>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Złóż kupon za dokładnie 20 PLN i odbierz darmowy zakład o wartości 20 PLN

Fascynująca wiosna w Premier League wkracza w decydującą fazę. Śledź emocjonującą walkę w najbliższy weekend i zapoznaj się z ekskluzywną ofertą.
Złóż zakład łączony (minimum podwójny przy kursie całkowitym kuponu 1,5 lub wyższym) na mecze Premier League za dokładnie 20 PLN, a we wtorek otrzymasz od nas darmowy zakład o wartości 20 PLN.
Zakład jest ważny na mecze Premier League rozgrywane w dniach 10-12 marca 2012.
Darmowy zakład zostanie automatycznie dodany do Twojego konta we wtorek 13 marca do godz. 16.00.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +4 Punkty
bazak 68

bazak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dzialaja wam Przelewy24 czy tylko ja mam problem z wplata?

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
11 osób może dopisać się do Bitwy! UWAGA - nie musiałeś dokonać depozytu, aby się zapisać! MUSISZ natomiast typować już do końca zabawy. Szczegóły na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Hardcorowy Koksu nagrał kolejny filmik dla Betsafe i przygotował w nim konkurs, w którym do wygrania jest 10x100PLN na zakłady!
Odwiedź blog Betsafe, obejrzyj Roberta Burneikę w akcji i weź udział w konkursie!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pamiętajcie o zostawieniu swoich typów w Bitwie o Ekstraklasę! Jeszcze tylko do 18 maja na to czas przedstawiciele Zagłębia i Widzewa!
Odwiedźcie blog i zostawcie typy!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Uwaga - rozdajemy 10 darmowych spinów 20 NOWYM fanom profilu Betsafe Polska! Wystarczy polubić nasz profil, a następnie polubić status konkursowy, aby wziąć udział w losowaniu zwycięzców. Czas do niedzieli włącznie. Zwycięzców ogłosimy w przyszłym tygodniu! Obecni fani - przekażcie tę wiadomość znajomym. Niech nasz profil rośnie w siłę! Więcej fanów = więcej promocji!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie ten profil. Nie chcemy wrzucać linku. Chodzi o profil, który ma ponad 500 fanów, z Burneiką na okładce.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Przypominam o zostawianiu swoich typów w 6. kolejce Bitwy o Ekstraklasę!
Post konkursowy 6. kolejki znajdziecie na blogu.
Do tego konkurs Pięć Dyszek od Michała Pola.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Siódma kolejka Bitwy o Ekstraklasę. Pamiętaj o zostawieniu typu dla swojej drużyny!
Post konkursowy na naszym blogu!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ósma kolejka Bitwy o Ekstraklasę. Już w środę mecz Cracovia - Podbeskidzie.
Zostawcie swoje typy już teraz!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wygraj bilety na galę MMA Attack 2, na której walczył będzie między innymi Hardcorowy Koksu! Czeka na Was 10 podwójnych zaproszeń!
Szczegóły na blogu w nowym filmie Hardcorowego Koksa.
Konkurs kończy się 16 kwietnia!

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam dostałem jakiś czas temu bonus od betsafe na zakłady sportowe. 50% do 50zł. Niestety usunąłem e-mail z tą ofertą. Może ktoś podać link na stronę betsafe do tej oferty? (link jest tylko w e-mailu). Nie pamiętam do kiedy jest ważna ta oferta, i czy trzeba podczas depozytu wpisać kod bonusowy? Kurczę uprawniony jestem na 100%, a support nie może mi pomóc bo nie mają listy osób uprawnionych...

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oferta ważna do 3 maja,nie jestem pewien co do kodu bonusu ,ale chyba APRIL50,bo też wykasowałem

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Kurczę ja sam nie wiem jakim cudem to wykasowałem. Ale szukam i nie mam. Byłem zajęty innym bonusem, i o tym z betsafe zapomniałem. Teraz mi się przypomniało. Prosił bym o pewną informację od kogoś, kto dostał e-mail. Jak źle wpiszę kod bonusu przy depozycie, to go nie dostanę.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcemy dać ci trochę darmowej kasy, abyś mógł ją pomnożyć podczas najbliższego kwietniowego weekendu. Doładuj swoje konto i wejdź do gry. Kursy meczów najpotężniejszych lig piłkarskich, hokeja oraz niemalże wszystkich innych wydarzeń sportowych są już rozgrzane do czerwoności.
Na początek mamy dla Ciebie bonus depozytowy w wysokości 50% od kolejnej wpłaty aż do kwoty 50 PLN w naszych Zakładach Sportowych. Oznacza to, iż przy wpłacie 100 PLN otrzymasz od Nas maksymalny bonus w kwocie 50 PLN.
Pamiętaj koniecznie o wpisaniu Kodu Promocji APRIL50 w polu Kod Promocji podczas dokonywania wpłaty.--------Tak to brzmiało. https://www.betsafe.com/static.htm?lang=pl&amp;amp;articleid=15394&amp;amp;menu=odds