>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kolejny system - komentarze mile widziane

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
System polega na tym, że:

Stawiamy dwa kupony.
Na pierwszym obstawiamy wynik pierwszej tercji w hokeju oraz jakieś zdarzenie o kursie 1,20 - 1,50 np. handicap w koszykówce lub rozgrywka tenisa.
Na drugim obstawiamy ten sam mecz hokeja lecz już na przeciwną drużynę oraz ten sam mecz co w pierwszym kuponie nie zmieniając typu.

Wyglądac to będzie mniej więcej tak: &lt;posłuże sie kursami z STS&gt;

Kupon 1

:hokej: Vancouver - Dallas - wynik 1-szej tercji - 1 - 2,65 ⛔

???? Muller M. - Camerin M.E. - 1 - 1,50 ✅

Stawka:np. 10zł
Kurs:3,97
Ew.kwota:39,75

Kupon 2

:hokej: Vancouver - Dallas - wynik 1-szej tercji - 2 - 2,75 ✅
???? Muller M. - Camerin M.E. - 1 - 1,50 ✅

Stawka:10zł
Kurs:4,12
Ew.kwota:41,25zł

Czyli jak trafimy kupon 1, to mamy na czysto 19,75 a jeśli kupon 2, to mamy na czysto 21,25.

Czekam na opinie.
Powyższe kupony są przykładowe, nie zagrałem takich. To na razie tylko sprawdzenie opłacalności.

M 0

misieq88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRK
Mnie osobiscie sie to podoba tylko ze wg. mnie nie warto w to grac malymi stawkami - czyli tak jak ja po 2, 3 lub 5 zł. Chyba raczej około 10 zł. Ale podoba mi sie. Hehe. ???? ????

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak w pierwszej tercji będzie remis to pływamy ???? ???? system marny , pozatym trafienie tego handi tez nie jest takie łatwe jak ci sie wydaje

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Każdy system niesie za sobą ryzyko. Jeśli będzie remis oczywiście kupon nie wejdzie. Nalezy grac jeden kupon co najmniej za 5zł &lt;czyli obydwa 10zł&gt; tak by kurs wychodził nie mniej niż 3,5.
System niekoniecznie marny bo gdybyśmy trafili na serię hmm 10-ciu spotkań , w których któraś drużyna prowadziła w pierwszej tercji to mamy ładny zarobek &lt;zależy za jakie stawki graliśmy&gt;.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny bezsensowny system.
System niekoniecznie marny bo gdybyśmy trafili na serię hmm 10-ciu spotkań, w których któraś drużyna prowadziła w pierwszej tercji to mamy ładny zarobek &lt;zależy za jakie stawki graliśmy&gt;.
Marzenia dobra rzecz. Jak ci się uda trafić taką serię, to masz ode mnie ekstra 500 PLN.

Jestem w stanie pójść nawet dalej - stawiam 1000 do 1, że ci się to nie uda grając z AKO &gt;= 3,5. Przyjmujesz zakład?

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Nie no, sam dopiero to zaczynam - nie testowalem i nie gwarantuje skuteczności.
Nie będe przyjmował zakładu bo na razie nie gram za pieniądze. Ale wyniki i kupony podam tutaj. Zobaczymy jak to będzie.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie lepiej grać po prostu ten jeden typ za 20 zł niż dwa kupony po 10 zł jeszcze z ryzykiem, że w przypadku remisu wtopa ?? :wowsdf:
Beznadzieja chłopie. Widać, że dopiero zaczynasz i kombinujesz złoty system przynoszący zyski. A tu lipę odstawiłeś na forum, że aż wstyd ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
;p
a jesli nie wejdzie Ci ten 2 typ? w tenisie 1,5 to nie sa juz tacy &quot;wielcy pewniacy/czki&quot; ale tak przy okazji co to ma wspolnego z systemem?? jak dla mnie zwykle kupony na ktorych mozna zyskac ale rowniez szybko stracic

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Lepiej coś wymyślec i testowac &lt;co podkreślam&gt; niż nic. Żaden wstyd bo ludzie &quot;ciekawsze&quot; systemy wymyślają i wtapiają kasę. Nie pisałem, że typy za 1,50 to pewniaczki i to jest oczywiste. Kto nie chcę - niech nie gra. Ja podzielę zdanie przedmówców dopiero gdy nie wyjdzie mi granie tym systemem.
A jak na razie będę go bronił ???? I jeśli ktoś ma zamiar pisac coś w stylu &quot;wstyd, beznadzieja&quot; to niech się na to nawet nie wysila, szkoda czasu pochłoniętego na napisanie posta - w tym czasie można dużo pożytecznych rzeczy zrobic ;)
Jak będzie szło - zagram na prawdziwą kasę.
Jeśli nie - podaruje sobie.
To tyle.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Krok 1:

Początkowy kapitał:20zł
Wydane pieniądze:20zł
Obecny kapitał:41,25zł
Zysk/strata: ✅ 21,25zł

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kupon 3

:hokej: Finland - Canada - wynik 1-szej tercji - 1 - 2,80 ✅
???? Toronto Raptors - New Jersey Nets - handicap 0-7,5 - 2 - 1,70 ✅

Stawka:15zł
Kurs:4,76
Ew.kwota:71,40zł

Kupon 4

:hokej: Finland - Canada - wynik 1-szej tercji - 2 - 2,80 ⛔
???? Toronto Raptors - New Jersey Nets - handicap 0-7,5 - 2 - 1,70 ✅

Kurs:4,76
Ew.kwota:71,40zł

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Więc gdzie te gratulacje ???
A zresztą co się będę tłumaczył... To, że nie dałem jednego minusa PRZYPADKIEM to zaraz takie wielkie halo?? Każdy kto przeczyta od początku wie co to za system/sposób czy jak to nazwiecie i widzi błąd. Spokojnie człowieku. Dopiero co wszedłem na forum, wczesniej sprawdzałem i pisałem posta na szybko ;)

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Krok 2:

Kapitał po poprzednim kroku:41,25zł
Postawione pieniądze:30zł
Pozostałe pieniądze:11,25zł
Wygrana:82,65zł
Zysk/strata: ✅ 52,65zł

---------------------------------------------------------------------------------------------------

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratuluje szczęścia, bo na pewno nie systemu. Ugrałeś kapitał na dalszą grę, niestety teraz zaczną się porażki i bankructwo.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Kupon 5

:hokej: New Jersey Devils - Ottawa Senators - wynik 1-szej tercji - 1 - 2,92
???? Dallas Mavericks - Golden State Warriors - handicap 0-11,5 - 2 - 1,70 ⛔

Kurs:4,9
Ew.kwota:73,50zł

Kupon 6

:hokej: New Jersey Devils - Ottawa Senators - wynik 1-szej tercji - 2 - 2,95
???? Dallas Mavericks - Golden State Warriors - handicap 0-11,5 - 2 - 1,70 ⛔

Kurs:5
Ew.kwota:75,20zł

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie lepiej zagrać tylko tego pewniaka za stawkę na oba kupony. Ryzyko mniejsze, a zysk większy. Wg mnie twój system nie ma matematycznego sensu.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Też uważam że system nie bardzo :p Jak go można nazwać systemem :p ???? Ale jużgo tak nie jedźcie po to jest to forum żeby konsultować co się wymyśliło :p Narazie ma zyska i tego Ci gratuluje ale musisz wiedzieć że ten zysk to jedynie dzięki Twoim typom a nie systemowi :p

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja po nim nie jeżdżę, tylko jakby grał tylko te zdarzenia o mniejszym kursie, za całą stawkę, jaką rozbija na dwa kupony, to zysk miałby jeszcze większy, a przecież o to chodzi w bukmacherce no nie ;-)

A 0

artur_retke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczytno City
Krok 3:

Kapitał po poprzednim kroku:93,30zł
Postawione pieniądze:30zł
Pozostałe pieniądze:63,30zł
Wygrana:0
Zysk/strata: ⛔ 30zł

--------------------------------------------------------------------------------

Kupon 7

:hokej: New Jersey Devils - Ottawa Senators - wynik 1-szej tercji - 1 - 2,92 ⛔
???? LA Lakers - Phoenix Suns - over 210,5 - 1,91 ⛔

Kurs:5,57
Ew.kwota:83,65zł

Kupon 8

:hokej: New Jersey Devils - Ottawa Senators - wynik 1-szej tercji - 2 - 2,95 ✅
???? LA Lakers - Phoenix Suns - over 210,5 - 1,91 ⛔

Kurs:5,63
Ew.kwota:84,50zł

A 0

almighty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po przeczytani tego co napisales widze, ze :

1.masz statystyki sa ci zupelnie obce i prawdopodobnie nie przejrzales wynikow nawet z fazy play-off.
2. drugi tym jest juz normalnym graniem, a typy z kursem 1.5 - 1.9 sa trudne do trafienia i trafiajac taki typ juz mozna robic calkiem fajny plus.
3. duzo kuponow nie wejdzie ci przez ten drugi typ

ale jako, ze nie chce tylko krytykowac to przejrzalem wyniki z fazy play-off :

remis w pierwszej tercji : 17/45 czyli 38%
gospodarze w pierwszje tercji : 15/45 czyli 33%
goscie w pierwszej tercji : 13/45 czyli 29%

ja widac przwdopodobienstwo remisu jest wieksze niz inne rozwiazanie, ale to oczywiscie wyniki z ostatnich 2 tygodni - nie wiem jak to wyglada dla calego sezonu.

z drugiej strony zwyciezca pierwszje tercji wygrywal spotkanie w 26 z 28 spotkan, w ktorych w pierwszje tercji nie bylo remisu..

aczkolwiek dalej nie widze mozliwosci zrobienia ciekawego systemu z grania na pierwsza tercje w nhl - innymi ligami sie nie interesuje i nie sledze.

pierwsza tercja to moim zdaniem loteria. duzo zalezy od tego jak druzyny rozpoczna spotkanie i czy uda sie szybko strzelic bramke. typujac zwyciezce calego spotkania mamy wieksze szanse na trafienie.