Anglia - nie lubię tej ligi ale jak już to Liverpool Szkocja - Celtic Hiszpania - Barca Włochy - Liczy się tylko Juve !!! Francja - Lyon Belgia - nikomu Holandia - nikomu Niemcy - Bayer Leverkusen
Turcja - Fenerbache Portugalia - Benfica Polska - Wisła Grecja - Olympiakos
NBA - San Antonio Spurs NHL - New Jersey Devils MLB - nikomu NFL - nikomu
Anglia ▶I'mforeverblowingbubbles Szkocja ▶ nikt Hiszpania ▶ nikt Włochy ▶ Inter Francja ▶ Lens Belgia ▶ Club Brugge Holandia ▶ Utrecht Niemcy ▶ Bayern [kiedyś ich lubiłem , dobry mieli zespół]
Turcja ▶ nikt Portugalia ▶ Sporting Polska ▶ Korona Grecja ▶ nikt
NBA ▶ Lakers , Toronto Raptors NHL ▶ Toronto Maple Leafs MLB ▶ Detroit TigersNFL ▶ Cinncinati Bengals
Anglia ▶ Manchester United Szkocja ▶Celtic Glasgow Hiszpania ▶FC Barcelona Włochy ▶ AC Milan Francja ▶ Olympique Lyon Belgia▶Anderlecht Bruksela Holandia▶Ajax Amsterdam Niemcy▶Bayern Monachium
Turcja ▶Fenerbahce Stambuł Portugalia ▶FC Porto Polska▶Wisła Kraków Grecja▶Panathinaikos Ateny
NBA ▶ Los Angeles Lakers tylko znam tą druzyne NHL▶ Nikogo nie znam NFL▶ Nikogo nie znam :-D
Z tych najbardziej lubie : Manchester United, Celtic Glasgow i FC Barcelone
Anglia ▶ Manchester Utd Szkocja ▶ Glasgow Rangers Hiszpania ▶ Real Madryt Włochy ▶ Inter Mediolan Francja ▶ Olympique Lyon Belgia ▶ Anderlecht Bruksela Holandia ▶ Ajax Amsterdam Niemcy ▶ Schalke
Turcja ▶ Fenerbache Portugalia ▶ FC Porto Polska ▶ Motor Lublin Grecja ▶ Panathinaikos
Sportami amerykańskimi się nie interesuje :-D
Kibicowanie to przede wszystkim jeżdżenie na mecze i darcie mordy ile wlezie. Ja kibicuję tylko Widzewowi Łódź.
A tak się rozkłada moja sympatia w wymienionych ligach: Anglia ▶ Bolton Szkocja ▶ Livingston Hiszpania ▶ Barca Włochy ▶ Inter Francja ▶ Sochaux Belgia ▶ Moeskroen Holandia ▶ Ajax Niemcy ▶ Aachen
Turcja ▶ Denizli Portugalia ▶ Leixoes Polska ▶ Widzew Grecja ▶ Panathinaikos
NBA ▶ 76ers NHL ▶ Ducks MLB ▶ - NFL ▶ -
Gusto święte słowa.
Ja kibicuje tylko Unii Tarnów i Wiśle Kraków, a poniżej są kluby które lubię: Anglia ▶ Manchester United Szkocja ▶ Celtic Glasgow Hiszpania ▶ Atletico Madrid Francja ▶ Paris Saint-Germain Portugalia ▶ FC Porto
Anglia ▶ MANCHESTER UNITED Szkocja ▶ Celtic Glasgow Hiszpania ▶ Atletico Madryt Włochy ▶ Juventus Turyn Francja ▶ Auxerre Belgia ▶ Anderlecht Holandia ▶ VVV Venlo Niemcy ▶ Borussia Dortmund
Turcja ▶ Galatasaray Portugalia ▶ FC Porto Polska ▶ Jagiellonia Białystok Grecja ▶ Olympiakos Pireus
NBA ▶ Los Angeles Lakers NHL ▶ Anaheim Ducks MLB ▶ brak NFL ▶ brak