Witam! Gram już sobie niecałe 3 miesiące i zawsze, prawie zawsze jestem w okolicach 0, lub na lekkim minusie. Miałem na koncie 500zł grałem sobie stawkami po 100 zł single. Doszedłem do stanu, gdy miałem 1000zł na koncie, ale niestety padła czarna seria i zszedłem z powrotem do 500zł. Ostatnio grałem nawet 2 single po 100zł + jakieś AKO za 50zł. Prawie zawsze byłem na 0. Wkurzyłem się postawiłem live mecz PSG wczoraj za 150zł, padł remis. Oczywiście popełniłem błąd najgorszy z możliwych i starałem się odbić przez noc, a rezultat sami wiecie chyba jaki był... Nabrałem trochę doświadczenia i ustaliłem sobie kilka zasad:
-nie starać się NIGDY odbijać przegranej
-grać maximum 2 single po wnikliwej analizie po kursach min 1.6 za stawką 5%budżetu
-nie ruszać live
-nie ruszać meczy bez analizy
Mam zamiar wpłacić 500zł i konsekwentnie trzymać się zasad i po prostu grać. Jeśli szczęscie by mi dopisało i pomnożył stawkę x2 wypłaciłbym te 500zł na konto bankowe i grał resztą.
Prosiłbym o wszelkie rady, czy też inne zasady, według których gracie, a może i ja wcielę je w życie
BTW zbliża się przerwa zimowa i nie będzie piłki nożnej, czy są jakieś interesujące wydarzenia w tym czasie do stawiania? bo jednak najbardziej się znam na piłce, o ile to tak można nazwać
-nie starać się NIGDY odbijać przegranej
-grać maximum 2 single po wnikliwej analizie po kursach min 1.6 za stawką 5%budżetu
-nie ruszać live
-nie ruszać meczy bez analizy
Mam zamiar wpłacić 500zł i konsekwentnie trzymać się zasad i po prostu grać. Jeśli szczęscie by mi dopisało i pomnożył stawkę x2 wypłaciłbym te 500zł na konto bankowe i grał resztą.
Prosiłbym o wszelkie rady, czy też inne zasady, według których gracie, a może i ja wcielę je w życie
BTW zbliża się przerwa zimowa i nie będzie piłki nożnej, czy są jakieś interesujące wydarzenia w tym czasie do stawiania? bo jednak najbardziej się znam na piłce, o ile to tak można nazwać