Polska - Arka Gdynia, KS Chwaszczyno, Lech Poznań Anglia - Chelsea
Hiszpanie - Real Madryt Holandia - PSV Eindhoven Niemcy - FC Schalke 04 Białoruś - BATE Borysów Rosja - Spartak Moskwa
Po pierwsze ARSENAL
A poza tym pierwsza koszulka piłkarska jaką nosiłem, była BVB, więc jest sentyment + Real Madryt, Djurgårdens Sztokholm i Monaco za pamiętny finał LM kopciuszków ????
Anglia ▶ Arsenal, Port Vale Szkocja ▶ Celtic, Gretna Hiszpania ▶ Real Madryt Włochy ▶ Torino Francja ▶ Marseille Belgia ▶ Club Brugge Holandia ▶ Ajax Niemcy ▶ Leverkusen
Turcja ▶ Fenerbahce Portugalia ▶ Porto Polska ▶ Wisła Kraków Grecja ▶ PAOK
NBA ▶ LA Lakers, Chicago Bulls ATP ▶ Nishikori WTA ▶ Lisicki, Bencic, Goerges, Konjuh, Townsend, Bouchard, Ivanovic, Woźniacki, Pennetta, Cornet, Kania, Piter.
-------------------------------
Polska - Arka Gdynia i zgody. Tylko Polska Kibolska ????
zagraniczne które lubie oglądać: Anglia - Liverpool Holandia - Ajax Rosja - Zenit Włochy - Lazio Portugalia - Porto
Turcja - Fenerbahce
Anglia ▶ Arsenal Londyn Szkocja ▶ Celtic Glasgow Hiszpania ▶ FC BARCELONA Włochy ▶ AS Roma Francja ▶ Olympique Marsylia Belgia ▶ Anderlecht Bruksela Holandia ▶ Ajax Amsterdam Niemcy ▶ Borussia Dortmund
Turcja ▶ Fenerbahce Stambuł Portugalia ▶ FC Porto Polska ▶ Wisła Kraków Grecja ▶ Olympiakos Pireus
NBA ▶ Los Angeles Lakers NHL ▶ Philadelphia Flyers MLB ▶ San Francisco Giants NFL ▶ San Francisco 49ers
Właśnie odnalazłem swój post w tym wątku. I muszę zaaktualizować. Z tym Celticem to już nieaktualne, wiadomo czemu Lubiłem Celtic przez Żurawskiego i Boruca, za czasów ich gry w Szkocji śledziłem mecze Celticu... Ale po akcji z Legią i po aroganckim zachowaniu szkotów to KONIEC. Tak więc aktualna lista wygląda następująco;
LEGIA
Juventus
KR Reykjavik
????
Polska ---> Legia, Pogon Siedlce Anglia ---> Manchester United Włochy ---> AS Roma Niemcy ----> Bayern Monachium Portugalia ---> Benfica/Porto Hiszpania ----> Real Madryt