>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kolarstwo 2014 - 71 Tour de Pologne (03.08-09.08)

Status
Zamknięty.
dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Nie ma co grać z Kur de Pologne bo jednym się nie chce finiszować, co chwile jakieś wydarzenia w peletonie i mnóstwo loterii. H2H też słabe, trzeba poczekać na &quot;górskie&quot; etapy i czasówkę. Po dzisiejszym etapie myślę że będą dwa lub trzy dogi do grania na klasyfikację generalną. Jeśli oczywiście nie stracą.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Rafał Majka - Fabio Aru 1 @ 1,40 Bwin ✅ 1-54 ????
Jak podchodzi Aru do tego wyścigu? wystarczy spojrzeć w generalkę a tam prawie 12 minut straty. Krótko mówiąc ma w 4 literach ten wyścig. Rafał się zagina bo wiadomo jaka presja na nim ciąży. Dzisiaj będą chcieli trochę &quot;oczyścić&quot; peleton i mogą podyktować mocne tempo. Jednak i tak finiszu spodziewam się z grupy 30 kolarzy. Aru już raczej tam nie będzie.
Peter Vakoc utrzyma koszulkę lidera @ 5,00 Bwin ✅✅✅ 1 sekunda :cool:
Zagram bo drużynę ma kapitalną. Poels, Velits, de Gendt i może nawet Brambilla choć ten raczej na 2 fortepian w Omedze zagra. Vakoc ma papiery na jazdę w tym roku w Mistrzostwach Czech w RR przegrał tylko ze Stybarem, wygrywając z Koningiem i innymi bardziej uznanymi kolarzami. Ma 37 sekund przewagi a to dużo jak na podjazd 4%.
----------------
Andrei Amador wygra TdP EW @ 26,00 Sportingbet
Maxime Monfort wygra TdP EW @ 26,00 Bet365
Gianluca Brambilla wygra TdP EW @ 41,00 Bet365

Cała trójka przejechała bez strat płaskie etapy i o to mi chodziło. W &quot;górach&quot; nie potracą a mogą nawet zyskiwać, co prawda sekundy no ale to zawsze. Na czasówce wszyscy potrafią urwać. Szczególnie Amador i Monfort. Liczę na dwóch w TOP3 i też będzie ok ;)

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Te kursy na Majkę na dzisiejszy etap rzędu 4 ???? zdrowia.
Wygra mocniejszy sprinter, któremu uda się przetrwać, albo jakiś spryciarz, który w dobrym momencie zaatakuje.
Sylwek robił ten podjazd ze średnią ponad 25 km/h ????
Ale oczywiście brodaty Kurzajewski i spółka będą się podniecać wysokimi górami.(swoją drogą żenada w wykonaniu TVP, mają alergię na CCC Polsat Polkowice i omijają pewien człon nazwy drużyny ;])
Lekko spróbowałem na Blinga Matthewsa po kursie 41 - uni. Ogólnie Orica może mieć parę scenariuszy na ten wyścig. ⛔ za dużo kręcenia tych rund i sprinterzy postrzelali w końcu
Też pograłem urzymanie lidera Czecha, Omega mu powinna pomóc, a sam jest pewnie mocno zmotywowany. Niech będzie Voecklerem TdP ;]

luxik23 191

luxik23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widział ktoś typ na Vakoca oprócz w bwin ? bo tam wycofali z oferty..

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
Można gdzieś śledzić przebieg etapu live ?

niestety NIE ????
mozesz probowac cos tam znalezc na oficjalnej stronie TdP ale relacja LIVE na pewno tego nazwac nie mozna
Swoja droga to tez mega porazka ze szybciej znajde 3 lige finskiego hokeja niz Live z niby tak gigantycznego przedsiewziecia :;/:

luxik23 191

luxik23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dawid.400 i Davey__Watt poprawił Wam bwin zakład na Vakoca? bo u mnie cisza.. mimo,że napisałem im wiadomość.
EDIT: bwin właśnie dał zakład czy Majka utrzyma koszulkę lidera po 6etapie..
czyli oni nie poprawią zakładu..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
psotnick +20 Punkty (Dzięki za czujność z plagiatem analizy :spoko:)
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zza Twoich pleców
Wiem ,że nie wszyscy sie zaginają na tym TDP i to troszkę loteria z uwagi na góry które nie mogą zrobić żadnej selekcji ale jeden typ rzucił mi się w oczy
Wczoraj puściłem sobie taśmę po kursie 6 i o dziwo weszła, dziś tylko singiel
Hesjedal-Gesink---&gt;Hesjedal 1,72bet365--&gt;Kanadyjczyk nie jest w rewelacyjnej formie ale to jeden z ostatnich wyscigow etapowych na ktorych moze sie pokazac w roli lidera jezeli chodzi o rok 2014, na pewno niezle jezdzi na czas co daje mu motywacje zeby pojechac dzis po prostu dobrze, Gesinik rowniez nie wiele traci , ale uwazam ze jest w gorszej dyspozycji chwile pociagnal i zgasl totalnie, dojechal na ostatnim miejscu w 1 grupie ktora dojechala bez zadnej straty. No i przypomnijmy ,że w maju tego roku holender przeszedl operacje (związaną z arytmią serca) i to jego pierwszy praktycznie start od czasu choroby, szykuje sie na Vuelte ,którą na 100% pojedzie i było to widać że dał z siebie ile mógł na chwile a potem staral sie trzymać grupy ,jechał interwał treningowy. Dlatego stawiam na &quot;Rajdera&quot;.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Nie ma co się stresować bo i tak poprawią.
Rafał Majka liderem po 6 etapie @ 1,65 Bwin ✅ hajs za darmo rozdany :cool:
Skoro oni na razie żyją w innym świecie i sądzą że Majka jest liderem to trzeba to wykorzystać. Rafał jest najmocniejszy w górach. Drużyna też pokazuje że potrafią kontrolować wyścig tak jak to robili wczoraj. Lepszy team na papierze ma tylko Movistar i Omega, ale Majka za to jest silniejszy od nich wszystkich. Jak wczoraj urwał ich na 4% to dzisiaj na ŚCIANIE BUKOVINA ???????????? poprawi to co zaczął wczoraj. A dzisiaj musi trochę czasu dołożyć bo inaczej przegra na czasówce.

enrico +7 Punkty
sumada90 +10 Punkty
superruryk +3 Punkty
wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem Dawid ma absolutną rację na dzisiejszych pętlach Rafał zaatakuje i pojedzie po żółtą koszulkę. Rafał musi dzisiaj nadrobić około pół minuty bo w czasówce jest dużo lepszych kolarzy.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Majke 2,50 w generalce. Na eurosporcie oczywiscie lansowali teorie ze po dzisiejszym etapie to on jest faworytem do wygrania touru. Jest w tym kursie value na osttani etap czy faktycznie Izagirre ma wieksze szanse(odrobienie 22 sekund?) ?
rok temu Izagirre odrobil 13sek do Rafala na ostatni etapie ale wiadomo ze byla dluzsza..

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Majeczka wygra Tour de Balon @ 2,75 Bet365 ✅ MIAZGA, KOCUR :cool:
Cóż nie sposób mu nie kibicować. Majeczka zrobił to co miał zrobić. Dzisiaj był ugotowany ale dał radę. Jutro się zagnie i obroni tą przewagę. Benat i Ion to dobrzy czasowcy ale Rafał potrafi jechać ITT nie jest to cienias w tej specjalności. Rok temu na dłuższej czasówce Izzaguirre wygrał o 12 sekund. Tutaj mocno zdecyduje dyspozycja dnia i obecna forma a Rafał zgniata rywali. 51-49 dla Polaka w pojedynku z Movistarem także jest value.
Christophe Riblon - Robert Gesink 1 @ 2,25 Bet365 ✅
Po 1 Riblon lepiej jeździ na czas niż Gesink. Po drugie dla takiego Riblona to Tour de Balon jest jedną z nielicznych okazji gdzie kręci na siebie. Na razie 4 w generalce i może na podium doskoczy. Gesink to ciamajda. Po nim można się wszystkiego spodziewać tylko nie dobrego wyniku. Poza tym Belkiny na tych samych rowerach na których Mollema i Ten Dam tracili po 10 minut na TdF na czasówce.

siunek23 +8 Punkty
magician +2 Punkty (:spoko:)
rimaraf +2 Punkty
michal93 +3 Punkty
bsk +2 Punkty
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zza Twoich pleców
I ja popieram typ na Majka wygra tdp 2,62 bet365 z bardzo prostego powodu, pokazał w górach ,że jest najlepszy ma 18 sekund przewagi na Izaguirre i pare więcej nad Inxaustim i to są chyba jego dwaj główni rywale. Majka ma mądrych dyrektorów sportowych, będzie jechał ostatni co też jest jego dodatkowym atutem. W zeszłym roku czasówka miała 37km i Majka stracił do Izaguirre 12 sekund, dzis czasówka to tylko 25km a chyba nikt nie wątpi ,że Polak jest w lepszej formie zarówno fizycznej jak i psychicznej niż przed rokiem.

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
Panowie czy orientujecie sie odnosnie tego Malori ze jest az takim faworytem dzisiejszej czasowki ???
Ja troche sie gubie jesli chodzi o kolarzy drugiego szeregu, co prawda nie widze dzis jakis wirtuozow czasowki w stawce ale wydaje mi sie ze kursy w okolicach 1.40-1.50 na Malori kontra reszta na tak krotkim dystansie daje value w druga strone
Ja probuje po 2.35 wszyscy kontra Malori (zobaczymy) ✅ fart ;)
jednak jak troche pogrzebalem to ten Malori jest kozak na czasowkach ????

dawid.400 +29 Punkty
dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Malori jak będzie mu się chciało to zgwałci dzisiaj resztę. Myślę że nawet 1:30 jest w stanie dołożyć drugiemu zawodnikowi jeśli pojedzie na maxa.
Na Tirreno w tym roku ogrywał Martina, Cancellarę czy Wigginsa.
Na Algarve przegrał tylko z Kwiatkowskim.
W San Louis wygrana przed Phinneyem.
8 miejsce na MŚ w ubiegłym roku w czasówce.
Nie ma konkurencji jeśli pojedzie normalnie.

Jakby kogoś interesowało to Bwin już poprawił tego Vakoca jako lidera po 5 etapie ;)

zabek +6 Punkty (GKM :spoko:)
zuchman +2 Punkty
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile przewagi ma Riblon nad gesinkiem przed tym etapem ? Skoro twierdzisz ze to nawet Riblon jest lepszym czasowcem a przewage ma Francuz to typ to mega value ?

Taciak-Gradek 1,53 bet365 ✅ pewniaczek

Rok temu o 2 minuty szybszy Taciak, dobrze krecil w tour de suisse w tym roku. Gradek zdecydowanie slabszy..

dawid.400 +29 Punkty
michal93 +3 Punkty
wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem dziś Rafał się obroni jest według mnie w życiowej formie chociaż Bask lepszy w czasówce moim zdaniem będzie na styku ale górą będzie Majka i wreszcie doczekamy triumfu Polaka.
Zwycięzca Tour de Pologne - Rafał Majka @ 2.25 Bet 365✅ 8 sekund

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brambilla-Niemiec 2,20 bet365 ✅

Na zywo taki zaklad. Nie znam sie na kolarstwie, patrzac na wyniki rok temu o prawie 2 minuty szybszy Polak wiec nie kumam kursow. Przytaczano wyniki Majki i Izagirre z 2013 wiec to chyba ma znaczenie i w tej parze jest przepasc.. (chyba ze nie wiem o upadkach itp)

berciq89 +6 Punkty (taciak)
Status
Zamknięty.