nikifor
Forum VIP
Korzysta ktoś z Was z usług sieci Play? Macie jakiekolwiek problemy z nią? Jaką opinie macie na temat tej sieci? Ich oferta abonamentowa wygląda bardzo ciekawie i myślę nad przejściem do Playa.
działa wam gmail teraz?? temat odpowiedni do tego typu pytań![]()
słuchawki douszne, jakie polecacie?
bo te standardowe do iPoda juz mi sie zepsuły, teraz szukam takich co dzwiek na zewn. nie ucieka zbytnio. mozecie cos podsunąć?
A ja nie polecam dousznych... może to i wygodniej się nosi ale strasznie przeciąża bębenki (tak wiem gadam jak stara babcia). Juz lepiej kupić jakieś dobre małe słuchawki nauszne. Ja używam Koss Porta Pro i z czystym sumieniem moge je polecić. Tylko takie z dobrego źródła bo one mają dożywotnią gwarancję (ja coś sie spsuje to wymieniają oba głośniki dla pewności). Mi raz zaczął przerywać lewy głosnik i bez gadania w 5 minut mi oba wymienili, a była to moja wina, że przestał działać bo non stop zaczepiałem o cos kablem ????
A żeby nie było, przetestowałem kilkadziesiąt słuchawek różnego typu ???? Te słuchaweczki pobieraja bardzo mało energii a maja na prawdę genialne basy ????
Również polecam te słuchawki :!:
Może i wyglądem nie imponują, ale są naprawde świetne :!: