>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

Status
Zamknięty.
betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Weź udział w naszym codziennym konkursie Mecz Dnia! Wytypuj wynik i ciesz się z 20 złotych! Swoją propozycję zostaw tutaj
A może wolisz oryginalną koszulkę Delecty Bydgoszcz z autografami wszystkich siatkarzy, a do tego zestaw upominków od Betsafe? Zaproponuj konkurs na nasz blog i zgarnij te nagrody! Więcej

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygrałem wczoraj to 40 złotych jednak pieniędzy na koncie nie mam nadal. Co się dzieję ?

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wygrałem wczoraj to 40 złotych jednak pieniędzy na koncie nie mam nadal. Co się dzieję ?

Pańska sprawa została sprawdzona i zaszła pomyłka. Osoba odpowiedzialna za przyznawanie nagród w konkursie podała mi zły adres e-mail. Konkurs wygrał użytkownik Andrzej, który podobnie jak Ty podał prawidłowy wynik.
Przepraszamy za pomyłkę.

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja sie zastanawiałem skąd ta kasa u mnie na koncie :p
sobie przypomniałem o wczorajszym typie, więc widocznie mnie wylosowano, a ktoś błędnie wpisał na blogu
takie moje szczęście, życzę powodzenia np dzisiaj

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja dalej nie rozumiem, dlaczego większość tak najeżdża na rozmaite promocje Betsafe.
Faktem jest, że lepiej było dostać te 5-10 spinów z większą stawką na linie raz na miesiąc, czy dwa, niż 3 spiny po groszach, ale o tym już było pisane. Polski support być może kiedyś weźmie to pod uwagę.
Co z tego, że ja np przez ostatnie pół roku nie wykręciłem więcej niż 0,20 euro. Oczywiście można narzekać, ale ja wole się uśmiechnąć, pomyśleć o kolejnym niefarcie, a nie pisać sarkastyczne wypowiedzi na forach.
Kto gra w kasynach wie, że nawet z takich &quot;dziadów&quot; można czasami ukręcić niezlą sumę jeżeli dopisze mega szczęście. Wiem, że koledzy wykręcali często ze spinów betsafe nawet po kilka-kilkanaście euro. Sam kilka razy za 3 złote w kasynach innych firm wykręcałem stukrotność postawionej kwoty.
Ludzie jeżeli nie chcecie to nie grajcie, jeżeli was to tak denerwuje. Pozdro

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja sie zastanawiałem skąd ta kasa u mnie na koncie :p
sobie przypomniałem o wczorajszym typie, więc widocznie mnie wylosowano, a ktoś błędnie wpisał na blogu
takie moje szczęście, życzę powodzenia np dzisiaj

czyli co Ty dostałeś to 40 zeta ? na blogu pisze że ja więc co jest grane ?

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak, Andrzej to moje imię ????

a rano dostałem maila że wygrałem ja i na stronie pisało to samo, widzę że piekny &quot;burdel&quot; tam panuje...

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda, że dzisiaj tylko 20 PLN było ;/
PS: Trzeba było podać także poprawnie w której tercji padnie najwiecej bramek ? Co jak w II i III tercji była taka sama ilość, a typowałem poprawnie 5:0 i III T ? Dodam że nikt nie trafił wyniku oprócz mnie ;]

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Szkoda, że dzisiaj tylko 20 PLN było ;/
PS: Trzeba było podać także poprawnie w której tercji padnie najwiecej bramek ? Co jak w II i III tercji była taka sama ilość, a typowałem poprawnie 5:0 i III T ? Dodam że nikt nie trafił wyniku oprócz mnie ;]
Nagroda już na Twoim koncie ;) . Na przyszłość, w przypadku gdy w dwóch tercjach padnie taka sama ilość goli, to brane pod uwagę są obie.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Finał Copa del Rey pomiędzy Atletico a Sevillą może dać Ci 20 złotych w dzisiejszym Meczu Dnia! Konkursu szukaj tutaj!
Wybierasz się na Mistrzostwa Świata? Możesz dostać koszulkę Betsafe i 50 złotych na konto gracza za friko!
Szczegóły

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Sezon ligowy i pucharowy się skończył, ale skończył się sezon piłkarski. Nadchodzi jego kulminacyjny punkt - Mistrzostwa Świata. Ale zanim to nastąpi przed nami mnóstwo meczów towarzyskich, dlatego kontynuujemy nasz konkurs Mecz Dnia.
Już dziś jest nim spotkanie Anglia - Meksyk. Weź udział i wygraj 20 złotych!
A Mecz Dnia z Ligi Mistrzów Kobiet wygrał użytkownik typer.

Status
Zamknięty.