>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kolejny raz przegrałem

W 0

woiitas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam! Gram już sobie niecałe 3 miesiące i zawsze, prawie zawsze jestem w okolicach 0, lub na lekkim minusie. Miałem na koncie 500zł grałem sobie stawkami po 100 zł single. Doszedłem do stanu, gdy miałem 1000zł na koncie, ale niestety padła czarna seria i zszedłem z powrotem do 500zł. Ostatnio grałem nawet 2 single po 100zł + jakieś AKO za 50zł. Prawie zawsze byłem na 0. Wkurzyłem się postawiłem live mecz PSG wczoraj za 150zł, padł remis. Oczywiście popełniłem błąd najgorszy z możliwych i starałem się odbić przez noc, a rezultat sami wiecie chyba jaki był... Nabrałem trochę doświadczenia i ustaliłem sobie kilka zasad:
-nie starać się NIGDY odbijać przegranej
-grać maximum 2 single po wnikliwej analizie po kursach min 1.6 za stawką 5%budżetu
-nie ruszać live
-nie ruszać meczy bez analizy
Mam zamiar wpłacić 500zł i konsekwentnie trzymać się zasad i po prostu grać. Jeśli szczęscie by mi dopisało i pomnożył stawkę x2 wypłaciłbym te 500zł na konto bankowe i grał resztą.
Prosiłbym o wszelkie rady, czy też inne zasady, według których gracie, a może i ja wcielę je w życie ;)
BTW zbliża się przerwa zimowa i nie będzie piłki nożnej, czy są jakieś interesujące wydarzenia w tym czasie do stawiania? bo jednak najbardziej się znam na piłce, o ile to tak można nazwać

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BTW zbliża się przerwa zimowa i nie będzie piłki nożnej, czy są jakieś interesujące wydarzenia w tym czasie do stawiania? bo jednak najbardziej się znam na piłce, o ile to tak można nazwać
Jak znasz się na piłce nożnej to stawiaj piłkę nożną. Jak jest przerwa (PL gra przecież?) zimowa to nie stawiaj czegoś na czym się nie znasz i tyle.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
woiitas +1 Punkty (pomógł w potrzebie :))
W 0

woiitas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzięki.
ale chciałbym jeszcze uslyszec rady od innych userów, czy to maje założenie na następną wpłatę ma jakiś sens, bo nie chce bez sensu wtopic znowu takiej sumy...
moglibyscie napisac w jaki sposób wy byście rozdysponowali takim kapitałem (500zł)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Woiitas jak wspomniałeś grasz trzy miesiące wiec nie spodziewaj się dużych zysków skoro jesteś w tym momencie na zero to jest to jakiś sukces. Przyjąłeś sobie kilka zasad i trzymaj się nich, ale jeśli chodzi o granie zakładów w trakcie trwania spotkanie to oglądaj ten mecz od samego początku i jeśli dojdziesz do wniosku że warto to zagraj.

Jeśli uda ci się ugrać x2 stawki to wypłać 60% pozostałe za pozostałe 40% możesz grać, ale jeśli byś je przegrał to wpłacasz te 500 pln i jednocześnie 100 jest nadal twoim zyskiem :razz:

Przerwa zimowa trwa bardzo krótko i koło 10 stycznie znowu będziesz mógł stawiać piłkę nożną, 7 stycznia rozpocznie się Puchar Azji :grin:.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
woiitas +1 Punkty (dzięki :))
W 0

woiitas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki za radę ????
myślicie, że byłaby realna szansa na podwojenie tych 500zł ? i jaką przyjąć stawkę na singiel? chciałem się dowiedzieć jakim wy gracie sposobem ????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co do livu to piszesz glupoty ja lubie grac live szczegolnie mecze ktora sa po 1,25 powiedzmy w 1 polowie pada remis i mamy kurs 1,6...Powiem tak w wiekszosci wchodza takie mecze...I sie naprawde oplaca

W 0

woiitas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co do livu to piszesz glupoty ja lubie grac live szczegolnie mecze ktora sa po 1,25 powiedzmy w 1 polowie pada remis i mamy kurs 1,6...Powiem tak w wiekszosci wchodza takie mecze...I sie naprawde oplaca
ok rozumiem, ale ja nie chcę grać live, bo przez moją głupotę wtopiłem sporo kasy i tylko przez to, że zbyt pochopnie wtedy stawiam. jeśli chcesz- graj, ja nie chcę
ponawiam pytanie z mojego poprzedniego postu ????

R 0

rtuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szanse na podwojenie czy potrojenie ma każdy ;)
Nie staraj się naśladować sposób gry innych. Każdy lubi co innego
Co do stawek singli to : do 5% kapitału.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Jeżeli będziesz się trzymał zasad które sobie wyznaczyłeś to spokojnie możesz podwoić swój kapitał. Szczerze mówiąc 500 zł na początek dla gracza który dopiero zaczyna bawić się/zarabiać na bukmacherce to dosyć sporo. Uwierz mi że z mniejszej kwoty idzie nieźle zarobić, tylko musisz być konsekwentny w swoim graniu i nic na siłę. Ustal sobie jeszcze jaka kwota dziennie by Cię interesowała i spokojnie realizuj swój cel.