>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

Status
Zamknięty.
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MaciekLeo, ja nie piszę o sobie. Gracze ogólnie tracą 8gr na każdą postawioną złotówkę i nie jest inaczej gdy chcą obrócić tą kwotę w przypadku wygranej w tym konkursie.
Więc wygrana w konkursie nie znaczy, że 300 eur już jest nasze, można stracić nawet całą kwotę.

To co napisałem wcześniej tyczy się każdego typera. 8 groszy ze złotówki traciłoby się wtedy, gdyby gracz stawiał na każdy możliwy wynik, w przypadku meczu tenisa na zwycięstwo gracza A i na zwycięstwo gracza B. Natomiast gdy typer decyduje się postawić na zwycięstwo gracza A, bo znalazł w tym typie value, to marża buka (wliczona już w kurs) jest &quot;przezwyciężana&quot;.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co napisałem wcześniej tyczy się każdego typera. 8 groszy ze złotówki traciłoby się wtedy, gdyby gracz stawiał na każdy możliwy wynik, w przypadku meczu tenisa na zwycięstwo gracza A i na zwycięstwo gracza B. Natomiast gdy typer decyduje się postawić na zwycięstwo gracza A, bo znalazł w tym typie value, to marża buka (wliczona już w kurs) jest &quot;przezwyciężana&quot;.
Z twojej wypowiedzi można by wywnioskować, że każdy gracz obstawiający w betsafe zarabia lub przynajmniej wychodzi na zero.
Co z tego że kilka osób przezwycięży marżę grająć value, jak następni inteligenci będą obstawiać przeciwny kurs o bardzo zaniożonej wartości. Bilans się wyrówna, jeśli value na drużynę A wynosi 0 (zero) to na zespół B marża będzie 16% (przeniesione 8% marży A + marża B 8%). Piszę o zdarzeniach dwudrogowych.
&gt;&gt; value na A +10% (na naszą korzyść), marża na B -26%. I tak dalej.
Wynik betsafe wyniesie 8% z obrotu i firma zarobi tak czy inaczej. Zakładając, że wszyscy graliby single, bo dorzucając do tego akumulatory zysk jest jeszcze większy.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co z tego że kilka osób przezwycięży marżę grająć value, jak następni inteligenci będą obstawiać przeciwny kurs o bardzo zaniożonej wartości. Bilans się wyrówna, jeśli value na drużynę A wynosi 0 (zero) to na zespół B marża będzie 16% (przeniesione 8% marży A + marża B 8%). Piszę o zdarzeniach dwudrogowych.
&gt;&gt; value na A +10% (na naszą korzyść), marża na B -26%. I tak dalej.

Wynik betsafe wyniesie 8% z obrotu i firma zarobi tak czy inaczej. Zakładając, że wszyscy graliby single, bo dorzucając do tego akumulatory zysk jest jeszcze większy.

Zgadzam się z tym co napisałeś, z tym, że sam widzisz że jak będziesz grał valuebety to nie tracisz pieniędzy przez marżę bo ją przezwyciężasz, a zaprzeczyłeś tem twierdzeniu na początku naszej dyskusji pisząc że bonus nie wynosi 300 EURO tylko prawie połowę z tego.

Może ktoś inny pokusi sie o ocenę tego zagadnienia bo ja i bukzaplac mamy nieco odmienne opinie.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czwartkowy kupon QuickTip jest już otwarty! Weź udział w naszym codziennym konkursie, a być może to Ty zdobędziesz część z puli nagród, która wynosi 300 euro?
Szukaj tutaj
Niestety, decyzją Działu Bukmacherskiego zmianie uległy warunki obrotu wygranej z QuickTipa. Teraz obrót wynosi x6, a nie x3, jak to było wcześniej. Pozostałe warunki się nie zmieniły:
&quot;Wygrana suma podlega 6-krotnemu obrotowi w naszym serwisie bukmacherskim, a każdy kupon musi zawierać przynajmniej dwa zdarzenia o minimalnym kursie 1.80, a najniższy kurs pojedynczego zdarzenia na kuponie nie może być niższy, niż 1.25.&quot;

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Betsafe kiedy beda wyniki wczorajszego QuickTipa?
Jak tylko otrzymam je od Działu Bukmacherskiego, od razu umieszczę na blogu. Niestety nie mogę sprecyzować tego w czasie. Mam nadzieję, że już niebawem! ????
Pozdrawiam!
Jest już lista zwycięzców. Znajdziecie ją tutaj.

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do Pana Betsafe. Jaki jest obrót bonusem wygranym w Super QuickTip? Taki sam jak QuickTip?

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pytanie do Pana Betsafe. Jaki jest obrót bonusem wygranym w Super QuickTip? Taki sam jak QuickTip?
Tak, jest taki sam - 6-krotny.
Przypominam wszystkim jeszcze raz o decyzji naszego Działu Bukmacherskiego, którą umieściłem wcześniej:
&quot;Niestety, decyzją Działu Bukmacherskiego zmianie uległy warunki obrotu wygranej z QuickTipa. Teraz obrót wynosi x6, a nie x3, jak to było wcześniej. Pozostałe warunki się nie zmieniły:

&quot;Wygrana suma podlega 6-krotnemu obrotowi w naszym serwisie bukmacherskim, a każdy kupon musi zawierać przynajmniej dwa zdarzenia o minimalnym kursie 1.80, a najniższy kurs pojedynczego zdarzenia na kuponie nie może być niższy, niż 1.25.&quot; &quot;

K 0

kuqi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wygrałem w QuickTip kiedy jeszcze obrót był x3 to tez muszę obrócić x6?

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vernix, gratuluję wygranej. W udziale również przypadło mi 50 EUR:
Ale na twoim miejscu nie cieszyłbym się tak bardzo.
Sprawdź co napisałem kila postów wcześniej tutaj, w związku z wymaganym obrotem (który teraz wynosi 6x zamiast 3x). Jeśli betsafe zabierało prawie 50% wygranej, to teraz jest to już prawie cała kwota ????
I nie można już mówić o jakiejkolwiek wygranej. Bo ja przez taką rozumiem kasę, którą będę mógł bez problemów wypłacić, a tak nie jest.
Wygrana kwota to 300 EUR.
Średnia marża Betsafe: 8%
Marża w akumulatorze 2x: 100-(0,92*0,92)=15,4%
Srednia strata spowodowana wymogiem bonusu: 6 X 300EUR X 15,4% = - 277,2 EUR
Wygrana rzeczywista: 300 - 277,2 = 22,8 EUR
Z obiecywanych 300 EUR &gt;&gt;&gt; 22,8 EUR. To już jest śmiech na sali...
W chwlii obecnej brane udziału w tym konkursie jest absolutnie nieopłacalne.
----------------------------------------------------------------------------------
Odnośnie zmiany punktu w regulaminie konkursu QuickTip 13 (środa) dotyczącego warunków obrotu, to betsafe złamało regulamin.
Wczoraj, biorąc udział w konkursie wymagany obrót wygraną wynosił 3X. Betsafe nie miało prawa zmienić zasad u graczy, którzy wzięli już udział w konkursie na starych zasadach i je zaakceptowali.
Regulamin zmieniliście dzisiaj i nie może on dotyczyć osób, które wygrały wczorajszy Quick tip 13. W związku z tym złamaliście regulamin i oszukaliście swoich klientów (zresztą nie po raz pierwszy). Mówiąc inaczej, 4 graczy (w tym ja) zostaliśmy zrobieni w ch....
Byłbym wdzięczny userowi Betsafe za podanie powodu zmiany regulaminu i przyczyny dlaczego ja, jak i 3 inne osoby muszą obrócić &quot;wygraną&quot; kwotę 6 a nie 3 razy.
Pozdrawiam.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Decyzja została podjęta przez Dział Bukmacherski i są to wewnętrzne ustalenia firmy.
Poza tym jeden z punkt regulaminu Betsafe pozwala na zmianę regulaminu, tj.
&quot;1.8
Betsafe zastrzega sobie prawo do Dodawania, usuwania i/ lub modyfikacji gier i ich zasad z Witryny według własnego uznania.&quot;
A co do Twoich wyliczeń, to ktoś, kto wygrał te 30 euro może je obrócić, a z tego zrobi się nie 300, a może nawet 900 euro.
Korzystanie z konkursu Quick Tip nie jest obowiązkowe dla użytkowników Betsafe. Przystąpienie do niego jest dobrowolne i wtedy akceptuje się regulamin firmy...

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;1.8
Betsafe zastrzega sobie prawo do Dodawania, usuwania i/ lub modyfikacji gier i ich zasad z Witryny według własnego uznania.&quot;
no i chyba wszyscy inaczej rozumieja ten punkt bo dla mnie znaczy on ze dzisiaj na dzisiejszego quick tipa mozecie wprowadzic nawet nagrody rzedu 5 E za 12 poprawnych odpowiedzi i obrot x 100 . Natomiast nie widze tam nic dotyczacego zakonczonych juz gier ( bo nagroda jest przyznawana po zakonczonej grze) zeby nie bylo w konkursie nie wygralem nic ale zmienianie zasad dotyczacych nagrod juz po zakonczeniu konkursu jest smieszne

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego mój ostatni post został usunięty?
&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;border-style: inset; border-width: 1px; font-family: verdana,geneva,lucida,&#39;lucida grande&#39;,arial,helvetica,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10pt; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;&quot; http:=&quot;&quot; static.bukmacherskie.com=&quot;&quot; images=&quot;&quot; smilies=&quot;&quot; icon_cool.gif=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; title=&quot;Cool&quot; smilieid=&quot;24&quot; class=&quot;alt2&quot;&gt;Napisał Betsafe -&gt;
Korzystanie z konkursu Quick Tip nie jest obowiązkowe dla użytkowników Betsafe. Przystąpienie do niego jest dobrowolne i wtedy akceptuje się regulamin firmy...
&quot;1.8

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Zmieniliście zasady konkursu już zakończonego, niech mi Pan pokaże taki punkt regulaminu. Nie zgodziłem się się na 6 krotny obrót wygraną, lecz na 3x - i taki regulamin zaakceptowałem.

G 6

gabiia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba moderatorzy trzymają stronę Bestasfe , a Oni kłamią i oszukują klientów i userów tego Forum.
To na pewno nie są spamy, a konkretne zapytania.
Tylko Betsafe ma taki punkt regulaminu 1.8 -wiadomo syf.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po dyskusji z supportem betsafe w końcu doszedłem swoich racji. Wymagany obrót tej wygranej wynosi u mnie 3x, więc zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałem.

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panie betsafe, rozumiem że u mnie również obrót wynosi x3??

Status
Zamknięty.