>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
gdzie można zobaczyć ogólną klasyfikacje ?
Wszystkie dostępne klasyfikacje znaleźć można na głównej stronie bloga, powyżej postów w zakładce &quot;Klasyfikacje&quot;. Jednak klasyfikacja generalna po pierwszej rundzie ukaże się jutro.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Klasyfikacja po pierwszej rundzie Typera Betsafe jest już na blogu! Zobacz kto wygrał.
Dostępna jest też już pierwsza kolejka drugiej rundy TB. Włącz się do walki o 200 złotych.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Darmowy €1 w grze Noughty Crosses w Kasynie Black! Szczegóły na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jak co tydzień, tak i w tym nie inaczej - czeka na Was 100 darmowych spinów w konkursie FreespinMania na blogu Betsafe.com! Zgadnij na jaką grę i wygraj!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Druga runda drugiej kolejki Typera Betsafe jest do Waszej dyspozycji. Wypełnij kupon i weź udział w walce o 200 złotych.
Na blogu znajdziecie też klasyfikację po pierwszej kolejce.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
FreespinMania jest do Waszej dyspozycji również w tym tygodniu. Jak co tydzień mamy dla Was 100 darmowych spinów. Dziś na jedną z gier:
1. Gonzos Quest
2. Devils Delight
3. Frankenstein
4. Secret Code
5. Fruit Case
Zgadnij na jaką i wygraj 10 z nich. Zostaw swój typ na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To już 3. kolejka II rundy Typera Betsafe. Jesteśmy w połowie drogi w walce o 200 złotych. Wciąż każdy może dołączyć się do walki o wygraną.
Kupon na 3. kolejkę znajdziecie na blogu Betsafe.
Klasyfikacja po 2. kolejce ukaże się jutro około południa.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mała promocja dla blogowiczów - 5 osób otrzyma zwrot pieniędzy (do 50PLN) za zagrany zakład na mecz Polska - Słowacja. Szczegóły na blogu.
W konkursie Mecz Dnia do wygrania jest dziś 60 złotych. Konkursowym pojedynkiem jest finał US Open, Djoković - Nadal. Zostaw swój typ!

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja na LM!
Zagraj zakład kombinacyjny (minimum podwójny) na Ligę Mistrzów za dokładnie 20 PLN, a my damy ci 20 PLN w darmowym zakładzie w czwartek.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto wygral w konkursie mecz dnia Djokovic-Nadal bo na blogu tego nie moge znalezc?

C 0

celtuovia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Witam, wpłaciłem pierwszy raz kasę do tego buka z racji na promocje na LM. Wpłacałem przez P24/WBK jakieś pół godzinki temu i jeszcze nie doszło, a to dziwne, bo we wszystkich innych bukach sianko było od razu albo prawie od razu. Miał ktoś podobną sytuację?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czasem się zdarza jakiś błąd przy wpłacie p24. Jak masz numer tranzakcji i hasło to możesz ponowić tranzakcję poprzez przedpłate (jeśli twoja tranzakcja nie wpłynęła do buka, to można użyć przedpłaty). Jeśli nie można już użyć przedpłaty to musisz to wyjaśnić z supportem bukmachera.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam dzis ten sam problem z tobetem przy wplacie przez moneya z mbaku juz zlozylem reklamacje w tej sprawie.Najlepiej zadzwon do p24.Oto nr 618679253.Pozdro

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic nie trzeba dzwonić tylko zapisac wczesnej numer i haslo do transkacji. nastepnie jesli do 15 minut nie ma kasy na koncie ponowic wplate tylko ze wybrac &quot;przedplate: wpisac numer i haslo oraz kwote i kasa jest.
Tobet i betsafe maja takie problemy juz nie od dzis a wplacam do nich co drugi dzien i nic z tym nie robią.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Ja miałem kiedyś taki problem na Betsafe. Podbiłem na Live chat i mi dopisali kaskę do konta. Musiałem podać tylko numer transakcji zdaje się.