziany.

Dwa dobrze znane Wam wszystkim konkursy w nowych edycjach są przewidziane i wystartują myślę spokojnie w ciągu tego miesiąca.

B 10

bialy-murzyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co administracja powiedziałaby na NBA CUP, w tamtym roku było to super iniicjatywą i zabawą, prawie wszedłem do rundy finałowej ???? i zdziwiłem się, że w tym roku tego nie ma. Zainteresowanie było przecież spore . Pozdrawiam

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
A co administracja powiedziałaby na NBA CUP, w tamtym roku było to super iniicjatywą i zabawą, prawie wszedłem do rundy finałowej ???? i zdziwiłem się, że w tym roku tego nie ma. Zainteresowanie było przecież spore . Pozdrawiam
Prawie robi różnicę.
Zanim poważnie pomyślimy o konkursie, który Ty proponujesz, poczekamy aż Twój wkład merytoryczny na forum będzie co najmniej przeciętny.
Następnym razem rozejrzyj się po dziale Administracja - bo jest tutaj odpowiedni podział tematyczny.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat dzial NBA wyglada bardzo wporzadku. W temacie na listopad mamy 462 posty z czego tylko maly procent to typowe smieciowe rozmowy ????
V/ Nie miałem na myśli wkładu działu NBA tylko wkład kolegi wyżej...

malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ogólnie to chciałem zaoferować z racji na sporą ilość wolnego czasu swoją pomoc jeśli przy jakimś konkursie takowa będzie potrzebna...
druga sprawa, czy szykujecie może jakiś konkurs ze sportu/sportów zimowych?

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Jak widzimy kilka konkursów dobiega już końca, m.in. Liga Mistrzów z WilliamHill czy Basket Cup. Czy są jakieś następne przewidywane?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Na pewno będzie z siatkówki. Pojawi się do 3 dni.
Inne konkursy już wkrótce, trzeba być na bieżąco, tym bardziej że zbliżają się święta i planujemy kilka atrakcji.

P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mamy 11.12.2012 a z nowych konkursów ni słychu ni widu a święta coraz bliżej , jakiś konkurs z Sportingbetem może jest przewidziany ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mamy 11.12.2012 a z nowych konkursów ni słychu ni widu a święta coraz bliżej
No to trzeba zaglądać pod choinkę... Kilka konkursów jest planowanych i ruszą w niedługim czasie, więc warto czekać ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Dużo konkursów dobiega lub dobiegła końca. Sportingbet sponsoruje Basket Cup. Po jego zakończeniu być może zasponsorują Hockey Cup.
Prawdopodobnie w styczniu rozpocznie się konkurs zimowy.
W styczniu także kolejna edycja Angielskiej Piłki w najlepszym wydaniu oraz jak co roku konkurs w piłce ręcznej.
Planuję również z 2 konkursy ogólne na przełomie grudnia i styczna.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anzelmo +2 Punkty