>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ostatnie godziny, by zostawić swoje typy w pierwszej kolejce Bitwy o Ekstraklasę. Już tylko nieliczni nie zostawili swoich typów. Macie czas do 18.00 więc do roboty!
Post konkursowy znajdziecie na blogu!

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Dyszka na koncie,obrót 20x.
Dla odbiorców maila (nie mam pewności czy tylko dla depozytorów czy co, bo sam deponowałem kilkukrotnie pieniędzy a maila takowego nie mam i kod nie działa ;) )

roberto992 22

roberto992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi też kod nie działa ;/// ktoś wie jak to zmienic ? ????

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ludzie dajcie sobie spokój bo za chwilę będą płacze : &quot;nie dostałem maila wstukałem kod, zadziałało, wygrałem 1000 PLN i mi nie chcą wypłacić i dostałem blokadę, help help help !!!!!!11111eleven, złodzieje zlodzieje złodzieje&quot;
ogarnijcie się trochę
nie zadziałało - bo nie miało zadziałać - bo nie byłeś przeznaczony do promocji i nie dostałeś o niej informacji ...
a jak się komuś udało to mu życzę powodzenia .... dzięki takim numerom buki ograniczają promocje dla Polaków do minimum

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pierwsze 100PLN rozdane. Zaczynamy walkę o następne, czyli druga kolejka Bitwy o Ekstraklasę!
Post konkursowy znajdziesz na blogu.
Na blogu zobaczyć można również tabelę po pierwszej kolejce.
UWAGA: Jeśli w pierwszych trzech kolejkach ktoś nie odda typu, to zostaje wypisany z drużyny, a na jego miejsce wskoczy inna osoba!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Konkurs - zagraj za minimum 5PLN i wygraj 50! Macie czas do piątku, godziny 18!
Szczegóły na blogu!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Głosy ŁKS-u w Bitwie o Ekstraklasę w komplecie! ???? Czekamy na Lechię, która zaczyna mecz o 18 oraz Ruchu i Lecha, którzy mają czas do 20.30. Reszta może jeszcze trochę poleniuchować. Ale niezbyt długo, bo tylko do jutra!
Zapraszamy na blog osoby, które jeszcze nie zostawiły swojego typu.

D 208

daka58

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie odnośnie konkursów ,,Mecz dnia&quot; jeżeli trafiło się wynik a nie podało się strzelca bramki to nagroda przysługuje czy nie ?

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
jasne ze nie kolego ^^

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daka58 +5 Punkty (dziex:))
bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jasne ze nie kolego ^^

Tutaj raczej niech wypowie się przedstawiciel Betsafe, poza tym czemu ot tak stwierdzasz z góry że nie? A co jeśli 0:0 to masz podać strzelca? Chyba niebardzo ;) Niepodanie strzelca równa się raczej nietrafieniu go, czy w wypadku 0:0 idealnemu chyba logicznemu rozwiązaniu? Chyba że przy 0:0 podasz sobie strzelca bo Ci się nudzi heh ???? Pozostawmy głos Betsafe ;)

daka58 +5 Punkty (dzieki :P)
pirowastone 27

pirowastone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazury
wygrywa ten ktory trafi wynik i w tym wypadku poda strzelaca, chyba ze sie obstawia wynik 0-0 to logiczne ze nie podajesz strzelca;) Jezeli nikt nie trafi strzelca choc wynik wytypuje to nagroda z konkursu przechodzi na nastepny dzien i nikt nie wygrywa. piss

betsafe +3 Punkty
paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
no dokładnie bukszpanns ^^ nie pomyślałem o wyniku 0:0 Zwracam honor ????

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Chyba już wszystko jasne - dzięki pirOwaStone za dokładne wyjaśnienie. Tymczasem mamy dla Was konkurs - do wygrania 3 x 20PLN.
Konkurs dotyczy Betsafe Fantasy Liga - szczegóły na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Trzecia kolejka Bitwy o Ekstraklasę w Betsafe! Zostawiłeś już typ swojej drużyny?
Jeśli nie, to zrób to już teraz!
Przypominamy, że jeśli ktoś nie zostawi typu w pierwszych trzech konkursach, to zostaje z niego wypisany. A także, że należy zostawić przynajmniej 10 na 13 typów, aby ubiegać się o nagrodę końcową!
Tabela po 2. kolejce BoE również na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Przypominamy o zostawieniu swoich typów w Bitwie o Ekstraklasę, bo część osób wciąż nie zostawiło swoich typów, a ich czas się kończy - mecz Korony z Podbeskidziem już niedługo.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
UWAGA: Można się zapisać do Bitwy o Ekstraklasę! Potrzebujemy 15 nowych graczy! Szczegóły na blogu.
Post konkursowy na 4. kolejkę również jest już dostępny.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Z powodu problemów z blogiem, dzisiejszy konkurs Mecz Dnia odbywa się na naszym profilu na Facebooku!
Nagrodzimy 5 osób, które prawidłowo wskażą liczbę celnych strzałów w spotkaniu Barcelona - Leverkusen.
Zapraszamy na nasz profil.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Przypominamy o zostawieniu swoich typów w Bitwie o Ekstraklasę! Wciąż brakuje wielu typów, a już dziś startuje następna kolejka! Zostaw swój typ już teraz!
UWAGA: Można się dopisać do konkursu! Szczegóły na blogu w poście &quot;Tabela BoE&quot;!